Zapraszam Jadzia1 - cz.4

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jadziu to życzę, żeby rehabilitacja była skuteczna i przyniosła oczekiwane rezultaty.
U mnie każdy dzień burza - trudno to już wytrzymać. :twisted:
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Jadziu do Cibie to jak się zagląda to od razu milej się robi... ;:168
Awatar użytkownika
Danio
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lis 2006, o 18:44
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jadziu, masz prawdziwy różany ogród, ale musi pachnieć. Fajna kolekcja żurawek, niech rosną zdrowo, będziemy się zamieniać.
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Jadzieńko Kochana ;:168 zostawiam Ci różyczkę :wink:
Obrazek
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

JADZIU kochanie kuruj się . Najważniejsze niech kto powie to jest właśnie zdrowie . ZDROWIEJ Obrazek
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Witam serdecznie :lol:
Dziękuję bardzo za odwiedziny i miłe słowa :)
* Jadziu dziękuje za troskę , masz rację najważniejsze jest zdrowie :) Dziękuję za piękną róże
*Jola bardzo dziękuję za piękną róże :lol:
*Dorotko oczywiście jak tylko żurawki urosną na tyle ,że będzie można je dzielić to się pomieniamy :lol:
*snowflake dziękuję ,że zaglądasz i miłe słowa :lol:
*Grażynko u nas co dziennie pada deszcz , :? a rehabilitacja ...no cóż może pomoże :wink:
* Rysiu bardzo się cieszę ,że nas odwiedziłeś , fajnie ,że mogliście zwiedzić kawałek naszego pięknego kraju i pobyć z wnuczkami , moja mieszka 200 km od nas :? Rysiu jeże zwłaszcza mama jeżowa nic się nie boi, wczoraj dawałam jej jajko to brała z ręki :) Deszcz to też już stały element dnia chyba u większości z nas .
* Agnieszko żurawkami zaraziłam się od naszych kochanych forumowiczów , anemony dopiero zaczynają kwitnąć , bardzo lubię te piękne kwiatki .
*Sylweste bardzo serdecznie witam nowego gościa i cieszę się ,że podoba Ci się u mnie .Zapraszm oczywiście częściej
*Dalu kochanie dziękuję Ci za miłe słowa , u mnie też kwiatki się pokładają od deszczu , ale mam nadzieję ,że nie długo skończy się ten deszcz .
Obrazek

Obrazek

Pani jeżowa z jednym ze swoich dzieci je przysmaki

Obrazek

Życzę wszystkim miłego dnia bez deszczu

***Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam.****
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

Jadziu

ale masz super rodzinkę....dobrze im tam u Ciebie jest.Mój sąsiad to jeża jak miał to go wyniósł....no ale on ma troche "głupiutkiego"psa...
Szafirki i te pięknoty białe wsadzone...buzka :lol:
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Jadziu a czym karmisz jeżyki ?
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49

Post »

Ale masz fajna jeżową rodzinkę :lol:
Pierwsza fotka przepiękna ;:92
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Jadziu słodkie te Twoje maleństwa . Ostatnimi czasy spotkać u nas jeża to szczęście :roll: , za to nadmiar innego stworzenia :lol: .
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18

Post »

Ta róża przy murze zawsze robi na mnie niesamowite wrażenie! Nie mogę odżałować, że nie mam i nie będę miała takiego murku...Widzę, że zakwitła Ci frezja - gratuluję!
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50

Post »

Jadziu, nie dość ,że ja ostatnio mało bywałam na Forum , to jeszcze przestały mi przychodzić od Ciebie powiadomienia.....
Ale już zaległości w Twoim wątku nadrobiłam :D

Różyczki masz przepiękne, pomimo deszczowej pogody prezentują się bardzo okazale.

Życzę zdrówka bo to najważniejsze a w dalszej kolejności słonka i ciepełka ;:168
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
Hanka 1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 20:03

Post »

Moja Flamentantz już przekwitła to podziwiam Twoją.Szkoda,że one nie powtarzają kwitnienia.
kochajmy ludzi, tak szybko odchodzą...
oaza spokoju Hanki
ciasta domowe Hanki
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Zapraszam Jadzia 1 - cz.4

Post »

Jadziu;Piękne róże,pomysł z usytuowaniem ich przedni,o róży na murze nie wspomnę.Mówiłem,że jeże to nie goście,tylko domownicy
aklimatyzacja pełna,fajne zwierzaki.Deszcz nie daje spokoju,chociaż od poniedziałku zapowiadają upały,obadamy.
Serdecznie Was pozdrawiam. Ryszard
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Witam serdecznie :lol: Dziękuję bardzo za Wasze odwiedziny i miłe słowa . Właśnie zaczął się u nas sezon czereśniowy i porzeczkowy więc teraz latam między między ogrodem a kuchnią :lol: Robię przetwory na 2 rodziny dla siebie i Julitki :lol: więc roboty huk :?
A jeszcze na dodatek bardzo wolno chodzi mi internet :cry: jutro może przyjadą fachowcy 8)
* Rysiu dziękuję Ci bardzo ,że zaglądasz , pogoda tak jak napisałeś ,deszczowa niestety i dziś też u nas padało , no ale miejmy nadzieją ,że w końcu przyjdzie upragnione lato :lol:
*Hanuś moja kwitnie drugi raz ale bardzo słabo , kochanie moja w tym roku puściła dużo młodych pędów i nie wiem co z nimi zrobić :? wyciąć czy zostawić . Jak możesz to popatrz na tę fotkę gdzie ją wkleiłam to zobaczysz ile jest młodych . Kochanie bardzo proszę o radę :)
*Basiu kochanie ja też ostatnio rzadko bywam na forum :cry: a nie długo to pewnie w ogóle nie będę miała czasu , bo trza sprzątać dom duży po remoncie i goście przyjeżdżają 8 sierpnia z szefową :lol:A od września zaś dalsza część remontu remont :twisted:
*Tujko ta róża w tym roku coś słabo kwitnie :( Frezja rozkwitła jeszcze o innym kolorze , może uda mi się pokazać :)
*Eluś ja też bardzo się cieszę ,że one są u nas , bo przecież jeżyki zjadają ślimaki :lol:
*Joluś nasze jeżyki to już zadomowiły się na dobre , można je spotkać gdzieś około 22 na podwórku jak sobie chodzą .Mama jeżowa to już wcale się nie boi ani psów , ani kotów i ludzi też , Nie wiem czy to dobrze , staram się mieć z nimi jak najmniejszy kontakt. :)
*blue słoneczko cieszę się z Twoich . U mnie kotki też układają się w różnych miejscach i gniotą kwiaty , ostatnio zgniotły 2 lilie :(
* Grażynko jeżyki dostają troszeczkę kociego mokrego jedzenia "Feliksa "albo jajko ugotowane na miękko lub drobne kawałeczki surowego mięsa , ale to są naprawdę bardzo małe porcję .Nie chcę je karmić tylko zachęcić aby zostały :lol:
* Tessko ja często zaglądam na
forum o jeżach i tam dziewczęta opisują przypadki pogryzienia jeżyka przez psa wrrry, moje pieski nie ruszają jeży . Jak się wyjdzie wieczorem na zewnątrz to można zobaczyć jak Sisi sobie siedzi a
jeżyki koło niej .

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”