Witam serdecznie

Dziękuję bardzo za Wasze odwiedziny i miłe słowa . Właśnie zaczął się u nas sezon czereśniowy i porzeczkowy więc teraz latam między między ogrodem a kuchnią

Robię przetwory na 2 rodziny dla siebie i Julitki

więc roboty huk
A jeszcze na dodatek bardzo wolno chodzi mi internet

jutro może przyjadą fachowcy 8)
* Rysiu dziękuję Ci bardzo ,że zaglądasz , pogoda tak jak napisałeś ,deszczowa niestety i dziś też u nas padało , no ale miejmy nadzieją ,że w końcu przyjdzie upragnione lato
*Hanuś moja kwitnie drugi raz ale bardzo słabo , kochanie moja w tym roku puściła dużo młodych pędów i nie wiem co z nimi zrobić

wyciąć czy zostawić . Jak możesz to popatrz na tę fotkę gdzie ją wkleiłam to zobaczysz ile jest młodych . Kochanie bardzo proszę o radę
*Basiu kochanie ja też ostatnio rzadko bywam na forum

a nie długo to pewnie w ogóle nie będę miała czasu , bo trza sprzątać dom duży po remoncie i goście przyjeżdżają 8 sierpnia z szefową :lol:A od września zaś dalsza część remontu remont
*Tujko ta róża w tym roku coś słabo kwitnie

Frezja rozkwitła jeszcze o innym kolorze , może uda mi się pokazać
*Eluś ja też bardzo się cieszę ,że one są u nas , bo przecież jeżyki zjadają ślimaki
*Joluś nasze jeżyki to już zadomowiły się na dobre , można je spotkać gdzieś około 22 na podwórku jak sobie chodzą .Mama jeżowa to już wcale się nie boi ani psów , ani kotów i ludzi też , Nie wiem czy to dobrze , staram się mieć z nimi jak najmniejszy kontakt.
*blue słoneczko cieszę się z Twoich . U mnie kotki też układają się w różnych miejscach i gniotą kwiaty , ostatnio zgniotły 2 lilie
* Grażynko jeżyki dostają troszeczkę kociego mokrego jedzenia "Feliksa "albo jajko ugotowane na miękko lub drobne kawałeczki surowego mięsa , ale to są naprawdę bardzo małe porcję .Nie chcę je karmić tylko zachęcić aby zostały
* Tessko ja często zaglądam na
forum o jeżach i tam dziewczęta opisują przypadki pogryzienia jeżyka przez psa wrrry, moje pieski nie ruszają jeży . Jak się wyjdzie wieczorem na zewnątrz to można zobaczyć jak Sisi sobie siedzi a
jeżyki koło niej .