W.o. Psach cz.7 (2009.03 - 2009.08)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Widać, że psiakom bardzo się podoba taki basenik. My mamy taki basen o długośi 3 m i nasz Basti prosi się, żeby go włożyć - przepływa przez całą długość i wyskakuje. Z takiego byłby pewnie zachwycony.
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Mnie też dawno tu nie było :) Widzę dużo ładnych nowych fotek, to i ja dodam coś nowego ;) Mój Liczi (blondyn) z kolegą Tobim (brunet) :P

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
agrazka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 maja 2005, o 23:39
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

bardzo sympatyczne, pewnie to grzywacz :)
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Śliczne te psiaki i taka radość bije od nich aż trudno mi to wysłowić ale ...
widzę uśmiechy na ich pyszczkach.
Cudowne są :D :roll: :D
Awatar użytkownika
Jeanne
1000p
1000p
Od: 21 gru 2007, o 16:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Mileno zakochałam się w Twoim Liczi :oops: mam nadzieje że mój Kenzo tego nie przeczyta hehe.
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p
Od: 9 cze 2007, o 09:43

Post »

Fajne są grzywacze, mi podobają się zwłaszcza w odmianie "nagiej", ale mój mąż nie chciał golaska.
Layla podczas harców na trawie - nie wiem skąd u niej taki pociąg do zielska
Obrazek
Obrazek
Obrazek
a po harcach sen
Obrazek
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Od: 18 paź 2008, o 07:13
Kontakt:

Post »

Danko dziwię się ,że Layla śpi na podłodze...Molly nigdy nie zasnęłaby na czymś twardym-wygodnisia.Śpi albo u siebie albo na kolankach u pani.Oczywiście znacznie częściej wybiera to drugie...Wszystkie psiaki bardzo śliczne!!!
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

To było zaraz po tarzaniu sie w trawie, cały dzień był upał - myśle, że spała tam bo było jej chłodno. Właściwie to wyszłam tylko z żółwiem, żeby on sobie pochodził po słonku (grzało niemiłosiernie - Fiodor był w siódmym niebie) a Layle mąż mi podał bo piszczała na balkonie, chciała do mnie. Była tylko chwile na tym słońcu, ale myślę, że i tak było jej gorąco. Rzadko śpi na podłodze, zwykle na kanapie, albo u siebie w legowisku.
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Kontakt:

Post »

Molly nie dość ,że śpi na kolankach lub u siebie to w dodatku w ubranku... upał jak nie wiem co ,a ona nie zaśnie nie ubrana...od małego tak była uczona i teraz się domaga...Śmieszne ale prawdziwe.
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

Śpi w ubranku? Koniecznie musisz pokazać fotki. Layla da się ubrać wyłącznie jak jest naprawde zimno, jak sie tylko zrobi cieplej za nic nie włoży bluzy.
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Kontakt:

Post »

Już szukam zdjęć.A mówilam,że ze mną na rowerze jeździ?mam koszyczek z przodu na kierownicy wyściełałam jej polarkiem(specjalnie uszyty) żeby było jej miękko i jeździ!!!
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

To fajnie, ostatnio też widziałam yorka w koszyczku z przodu roweru, wyglądał na bardzo zadowolonego. Moja woli cztery kółka.
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Kontakt:

Post »

W samochodzie nie za bardzo chce jeździć,bo chyba się boi.Jeszcze się zgodzi jechać ze mną,ale musi być na kolankach...W większości sama jeżdżę więc ciężko kierować i trzymać psa na kolanach.Na rowerze to chyba uwielbia ,bo "wiatr jej włosy smaga".Siedzi w koszyczku z przednimi łapkami przewieszonymi na zewnątrz.Oczywiście jest przypięta. Molly ma takie ubranko jasnozielone,mąż się śmieje ,że wygląda jak shrek.Sama zobacz.A!!! zapomniałam dodać,że przy 30 stopniowym upale Molly uwielbia się wygrzewać na dywanie -oczywiście ubrana żeby nie zmarznąć. Przez okno dachowe prosto na nią pada słoneczko,a ona ubrana...
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
tok76
100p
100p
Kontakt:

Post »

Kurcze wysłałam wiadomość,a zdjęć nie zamieściłam... A już najlepsze jak zajdzie słońce!!! wtedy szczeka i się denerwuje,że na tyłek jej nie grzeje!!! gdy słońce wyjdzie wtedy znów się wygrzewa.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrawiam, Gosia
Awatar użytkownika
DankaWS
1000p
1000p

Post »

To jest ciepluch malutki :lol: Faktycznie wygląda jak Shrek, mały, śliczny Shrek :lol:
A co do jazdy samochodem, to my też przeważnie jeździmy we dwie - ja zajmuje cały przód, Layla cały tył :lol: Oczywiście siedzi zapięta w szelkach, może się ruszać, stanąc koło okna, czy przesunąc na środek, ale mam tak ustawione, że np. z siedzenia już nie spadnie, bo szelki ją zatrzymają. O jeżdżeniu z przodu, albo na kolanach w ogóle nie ma mowy, mój mąż kilka razy tak zrobił, ale przestał jak mu powiedziałam, że w razie uderzenia Layla wyląduje na przedniej szybie, bądź przeleci przez nią i wpadnie mu pod koła. Wtedy też zaczął wozic ją z tyłu, w szelkach.
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”