Ogródeczek An-ki
- tadeo
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 mar 2009, o 11:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj An-Ka.nie wiem czy jesteś Pszczynianka czy Goczałkowiczanka noale do Rybnika prawie tyle samo.Wpadłem na chwilę się przywitać no i trochę poszperać .i stwierdzam że choroba kwiatowa też się rozwija.Pozdrawiam Tadeo
Uśmiechnij się jutro będzie lepiej. Tadeo
Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku ! Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku cz.2
Mój ogród- zdjęcia1 -zdjęcia 2 Zajrzyj koniecznie
Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku ! Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku cz.2
Mój ogród- zdjęcia1 -zdjęcia 2 Zajrzyj koniecznie
Ten Twój powojnik jest boski...coś mi się wydaje, że trafi na moją listę.
Co do zespołu Indios Bravos, to często grają na śląsku, bo wokalista mieszka w Katowicach. 22 sierpnia grają w Pszczynie, 10 lub 12 lipca w Bytowie. Jak będziesz miała możliwość to wybierz się na koncert, są niesamowici
Co do zespołu Indios Bravos, to często grają na śląsku, bo wokalista mieszka w Katowicach. 22 sierpnia grają w Pszczynie, 10 lub 12 lipca w Bytowie. Jak będziesz miała możliwość to wybierz się na koncert, są niesamowici

"Nie stój nad kwiatem z konewką i batem,to na nic..."
- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bogusia, nie daj się... siekiera do ręki i heja na nie...bogusia177 pisze:A u mnie ile ślimarów Aneczko !!!!!!!,za chwilę to się do mnie dobiorą . b
Buraczki 2 razy siałam i nic nie mam ,ogórki 3 razy i obędę się bez ,cebula z 70 dag zasadzone tylko byle gdzie pozostałości liczę ,że odbije ,bo szczypior zżerają ,siedzą w czosnku, na pomidorach, datury wpie....... . :x
A te które jedzą cebulę i czosnek, pewnie śmierdzą na odległość...

Aniu, to szare i ponure niebo jest też u mnie, i tez mam już dość.
Dobrze że chociaż jest ciepło.
Tadeuszu,miło żę wpadłeś i tak kurtuazyjnie wybrnąłeś -"choroba kwiatowa się rozwija".Porownując z Twoim ogrodem,musiałeś pod wąsem nieżle się uśmiechać.Ale zaczęłam- więc może coś z tego wyjdzie.Dziękuję za wizytę.
Gabi to może przyjedziemy na odsiecz z tymi siekierami?
Gosiu no widzisz będą w Pszczynie, to jak nie wyjedziemy na wczasy to pewnie zaliczę ten koncert.
Gabi to może przyjedziemy na odsiecz z tymi siekierami?

Gosiu no widzisz będą w Pszczynie, to jak nie wyjedziemy na wczasy to pewnie zaliczę ten koncert.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Ha! To w razie czego proszę później o szczegółową relacjęan-ka pisze: Gosiu no widzisz będą w Pszczynie, to jak nie wyjedziemy na wczasy to pewnie zaliczę ten koncert.

- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu czy datura wysadzona do ogrodu nabrała odpowiednich kolorków,czy jeszcze nie zdążyła się zaaklimatyzować?
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
Brugmansia miała się cudownie do wczoraj.Dzisiaj dużo liści jest jak siteczko ,coś ją gryzie.Nelu,a tak chuchałyśmy i głaskały,żeby dobrze jej było na nowym miejscu.Piszę a pioruny trzaskają i zaczyna lać.A te błyskawice!!!
Gaga - aleś wymyślna dziołcha -dobrze będa tradycyjne.
Małgoś-zdecydowanie masz za daleko i jeszcze brak połączenia - odpuść sobie.Poza tym na razie jesteś nasycona i ich muzyką jak również osobistym kontaktem z zespołem.
Gaga - aleś wymyślna dziołcha -dobrze będa tradycyjne.
Małgoś-zdecydowanie masz za daleko i jeszcze brak połączenia - odpuść sobie.Poza tym na razie jesteś nasycona i ich muzyką jak również osobistym kontaktem z zespołem.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
No Pszczynę na pewno sobie odpuszczę, może Olesno ewentualnie, bo mam 100km z kawałkiem. Ale ich nigdy dosyć, wiem co mówię, byłam już 7 razyan-ka pisze: Małgoś-zdecydowanie masz za daleko i jeszcze brak połączenia - odpuść sobie.Poza tym na razie jesteś nasycona i ich muzyką jak również osobistym kontaktem z zespołem.

- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izuś,ale trafiłaś z tymi różami,właśnie u Ewci-Awe rozpisywałam się jakie to róże chodzą mi po głowie.Teraz szybka weryfikacja i czekanie z listą do jesieni.Całuski.
Bogusiu,bo zrobiłam taki delikatny biszkopt na prawie samych żółtkach z odrobiną mąki(M.Gessler taki zachwalała)a moja dziołcha woli tradycyjny,czyli z całych jaj(białka +żółtka).
Grażuś jak się cieszę,że Margo Koster jest na liście u Liski.Ta różyczka całkowicie mną zawojowała.
Bogusiu,bo zrobiłam taki delikatny biszkopt na prawie samych żółtkach z odrobiną mąki(M.Gessler taki zachwalała)a moja dziołcha woli tradycyjny,czyli z całych jaj(białka +żółtka).
Grażuś jak się cieszę,że Margo Koster jest na liście u Liski.Ta różyczka całkowicie mną zawojowała.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Moja mama dawno,dawno temu posadziła malwy wzdłuż płotów :sąsiadów i naszego.(wspólne wejście na posesję.)
Nasze malwy ciągle leżały,więc zostały przetransportowane na tyły płd.za płot.Teraz kilka odsłon tych pięknych kwiatów pod warunkiem ,że nie leżą.

Nasze malwy ciągle leżały,więc zostały przetransportowane na tyły płd.za płot.Teraz kilka odsłon tych pięknych kwiatów pod warunkiem ,że nie leżą.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka