No i szyszki ma super

Gosiugohna pisze:uwielbiam daglezjeprzede wszystkim za szybkie przyrosty
, mają też miękkie igły.
Trochę muszę odpuścić ten temat, bo sesja nieubłaganie się zbliża a ja zamiast się uczyć, to na forum przesiadujętak więc opuszczę Was na trochę ale na pewno 5 - go wieczorem wrócę (jak bumerang)
No i dlatego muszę podotykać ,bo Krzysiek mówi, że igły pachną! A on się znakrzysiek86 pisze:No ja też lubię daglezję ładne drzewo. A jak ładnie pachną igły po potarciu![]()
No i szyszki ma super
AniuAniaDS pisze:
nawet nie wiem, jak wygląda ta daglezja...![]()
Magda, no a co mamy robić my, jadący nad to morze przez całą Polskę?magdala pisze:Nad morzem nieco się wypogodziło . Siedząc w" mieście" czy w domu -nie miałam świadomości ,że wakacje jednak trwają Dzisiaj wybraliśmy się ze znajomymi na krótki spacerek po plaży i tutaj szok !! Normalni plażowicze ,parawaniki ,ludzie w strojach kąpielowych -byli nawet KĄPIĄCY SIĘ !!!!!(my jak kosmici na tej plaży w jeansach,butach ,ja miałam nawet kurtkę ,którą zabieram na wyjazdy zimowe w góry ) Nasze dzieci powłaziły w spodniach do wody -normalnie jakbyśmy spadli z Księżyca...Ale kto by się spodziewał -nawet wychylając się przez okno było po prostu zimno.
Gosiugorzata76 pisze:
Magda, no a co mamy robić my, jadący nad to morze przez całą Polskę?![]()
Czas pobytu ograniczony, głupio choć raz w tym czasie nie poplażować się, a na dodatek zawsze istnieje ryzyko, że to jedyny słoneczny dzień do końca urlopu![]()
Ale wiewiórki chyba nie mają takich kopytek (czy racic??) To już szybciej ten niespełniony...Fajniutkich miałaś gości na działce... może to te wiewióreczki - w podzięce za czereśnie - wypieliły Ci ogródek? A kos pogwizdywał, umilając im pracę...![]()
A może jakiś niespełniony ogrodnik bez przydziału się przyplątał?
A wiesz,że miałam właśnie u Ciebie napisać o przegorzaniePrzegorzan muszę uwzględnić w planach na przyszłość - ma ładny, gęsty dół... nie to co mikołajek