O chwastach już nie wspomnę, bo wyglądają jakby od początku wiosny rosły... a trawa w ogrodzie ??? toć to już łąka się zrobiła!! nie ma jak kosić ...ciągle mokro i pada.
Gradobicie
U mnie dzisiaj już 4 burza przechodzi i to centralnie nade mną
deszczu to chyba cała wanna na metr kw
jeszcze jakaś nowa rzeka mi tutaj powstanie.
albo ocean!
O chwastach już nie wspomnę, bo wyglądają jakby od początku wiosny rosły... a trawa w ogrodzie ??? toć to już łąka się zrobiła!! nie ma jak kosić ...ciągle mokro i pada.
Agnieszka
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości, ale i ludzie są jak Rośliny, pozbawieni miłości więdną...
Rośliny są jak ludzie, potrzebują miłości, ale i ludzie są jak Rośliny, pozbawieni miłości więdną...
-
gienia1230
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 kwie 2008, o 11:49
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Coś czuje ,że może być nieciekawie napływa do polski bardzo ciepłe powietrze jak się spotka z tym zimnym które u nas było przez kilka ostatnich dni to może być grad a tego byśmy chyba nie chcieli.U mnie na razie czysto a jak u was czy opady deszczu są bardzo silne?Czy może gdzieś już zaczyna padać drobny grad?
- krzysiek1240
- 200p

- Od: 23 lut 2008, o 13:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
gienia1230

- Od: 17 kwie 2008, o 11:49
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Łukasz, przez moment padały bardzo duże krople, od biurka je przez okno widziałam. Podbiegłam popatrzyć na parapet za oknem, czy to grad- a tu jak rąbnęło gdzieś bardzo blisko, bo momentalnie na podłodze usiadłam. Teraz padać przestało, ale bardzo się błyska i grzmi. Burza przeszła powoli chyba nad Tarnów.
- MagdaMisia

- Od: 17 mar 2009, o 20:39
- Szymonambar222
- 500p

- Od: 28 gru 2008, o 08:23
- krzysiek1240
- 200p

- Od: 23 lut 2008, o 13:59