WITAM WSZYSTKICH ODWIEDZAJĄCYCH MOJĄ OAZĘ
.
BASIU może masz rację ,że one tak się nazywają ,one mają takie srebrzyste listki takie omszone . Ja to jestem taka niedouczona w nazwach więc się nie gniewaj . Myślałam o innej firletce . Byłam dzisiaj kupić nawóz do azalii jest tam taka babka ,która sprzedaje roślinki z ogródka . Miała tam kwiaty powiedziała ,że ciemiernika listki były takie same ale to był inny gatunek . Umówiłam się z nią na przyszły tydzień ma mi przywieżć sadzonkę . Miała też pstrokatą kallę za 10 . Nie wiem czy to drogo powiedziałam ,że się zastanowię jak sądzisz . Trochę mnie kusi hihihi
IWONKO posiej pietruszkę jeszcze wzejdzie . Ja jakiś tydzień temu siałam naciową . Kurcze ależ dużo tej sałaty nasadziłas . Moje lodowe już zawiązują główki . Co swoje to wiesz ,że ekologiczne czyli ZDROWA ŻYWNOŚĆ . IWONKO nie bądż pesymistką
EDYTKO SISI zobacz u hal 1959 . Ja też widzę ,żę to nie ta sama co u GLORIADEI tamta ma inne płatki a ta też . Trochę się wściekam ,ale cóż ja na to poradzę ,może następny kwiat będzie inny . No nie wiem . Oglądałam u GLORIADEI tę VEILCHENBLAU ma taki sam kolor kwiatów i kształt . Jest to dla mnie bardzo ciekawe . .
Dzisiaj tak wyglądała niby Graham a tak się na nią cieszyłam ,a ta druga piękna ,ale w ogóle nie pachnie Ta graham wygląda jak PILGRIM CZY NIE TAK JEST