Witajcie kochani
Byłam dziś na targu i kupiłam w końcu upragniony krzew Mojżeszowy , może teraz się uda i nie zamorduję go
* Eluś kochanie nie bądź taka niewinna , a ucałowałaś M w czółko
* Hanuś dziękuję Ci bardzo , masz rację toć to jest rodgresja , wiesz ale z niej cieszę się jeszcze bardziej , bo nie rośnie taka wielgachna i kwitnie

Widzisz a sprzedali mi jako Gunnerę , dobrze ,że cena była rogresji

U nas pogoda nawet fajna , rano to było nawet bardzo gorąco a teraz zbiera się na deszcz
*Liseczko kochanie to dawaj go do mnie na wakacje

Izo co roku przesadzam do trochę większych doniczek , daję nową dobrą ziemię i nawóz długo działający , pilnuję aby stopki cały czas stały w wodzie, często go zraszam i mocno go kocham
*Ewelinko witaj kochanie , moje Oleczki kwitną na różowo i są pachnące .
*Alinko to są Dzwońce na razie siedzą w klatce później muszę je wypuszczać na pokój aby ćwiczyły
*Grażynko ja swojego pryskam profilaktycznie przeciw mszycy nawet jak jej nie widzę
Muszę coś pomyśleć aby tam wsadzić ,ale mam ograniczone możliwości bo blisko niego rośnie pigwa - pigwowiec ( nigdy nie wiem co jest co

)
* Alana witaj kochanie jak się cieszę ,że mnie odwiedziłaś

też bardzo bym chciała się spotkać i pogadać ale ja jestem straszna gaduła tija coś wie na ten temat
Jutro w Ełku jest festyn rodzinny , nie wybierasz się na niego , była by okazja do spotkania
To dziś kupiłam
Dyptam
Tego to znacie ma strasznie wielkie kwiaty
I zaś zaczęłam kupować Budleje , bo moje wymarzły .
Grażynko Korgo chcialas zobaczyć mnie na łowach much , proszę bardzo
Prezent od Leszka Pana który sprzedaje kwiaty na targu .
Bardzo proszę o pomoc nie wiem co to jest
Jesienią to wszystko idzie do przerobienia , jak zobaczyłam co się dzieje w waszych pięknych ogrodach , to się zawstydziłam i jesienią też będę przerabiała .
Hakuro i Wiąz
Nie wiem co to jest też dostałam w prezencie , cały czas mi chodzi po głowie ,że to może być Hibiskus jak myślicie .Dziewczęta które dostały nasionka z Krymu popatrzcie jaki on podobny do naszych maluchów prawda .
I na koniec rabatka forumowa , tutaj są wysiane nasionka jakie dostałam od Was kochani .
Bardzo ale to bardzo Wszystkim dziękuję .