Raczej na pewno to będzie ta odmiana. U mnie również rośnie wysoko i wysoko zawiązuje pąki kwiatowe, taki jej urok. Ale za to ma duże kwiaty i ciemno- zielony, "zdrowy" kolor liści.
A mój pierwszy kwitnący powojnik, z którego jestem zresztą bardzo zadowolony- głównie dlatego,że rośnie b. zdrowo, choć kwiaty też ma ładne:
Śliczności pokazujecie, widać, że powojniki nabierają rozpędu ,,,, Tajgo pojedyncze kwiaty wyglądają na 'Asao', na którym ja aż tak pełnych jak te obok nie miałam, ale prawie . Lesiu, mam nadzieję, że moje 'MB' tez się tak rozbujają.... kiedyś..... zazdroszczę widoku. AnniuJ pięknie i u Ciebie. Jurku alez będzie piękna Nelly w pełnym rozkwicie...
Pozdrawiam,
Mysza
'Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi.' Albert Einstein
Jurku, obejrzałam sobie panią Pafar w ofercie mojego ulubionego powojnikowego allegrowicza i zapłonęłam pożądaniem - po raz pierwszy w życiu do "płci pięknej", laska jest powalająca Zdecydowanie dołącza do listy chciejstw
"Vino" zaskoczyło mnie w tym roku wielkością kwiatów, które sięgają już blisko 25cm średnicy (są nawet większe niż te od słynacego z największych kwiatów "Kacpra")