Kaajowy ogródek cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
brunetka2
1000p
1000p
Od: 24 wrz 2008, o 13:19

Post »

Kaj piękny gródek i cudne roślinki . Bardzo podoba mi sie lewizja , a to dlatego , że mam taką samą :D :D :D :D Piękny masz rózanecznik ten niby biały wpadający lekko w różowy .
Ale na głowe powalił mnie różanecznik na pniu . Gdzieś Ty go kobieto kupiła .
Poluję na taki , ale u mnie nigdzie nie ma szans na takie rarytasy :shock: :shock:
Awatar użytkownika
gagawi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2007, o 21:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Skądś znam ten domek :lol:

Ładnie zagospodarowany ogródek i piękne rośliny, chętnie zaglądnę znowu :)
Grażyna W
Mój ogródek
regulamin
Awatar użytkownika
kaaj
500p
500p
Od: 26 mar 2007, o 18:04

Post »

Witak Kobitki :wink:
Brunetko , Tego RH na paliku kupiłam w OBI, ale cholernik drogi był :?
Gagawi, znasz domek to może mieszkasz w pobliżu, świat jest taki maleńki 8)

Jejku, tyle mam ostatnio pracy, że jakoś nie mogę skończyć przcy nad moim nowym skalniaczkiem, już dawno roślinki powinny być wysadzone, kurcze ledwo ogarniam ostatno podlewanie tego wszystkiego, a tu Zośka się skończyła i sadzić trza, za mało czasu na to wszystko, też tak macie????

O proszę wisterie czekają na swoje miejsce w ogródku, a ja się jeszcze ze skalniaczkiem morduję, mam nadzieję że się doczekają i nie padną do tego czasu
[img][img]http://images47.fotosik.pl/127/3c432c95a99bf42emed.jpg[/img][/img]
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

no cóż,wypada mi tylko dopisać się do pochwał wyrażanych przez wszystkich i pogratulować serdecznie zapału i chęci.Cudnie to wszystko robicie!
pozdrawiam.
Maryna. :shock: :shock: :shock: ;:111
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
gagawi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 gru 2007, o 21:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

kaaj pisze:Gagawi, znasz domek to może mieszkasz w pobliżu, świat jest taki maleńki 8)
może i mieszkam... kto wie :) a domek mam taki sam :lol:
Grażyna W
Mój ogródek
regulamin
Awatar użytkownika
kaaj
500p
500p

Post »

Oj , Gagawi, ale ja zauważalska jestem, aż mi wstyd, :oops: ale to przez te Wasze fiatki, nie mogę się napatrzeć, złapałam bakcyla i zastanawiam się jak ja to wszystko u siebie pomieszczę za parę lat????
Spórzcie jakie hosty ma Marpa, można zwariować, ja u siebie mam dwie, może Marpa podpowie mi jak się nazywają, bo nawet nie wiem z kim mam do czynienia , hahaha

Ps. Gawi ale masz piękny domek, gratuluję, może sobie porozmawiamy o doświadczeniach mierszkaniowych, my wprowadziliśmy się 3 lata temu, a remoncik by się przydał :roll:
Awatar użytkownika
kaaj
500p
500p

Post »

WYMIĘKŁAM
Obrazek
Pozdrawiam danutęb, mam nadzieję że się nie obrazi, że pożyczyłam fotkę jej wspaniałej Wisterii, rzeczywiście piękniejszej tu na forum jeszcze nie widziałam, aż się nie chce wierzyć że przy dobrych wiatrach takie co wyrośnie z moich sadzoneczek, oby, oby :P
Awatar użytkownika
kaaj
500p
500p

Post »

A oto mój uratowany klon palmowy, miałam 2, ale drugiego nie dało się uratować, tak to jest jeśli nie posiada się wiedzy o wymaganiach roślinek, i tak było w moim przypadku, wysadziłam moje kloniki na pełnym słońcu i zdechły, dodatkowo męczone przez Lumpusia. Przesadziłam go więc do donicy nie mając większych nadziei na przetrwanie, ale jednak żyje i już chociaż bardzo maleńki cieszy oko, nie wiem tylko jak dłudo go trzymać w tej małej doniczce i jak przetrwa zimę, ale jestem dobrej myśli
[img][img]http://images40.fotosik.pl/122/3aa824fadd877e66med.jpg[/img][/img]
Awatar użytkownika
kaaj
500p
500p

Post »

W tym roku eksperymentalnie zakupiłam sadzonki pelargonii na allegro, przyszły bardzo malusieńskie, radzono wysadzić je do małych doniczek, ale ja posadziłam od razu do właściwych skrzynek, i chyba mają się dobrze, pouszczypywałam je niedawno dla lepszego rozkszewienia i już puszczają nowiuśkie przyrosty, zobaczymy, zobaczymy, zaczęłam je zasilać, aby trochę przybrały na wadze :P
[img][img]http://images50.fotosik.pl/126/cf43ef6d69e4a292med.jpg[/img][/img]
Awatar użytkownika
dez_old1
1000p
1000p
Od: 10 maja 2009, o 08:19
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No ta glicynia robi wrażenie moja posadzona w tamtym roku-mała.Ile Twoja ma latek? Wieczorem wrzucę fotke mojej wiec może zerkniesz? Aj juz jestem chora że mam wszystko małe :wink:
Awatar użytkownika
kaaj
500p
500p

Post »

Małe i urzekające, ale różyczki jak Ci zakwitną Agnieszko, widok będzie powalający jak z tą glicynia. Moje sadzoneczki zakupiłam w tym roku, są niewielkie może 20 cm, pewnie mają roczek, muszę je jak najszybciej wysadzić, tylko tego czasu wciąż brakuje :cry:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”