Wiem coś o tym, bo sama ciągle coś dokupuję, bardzo ładny ogród i te kolory.
Powiedz, jak zachowuje się po czasie ten biały żwirek, położony jest na foli?
Czy on się bardzo brudzi, tam wpadają pewnie liście, igły - jak to z nim jest w praktyce ?
Witaj AnusiaAnia Kropelka pisze:Iwonko, wpadłam przelotem, bo mam urwanie głowy dziś, ale zatkało mie. Opłacało się czekać tak długo na te fotki. :o
Bajka, powiem tyle, oszołomiły mnie zwłaszcza RH, a ja zachwycałam się moimi dwoma....![]()
![]()
Witaj EwuniuDaisy pisze:Ale się u Ciebie dzieje Iwonko!Same cudności pokazujesz, a ta pełna glicynia, cudo! Gdzie ją kupiłaś?
Pięknie wygląda ogród, kwasolubne prześliczne i jakie zdrowiutkie!
Zwierzyniec fantastyczny, papug pocieszny bardzo
Sabinko miło ze mnie odwiedziłaśroslynn pisze:U mnie też coś zachmurzone niebo ale nie pada. Kto wie czy po południu nie będzie deszczu, strasznie ponuro na dworze.
Na fotki poczekamy, ja też chcę zrobić i jakoś nie mogę się za to zabrać
Jadzia !!! ty włuczykiju no !!! ciągle gdzieś cię poniesieJAKUCH pisze:IWONKO ,aleś wypaliła salwę z Grubej Berty . Jestem zszokowana zielenią trawy ,kwiatami ,drzewkami owocowymi ,a tak w ogóle wszystkim . Tak długo trzymałaś nas w napięciu ,a teraz ohy i ahy . Nic więcej nic nie powiem SUUUUUUPER . IWONKO jutro jadę do Mamy i będę dopiero ostatniego maja w domu . Jak przyjadę to na pewno się nie poznam w Twoim piękniejącym ogrodzie . Pa pa . A to dzisiejsza deszczowa odsłona
Witaj Grażynkoagrazka pisze:ale piękne nasadzenia pokazałaś, jest się czym chwalić.
Wiem coś o tym, bo sama ciągle coś dokupuję, bardzo ładny ogród i te kolory.
Powiedz, jak zachowuje się po czasie ten biały żwirek, położony jest na foli?
Czy on się bardzo brudzi, tam wpadają pewnie liście, igły - jak to z nim jest w praktyce ?
Siemka BasiuCynthia pisze:Iwonko masz cudowny ogród.....nic więcej pisać nie trzeba....
Oglądając niektóre zdjęcia miałam wrażenie ,że to jakieś fotki z wakacyjnych wojaży![]()
Zwierzaczki są urocze
Iwonko mając taki ogród nie można mieć złych nastrojów![]()
...ściskam Cię mocno i życzę samych słonecznych dni
...a deszcz niech pada nocą
Marcinku cześćMutari pisze:Iwono masz piękną ogromną działkę. Chwalić po kolei każdą roślinę w osobna to zbrakowałoby mi całego dnia w pracy. Napiszę więc bardzo krótko wszystko wygląda rewelacyjnie.
Renatko cieszę siębrunetka2 pisze:Iwona ale pojechałas z fotkami na całego ........do tej pory nie mogę się otrząsnąć . Rośliny , zwierzęta ......![]()
![]()
Ogród masz wspaniały , jestem zauroczona . Bardzo mi się podobaja różne takie połączenia , kamień , drzewo , jakieś kamyszki , to wszystko w moim stylu .
No a roślinki to po prostu tylko pozazdroscić . Rh przepiękne , kolorki wspaniałe , żółty najpiękniejszy , na takiego poluję.
Jestem zauroczona........
Witaj Nigellonigella pisze:Uff! Stęknęłam, to nam zaserwowałaś dawkę!!! Coś takiego! Nie myliłam się, twoje tempo zakasowało wszystkich!!!
Tłumaczy Cię tylko pewna przestrzeń do zagospodarowania. Ale- uważaj bardzo łatwo zagracić ogród.
Poza tym rewelacja![]()
![]()