Z kwiatowego dworku "M & M" cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marysiu, tylko jaka to musiałaby być koperta :;230
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p
Od: 18 wrz 2008, o 17:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Maju rzeczywiście przewrotne bo za płotem u sąsiadki rosną mniej więcej w tym samym miejscu co moje poprzednie i w dodatku wielkie krzaczory sadziła :lol: :lol:

Monisiu może być nawet paka ;:198

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
maniusika
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 20:50

Z kwiatowego dworku M

Post »

Nawet liliowce już zaczynają kwitnąć w twoim ogródku , chyba jest tam cieplej niż u mnie bo nawet nie mają pąków ,, śliczny kolor laku ,mam żółte i czerwono -bordowe .. trzykrotki tez mają pąki nawet hosta o pięknych liściach ma ciekawe kwiaty .. u mnie natomiast zaczynają kwitnąć irysy , życzę słonecznnych dni w ogródku u mnie znowu popadało , można zacząć już flancować astry i cynie ,,,,
zapraszam do mego ogrodu..Janka
Moje -marzenia-maniusika -IV
Mój album
gloriadei
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 sty 2009, o 17:22
Kontakt:

Post »

maria5 pisze:

Obrazek
O ludzie! A to jaka odmiana? Przepiękna! Co za kwiatostany :shock: :shock: :shock:
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p

Post »

Marysiu u mnie jest zawsze trochę cieplej jak w innych regionach , róże też niebawem rozkwitną, ten liliowiec jest stary i dlatego a lak mam tylko jeden ciekawa jestem jak się rozmnaża ma może nasionka :?: :?: bo chętnie bym wymieniła na twoje kolorki a ta biała to incarvillea , u mnie też wczoraj popadało i jest bardzo mokro. :lol: :lol:

Ewuś to jest Antioch też się cieszę bo jako pierwsza zacznie kwitnąć :?: :?:
Awatar użytkownika
ania k
200p
200p
Od: 4 lis 2008, o 10:38

Post »

Obrazek
Jak długo masz już inkarwille, tak mi się przynajmniej zdaje, że to ona? Ciekawi mnie jak się sprawuje w Twoim ogrodzie, bo od soboty mam karminową.
Awatar użytkownika
maniusika
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 20:50

Z kwiatowego dworku M

Post »

również kupiłam inkarwile ,ze względu na ładne liście ,nawet nie wiedziałam jak się nazywa i jak kwitnie , też chętnie sie cos o niej dowiem nawet nie wiem jaki będzie miała kolor , biały jest śliczny ..... Laki natomiast sieje z nasionek , zbieram gdy przekwitnie i od razu wysiewam do ziemi ,jeszcze na jesieni flancuje je na rabaty albo przesadzam do małych doniczek i na wiosnę przesadzam ..
zapraszam do mego ogrodu..Janka
Moje -marzenia-maniusika -IV
Mój album
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p

Post »

Aniu od wiosny mam ją pierwszy raz rośnie bezproblemowo i już długo kwitnie różowa bo ją wsadziłam jeszcze w marcu do doniczki i trzymałam w domu a białą kupiłam później i teraz dopiero zaczyna kwitnąć są piękne warto je mieć, a to różowa dzisiaj robione zdjęcie
Obrazek

Marysiu czy mogłabyś pozbierać trochę dla mnie tych nasionek a ja dla ciebie :?: :?:
Obrazek
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Marysiu prześliczne Twoje prezenty :D dzieci dobrze wiedzą czym sprawić Ci największą przyjemność :D
Muszę sobie koniecznie kupić inkarwillę są piękne i różowiutkie i białe i kwitną w czasie kiedy już większość wiosennych przekwita :D
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p

Post »

Agnieszko to prawda z tymi pierwszymi naprawdę mnie zaskoczyli ale dzisiaj byłam w OB z młodszym synem i wyprosiłam następną azalię , jestem paskudna ale miała taki kolor że i tak bym ją kupiła :oops: :oops: a inkarwille są piękne różowa kwitnie już od końca kwietnia i wcale nie myśli przekwitać polecam :lol: :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Maryś wcalę się nie dziwię, że musiałaś ja mieć, bo jest naprawdę prześliczna, boski kolorek, też na taką poluję, ja mam ciemniejszy pomarańcz :D
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p

Post »

Właśnie widziałam twój jest prawie czerwony prześliczne wszystkie ;:80
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”