Ogródek AGNESS cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Lilu, ja również uwielbiam rododendrony i azalie :D są naprawdę piękne i tworzą wspaniały klimat w ogrodzie i rewelacyjnie komponują się z iglaczkami, które też bardzo lubię :D

Geniu, jak tylko zakwitnie azalia, to oczywiście natychmiast pokażę :D ona jest taka czerwono-pomarańczowa :D

Gosieńko
, nawet nie wiem ile u mnie już rośnie ten Rh, faktycznie sadzony był maluteńki, a rośnie pewnie tak około 6- lat, ale naprawdę nie wiem, czy nie oszukuję, bo nie pamiętam :roll: :lol: A nasionka masz zaklepane :wink: :D

Hanuś :D nasze ogródki kolorowe, a Twój spokój cisza i całkowity relaks, wszystko ma jakiś swój urok, u Ciebie to nawet nie trzeba nigdzie wyjeżdżać na łono natury, żeby się zrelaksować, bo las masz u siebie :D

Joluś dziękuję, znowu szykuję się sporo kwitnień, ponieważ bardzo dużo kolejnych roślinek ma już pąki, a ja jak zwykle nie mogę doczekać się kiedy zakwitną :wink: :lol:

Troszkę ogródkowych kolorków :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
onka37
1000p
1000p
Od: 13 sie 2007, o 20:58

Post »

Witaj! u Ciebie kolorowo że hej, super faliste rabatki, a u mnei ch5yba tylko troche niedobitków tulipanów i azalia :( . muszę jeszcze poczekać na kolorki
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 12:19
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Pięknie pięknie u Ciebie, tę metodę z zagęszczaniem i ja musze zastosować, mój RH Nova Zembla zmarniał, teraz zaczyna odbijać, teraz go nie rusze ale za rok jeśli przetrwa to tak zrobię.

Piękne hosty.
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Witaj Agness :!: Twoje zdjęcia powalające :!: Pełnik taki dorodny i różanecznik bardzo wyrośnięty i w super kolorze. Piękny masz ogródek i spacer po nim to prawdziwy relaks :) Rośliny zakwitają Ci trochę później, dlatego mogę podziwiać to, co u mnie już jest wspomnieniem... :)
Awatar użytkownika
ElzbietaaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sie 2008, o 14:57

Post »

Agnieszko masz pięknie zagospodarowany ogród :shock: , wspaniałe rododendrony
i azalie.Zielone iglaki i hosty są idealnym tłem dla kwitnących kwiatów.
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Agnieszko piękna ta rabatka pod płotem.
Rho też fantastycznie Ci zakwitły.
Ile one mają lat ?
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
tomko34
1000p
1000p
Od: 31 mar 2009, o 21:07

Post »

ale kolorowo,super rabata przy ogrodzeniu,czerwony rododendron też świetny,pozdrawiam
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50

Post »

Aguś ,u Ciebie jak zwykle burza kolorów :!: :D
Przyłączam się do zachwytów nad rabatką przy płocie...jest świetna :D
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
ada.kj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 12:03

Post »

Aguniu. Przepięknie u Ciebie w ogrodzie. Tyle kwiatów. Masz w tej chwili tyle kwitnacych roślin. Bardzo zazdroszczę azalii i rh, ale posadzić nie mogę, gdyż kupowałabym tylko dla złodzieja. Hosty mi ukradziono, wczoraj przychodzę na działkę zastałam obcięte kwiaty piwonii majowych, więc po co ? Dobrze, że u Was na forum mogę porozkoszować się pieknem tych krzewów.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Awatar użytkownika
Danio
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lis 2006, o 18:44

Post »

Pięknie i klorowo na Twojej działce. Śliczne pełniki i zawilce wielkokwiatowe. Azalie i Rh powalające.
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46

Post »

Ago ogród Twój jest bajecznie kolorowy. Mam pytanie, co to za roślina na przedostatniej fotce ??
Awatar użytkownika
ktoś
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lis 2008, o 10:15

Post »

AGNESS śliczne zdjęcia i widoki . Jestem zachwycona rabatkami przy płocie :shock: .
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p
Od: 18 wrz 2008, o 17:06

Post »

Naprawdę pięknie wyglądają twoje rabatki i dalej takie kolorowe a u mnie tylko zielono na razie , czekam na róże mają coraz większe pączki :lol: :lol:
nigella
1000p
1000p
Od: 1 kwie 2009, o 23:36

Post »

Witaj Agnieszko, pięknie w Twoim ogrodzie! Fajne robisz zdjęcia. Ilustrują zmiany w ogrodzie ale mają też taki...
klimat zatrzymanego czasu. Prawie słychać błogą ciszę. Wiosenna rabata zgrabnie zakomponowana. Każda roślina ma tam
swoją przestrzeń i jest wyeksponowana. :lol: :lol: :lol:
Jak tam dzisiejsze przymrozki obeszły się z Tobą?
Pozdrawiam, nigella
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Onko u mnie faktycznie jeszcze kolorowo :D dopiero teraz kwitną te roślinki , które u Ciebie już przekwitły, niedługo zakwitną u Ciebie kolejne, na które ja jeszcze będę musiała poczekać :lol:

Edytko moje hosty mają już wiele lat, dlatego są wielkie, ale jest ich tylko 3 odmiany, i jak oglądam piękności hostowe w forumkowych ogrodach, to aż zastanawiam się co wyrzucić, żeby jeszcze kilka innych zmieścić :wink: :lol:

Witaj Jacku, bardzo mi miło, że podoba Ci się w moim ogródku:D u mnie faktycznie kwitną kwiaty, które w cieplejszych rejonach już dawno przekwitły :D I to jest właśnie fajne, że możemy się cieszyć w innych ogródkach kwiatami, które już albo jeszcze wu nas nie kwitną :D

Elu bardzo Ci dziękuję, to miłe co piszesz :D Ja bardzo lubię iglakowe tło dla kolorowych roślin, wiele moich iglaczków to jeszcze maluchy i już nie mogę się doczekać kiedy zasłonią mnie zielonym parawanem od ulicy :roll: :lol:

Grażynko
bardzo dziękuję :D mój ten największy Rh ma już chyba z 6 lat( nie jestem pewna) ale wyrósł z mikroskopijnej sadzoneczki, wielkości maleńkiego pojedynczego odrostu, nie chciałam nawet go sadzić, bo myślałam, że nic z niego nie będzie, ale zrobił mi piękną niespodziankę :D

Witaj Tomku to bardzo miłe co piszesz, dziękuję :D

Basiu dziękuję. Poszerzałam wiosną tą moją rabatę i nie mam jeszcze kamieni do jej obłożenia, więc jeszcze miejscami straszy folią :roll: :lol:

Aduś nawet sobie nie wyobrażasz jak mi przykro z powodu tych kradzieży, to jest nieludzkie, żeby tak niszczyć czyjąś pracę :shock: Podziwiam Cię bardzo, ponieważ ja to chyba bym się zapłakała i już dawno rzuciła to w diabły :roll: a z drugiej strony nie wyobrażam sobie życia bez ogródka ....i impas, nie wiadomo jak postąpić. Naprawdę strasznie Ci współczuję ;:168

Dorotko bardzo dziękuję, cieszę się, że podoba Ci się mój ogródek, zawilce bardzo lubię kupiłam sobie w tym roku jesienne zawilce japońskie- dwa kolorki, cieszyłam się jak wariatka, i pech, przy remoncie zostały wepchnięte w kąt za innymi roślinkami i zasłoniła je firanka, nawet nie wiedziałam, że tam stoją, dopiero wczoraj znalazłam zasuszone kikuciki, a tak pięknie mi powschodziły, myślałam, że się zapłaczę, a tak bardzo mi na nich zależało :( Będę poszukiwała sadzoneczek w ogrodniczych, ale nigdy nie spotkałam :( Te kłącza kupiłam wczesną wiosną na allego

Marcinie jeśli Ci chodzi o te żółte kule to jest to pełnik :D

Danusiu bardzo miło mi słyszeć takie słowa od takiego konesera perełek roślinnych :D Dziękuję Ci bardzo ;:196

Marysiu u Ciebie jeszcze zielono, ale jak zakwitną róże to będzie bajecznie. U mnie do różanych pąków jeszcze daleko :shock: Ale będę je podziwiała na razie w Waszych ogródkach :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”