Ogród pumki
Pumko długo do Ciebie nie zaglądałam i widzę że w Twoim ogrodzie mieni się różnymi
kolorami a widać to w szczególności w takich ogrodach jak Twój (dużych) gdzie
jest wiele gatunków, odmian i można to odpowiednio wyeksponować.Dzieci masz
słodkie ucałowania pa.Myślę że już wkrótce się spotkamy
kolorami a widać to w szczególności w takich ogrodach jak Twój (dużych) gdzie
jest wiele gatunków, odmian i można to odpowiednio wyeksponować.Dzieci masz
słodkie ucałowania pa.Myślę że już wkrótce się spotkamy

Pozdrawiam, Małgorzata
Zapraszam.
Zapraszam.
Z przyjemnością zwiedziłem ogród wielkiej miłośniczki host. Aż wierzyć się nie chce, że to tylko 10 arów. Tyle nasadzeń i piękny duży trawnik. Wyglądo na dużo większy. Wszystko starannie przemyślane. Piękny.
Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Lata wcześniejsze
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lip 2007, o 21:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
╬══════════───────
║ Witaj PUMKO :D ☘ ☺
╬═════────
CUDNOŚCI ten Twój ogród, tak najkrócej mogę podsumować moją pierwszą i na pewno, jeśli pozwolisz, nie ostatnią w nim wizytę. Jak zapewne już wiesz ;) , ja również jestem wielbicielem host i w związku z tym mam małą prośbę do Ciebie, abyś nam przedstawiła troszkę bliżej swoją kolekcję funkii. Taka mała sesja fotograficzna host sprawiłaby, zapewne nie tylko mnie, dużą przyjemność. Co Ty na to?
║ Witaj PUMKO :D ☘ ☺
╬═════────
CUDNOŚCI ten Twój ogród, tak najkrócej mogę podsumować moją pierwszą i na pewno, jeśli pozwolisz, nie ostatnią w nim wizytę. Jak zapewne już wiesz ;) , ja również jestem wielbicielem host i w związku z tym mam małą prośbę do Ciebie, abyś nam przedstawiła troszkę bliżej swoją kolekcję funkii. Taka mała sesja fotograficzna host sprawiłaby, zapewne nie tylko mnie, dużą przyjemność. Co Ty na to?
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
I ja dołączam do grona wielbicieli Twojego ogrodu. Super się wszystko prezentuje, kwiatów ogrom i cała paleta barw, tak trzymaj 

ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
-
- Kontakt:
Ja poszedłbym dalej i powiedział, że nawet same funkie bardzo dobrze się prezentują, oto przykład.PUMKA pisze:Wiesz Cynthio - myslę , ze hosty w dużej kępie komponują się ze wszystkim
-
- Kontakt:
Pomiędzy hostami kwitną pierwiosnki japońskie z piętrowymi kwiatostanami. Pierwiosnki japońskie o tej porze są bardzo dekoracyjne, kwitną trochę później niż pozostałe gatunki, bardzo łatwo się rozmnażają z nasion, a w tym roku bujnęły się i niektóre przekroczyły wysokość 70 cm , występują również w innych kolorach, ale ja mam tylko w takim, jak na fotkach (na razie). Powoli zawiązują nasionka, więc... ;)
Oto ten pierwiosnek w całej okazałości:

Oto ten pierwiosnek w całej okazałości: