Moja działka - rydnor 2009

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Post »

Geniu;widzę ,że jesteś na Forum.Ciekawy jestem co nowego kupisz,bo to jest silniejsze od człowieka,jak jestem w OBI, to ciężko się przechodzi obok tych roślinek i kwiatów.Co do roczku,to ja bym nie pamiętał,tylko Krzysiu mi przypomniał.Pozdrawiam Ryszard
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Raczkująca Genia między kwiatami i Rysiu po działce :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hihihiihihhihihihi to mogłoby być interesujące :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Oczywiście sobie żartuję :roll: :lol:
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Krzysiu;Pierwszy to Ty będziesz raczkował,bo 15-ty już nie długo.Wczoraj nie byłem na Forum,późno wróciliśmy z działki i nic mi się nie chciało,dzisiaj też byliśmy i powrót o 20.00.Udało mi się złapać boćki na gnieździe ,dodam fotki.Pozdrowienia Ryszard
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Nie chcący nacisnąłem"wyślij".Teraz będzie dobrze Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

;:33 ;:33 ;:33
Boćki rewelacja, po prostu aż mi się humor poprawił jak je zobaczyłem.
Nie wiem czemu ale bardzo i to bardzo lubię te ptaki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A szczególnie te z Twojego działkowego gniazda :D

A co do raczkowania :oops: :oops: :oops: masz rację, będę pierwszy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Krzysiu;Też się ucieszyłem jak zobaczyłem ogrodowych boćków,bo ostatnio nie mogłem ich namierzyć.Pewnie jak wracaliśmy,to były na kolacji,najważniejsze ,że są.Teraz będziemy czekać na małe boćki.W sobotę też zdrowo pracowaliśmy,za to dzisiaj odpoczywamy czyli LB -
leżenie bykiem.Już będzie roczek,jak tak sobie stukamy,czas leci szybko,no ale ktoś musi być pierwszy :D :D :D .Coś wkleję Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
1 i 2 Działka już na bieżąco. 3.czereśnie 4.Konwalia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Rysiu widzę że byłeś na działce .Zaraz inaczej jak tam na tym gnieździe siedzą boćki .
A ja musiałam kupić choć sztuczne .
Widzę że czereśnie maja już dość duże owoce
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Geniu;Dobrze,że mnie odwiedziłaś,nie wiem czy Wiesz ale wejście do Ciebie jest zamknięte,nie ma możliwości wpisu.Chciałem Ciebie odwiedzić i nic z tego nie wyszło.Nie wiem co jest grane.
Na działce w piątek i sobotę równo pracowaliśmy i można powiedzieć,że wyszliśmy na prostą.W związku z remontem w domu,byliśmy do tyłu.Boćki też mnie ucieszyły.Czereśnie ładne,wkrótce zacznie się walka z Nasionnicą.Serdecznie Pozdrawiam Ryszard
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Podzielili mi wątek na trzy części znowu i nie można wejść ,ale możesz wejść ze str głównej ,inni wchodzą.
Genia
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Kolorowy ogród Geni cz.5

Post »

Próbuję dostać się do Ciebie.Pozdrowienia Ryszard
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No widać że na działeczce pracujesz oj widać. Mimo suszy trawnik wygląda bardzo dobrze i rośliny się ładnie prezentują. Super sprawa. :D
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Rysiek wychodząc od Ciebie naciśnij na Strona Główna jak będziesz na str głównej naciśnij na Mój Piękny Ogród Zdjęcia ogrodów i będziesz miał wszystkie wątki mój też Kolorowy Ogród Geni e-genia ja najczęściej tak wchodzę.
Genia
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Krzysiu;Prawda,troszkę podgoniliśmy robotę,chociaż praca jest na okrągło,ale po to ma się działkę.Trochę ruchu na świeżym powietrzu zawsze się przyda,a że tu, czy tam, coś strzyka, to nie ważne.Liczy się praca i przyjemność oglądania efektu tej pracy.Dzisiaj mięliśmy wnuczki,więc wyjazdu na działkę nie było.Po 15-tym będę zakładał tabliczki lepowe na czereśniach i wiśniach i rozpocznie się walka z Nasionnicą.Pozdrowienia Ryszard coś dodam. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
1.Bratek zaplątał w irysach. 2.Co to za krzak-akacjopodobny?. 3.Część warzywna zakończona,jeszcze pomidory. 4.Będą irysy.
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ten krzew to chyba karagana tak mi się zdaję albo moszenki. :lol: :lol: :lol: :lol: Porównaj na podstawie
fotek jakie znajdziesz w necie, ale wydaję mi się że to na pewno jest karagana syberyjska :D :wink: Piękna jest
u mnie rośnie jej dość sporo, nawet jest taka szczepiona na pniu, wygląda super. :D
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Krzysiu;strzał w dziesiątkę,to jest karaganda syberyjska,b.ładny krzew,a wyrósł z małej gałązki przywiezionej z Mielca.Na działce nie byłem
ochłodziło się,trzeba" ogrodników i zośkę"przeczekać,byle nie było przymrozków.Niedługo zacznie się walka z nasionnicą w obronie czereśni i wiśni.Wówczas trzeba będzie częściej zaglądać na działkę.Pozdrowienia Ryszard
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”