Moja działka - rydnor 2009
Geniu;widzę ,że jesteś na Forum.Ciekawy jestem co nowego kupisz,bo to jest silniejsze od człowieka,jak jestem w OBI, to ciężko się przechodzi obok tych roślinek i kwiatów.Co do roczku,to ja bym nie pamiętał,tylko Krzysiu mi przypomniał.Pozdrawiam Ryszard
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Krzysiu;Pierwszy to Ty będziesz raczkował,bo 15-ty już nie długo.Wczoraj nie byłem na Forum,późno wróciliśmy z działki i nic mi się nie chciało,dzisiaj też byliśmy i powrót o 20.00.Udało mi się złapać boćki na gnieździe ,dodam fotki.Pozdrowienia Ryszard
- krzysiek86
- Kontakt:
Krzysiu;Też się ucieszyłem jak zobaczyłem ogrodowych boćków,bo ostatnio nie mogłem ich namierzyć.Pewnie jak wracaliśmy,to były na kolacji,najważniejsze ,że są.Teraz będziemy czekać na małe boćki.W sobotę też zdrowo pracowaliśmy,za to dzisiaj odpoczywamy czyli LB -
leżenie bykiem.Już będzie roczek,jak tak sobie stukamy,czas leci szybko,no ale ktoś musi być pierwszy
.Coś wkleję

1 i 2 Działka już na bieżąco. 3.czereśnie 4.Konwalia
leżenie bykiem.Już będzie roczek,jak tak sobie stukamy,czas leci szybko,no ale ktoś musi być pierwszy

1 i 2 Działka już na bieżąco. 3.czereśnie 4.Konwalia
Geniu;Dobrze,że mnie odwiedziłaś,nie wiem czy Wiesz ale wejście do Ciebie jest zamknięte,nie ma możliwości wpisu.Chciałem Ciebie odwiedzić i nic z tego nie wyszło.Nie wiem co jest grane.
Na działce w piątek i sobotę równo pracowaliśmy i można powiedzieć,że wyszliśmy na prostą.W związku z remontem w domu,byliśmy do tyłu.Boćki też mnie ucieszyły.Czereśnie ładne,wkrótce zacznie się walka z Nasionnicą.Serdecznie Pozdrawiam Ryszard
Na działce w piątek i sobotę równo pracowaliśmy i można powiedzieć,że wyszliśmy na prostą.W związku z remontem w domu,byliśmy do tyłu.Boćki też mnie ucieszyły.Czereśnie ładne,wkrótce zacznie się walka z Nasionnicą.Serdecznie Pozdrawiam Ryszard
Kolorowy ogród Geni cz.5
Próbuję dostać się do Ciebie.Pozdrowienia Ryszard
- krzysiek86
- Kontakt:
Krzysiu;Prawda,troszkę podgoniliśmy robotę,chociaż praca jest na okrągło,ale po to ma się działkę.Trochę ruchu na świeżym powietrzu zawsze się przyda,a że tu, czy tam, coś strzyka, to nie ważne.Liczy się praca i przyjemność oglądania efektu tej pracy.Dzisiaj mięliśmy wnuczki,więc wyjazdu na działkę nie było.Po 15-tym będę zakładał tabliczki lepowe na czereśniach i wiśniach i rozpocznie się walka z Nasionnicą.Pozdrowienia Ryszard coś dodam.

1.Bratek zaplątał w irysach. 2.Co to za krzak-akacjopodobny?. 3.Część warzywna zakończona,jeszcze pomidory. 4.Będą irysy.

1.Bratek zaplątał w irysach. 2.Co to za krzak-akacjopodobny?. 3.Część warzywna zakończona,jeszcze pomidory. 4.Będą irysy.
- krzysiek86
- Kontakt:
Krzysiu;strzał w dziesiątkę,to jest karaganda syberyjska,b.ładny krzew,a wyrósł z małej gałązki przywiezionej z Mielca.Na działce nie byłem
ochłodziło się,trzeba" ogrodników i zośkę"przeczekać,byle nie było przymrozków.Niedługo zacznie się walka z nasionnicą w obronie czereśni i wiśni.Wówczas trzeba będzie częściej zaglądać na działkę.Pozdrowienia Ryszard
ochłodziło się,trzeba" ogrodników i zośkę"przeczekać,byle nie było przymrozków.Niedługo zacznie się walka z nasionnicą w obronie czereśni i wiśni.Wówczas trzeba będzie częściej zaglądać na działkę.Pozdrowienia Ryszard