Lana i storczykowe towarzystwo.
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Lana ale mnie zastrzeliłaś tymi fotkami, nie byłam u Ciebie kilka dni ,a tu takie cuda
. Liodoro słodki jak landryneczka a mariae, moje /na razie / marzenie.Cudne . Moja philadelphia też rozwinęła dwa kwiatki.

Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
-
- Od: 29 lis 2007, o 13:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Miruś dziękuje bardzo
. Właśnie z takiego samego patrzenia wzieła się u mnie podobna choroba
i polecam ją serdecznie wszystkim. Dobrze, że tu sami swoi i wiedzą o co chodzi, bo jeszcze sobie by ktoś pomyślał - co za okropna kobieta, tak źle życzyć drugiej osobie
. Nasze Phal. Philadephia chyba od tej samej osoby sprzedającej
. Niech nam kwitną jak najdłużej
.

-
Lana z całą pewnością to ta sama osoba, a widziałaś że kusi znowu, 2 nawet takie które by mi się marzyły ale dziś kupiłam kolejnego i w zasadzie nie wiem gdzie ja je wszystkie ustawię, dobrze że niebawem część jedzie na wakacje to się zrobi miejsce.A liodoro też kiedyś chyba sobie sprawię. 

Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
-
Halinko nie padnie odwagi, ja to mam maluszki a wasze to już duże . Dasz radę , pamiętaj nie chuchać 

Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
-
Dokładnie tak jak Mirka napisała
. Nie ma co na nie chuchac i dmuchać, one i tak zrobią, co będą chciały
. Tak serio, wiem od Madzi, że jej Phal. mariae, który wisi sobie swobodnie w pokoju od dawna, też zabrał się do roboty. Na pędach, które wcześniej wypuścił, zaczynają pokazywać się pączki kwiatowe. Zatem domowa "produkcja" w ich przypadku też działa ! Spokojnie proszę zanabywać
.

-
- 1000p
- Od: 17 cze 2008, o 19:02
Lana zobaczysz jak szybko ta kolekcja Ci się powiększy
, nie będziesz miała gdzie stawiac . Ja już parapet w łazience będę wykorzystywac
a zaczynałam od kilku sztuk.

Pozdrawiam Bogumiła
Moje linki
Moje linki
-
Bogusiu stawiać kwiatków już nie mam gdzie, bo mieszkanko strasznie malutkie i jest w nim tylko jeden parapet
, ale jakoś daję radę
.
Asiu niestety roślinka o którą pytasz nie jest w najlepszej kondycji. Za późno zareagowałam, bo po wywaleniu jej z doniczki, znalazłam oczywiście kulę ściśniętego sphagnum pod głównym korzeniem. Resztę można już samemu sobie dopowiedzieć. Wyciełam prawie wszystkie korzenie, roślinkę posadziłam do nowego podłoża i teraz biedula walczy. Listki jej się pomarszczyły, ale zobaczymy, co z tego wyniknie. Zrobiłam co mogłam, a reszta należy do niej.

Asiu niestety roślinka o którą pytasz nie jest w najlepszej kondycji. Za późno zareagowałam, bo po wywaleniu jej z doniczki, znalazłam oczywiście kulę ściśniętego sphagnum pod głównym korzeniem. Resztę można już samemu sobie dopowiedzieć. Wyciełam prawie wszystkie korzenie, roślinkę posadziłam do nowego podłoża i teraz biedula walczy. Listki jej się pomarszczyły, ale zobaczymy, co z tego wyniknie. Zrobiłam co mogłam, a reszta należy do niej.