Treissi na zielono cz.3
- aguka
- 1000p
- Od: 16 lut 2009, o 22:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniczko masz rację. Najlepiej jeść mało a często, dużo ruchu, mniej pifka winka i innych uciech %, ja pije dużo zielonej herbaty oraz czerwonej bez tabletek i po diecie 1000 kalorii zrzuciłam jakieś 6kilo i na razie trzymam tą wagę nie odmawiając sobie niczego(od paru dobrych mieś). Bo ja jestem łakmoczus wielkus pospolitus i bez słodyczy nie wyobrażam sobie życia. Teraz planuję jeszcze raz przejść na tą samą dietkę i obaczym czy uda mi się jeszcze coś bardziej zbić. Ja mam o tyle dobrze, że mam psa który wymaga bardzo dużo ruchu i to dość szybkim (nie spacerowym) krokiem 

- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34
Moniś dziękuję, trzymaj kciuki...może jednak uda się zrzucić parę kilo 
Ja uwielbiam czerwoną herbatę i dziennie wypijam ponad litr, poza tym sporo wody, mi najwidoczniej nie pomaga
Możliwe, że mam problemy z metabolizmem. Ja też nie wierzę w tabletki, ale te troszkę mnie zmobilizowały...a ten ocet jabłkowy - pycha, nawet M. wypił sobie ,,drineczka,,
Kiedyś zakupiłam pewne tabletki, schudłam naprawdę dużo w krótkim okresie czasu, nigdy więcej nie wezmę ich do ust.

Ja uwielbiam czerwoną herbatę i dziennie wypijam ponad litr, poza tym sporo wody, mi najwidoczniej nie pomaga

Kiedyś zakupiłam pewne tabletki, schudłam naprawdę dużo w krótkim okresie czasu, nigdy więcej nie wezmę ich do ust.
Pozdrawiam, Paula
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agnieszko to gratuluję Ci wytrwałości
Mnie jej niestety brakuje
Z tym nie piciem napoj % to u mnie będzie ciężko
Kiedyś nie piłam w ogóle alkoholu, a teraz to lubię sobie wieczorkiem wypić lampkę wina, albo pifko z soczkiem malinowym
Wiem, ze to strasznie tuczy, ale ja lubię ...
Zielonej i czerwonej herbaty nie znoszę. Wypróbowałam już kilka z różnych firm i ich smak mnie odrzuca. Kiedyś trafiłam na czerwoną herbatę, której smak uwielbiałam, ale niestety wycofali ją ze sprzedaży 
Dziewczyny a z jakich firm herbaty czerwone pijecie?

Dziewczyny a z jakich firm herbaty czerwone pijecie?
- zabcia_paula
- 500p
- zabcia_paula
- 500p
Smakuje tak jak i inne czerwone herbaty...wielu osobom nie smakują. Moja mama próbowała się przemóc, ale bez żadnych skutków. Tak jak większość, twierdzi, że smakuje ziemią, albo pachnie rybami.
Taką prasowaną kosteczkę wrzuca się do dzbanka i zalewa 1 litrem wrzątku. Potem mam na cały dzień herbatkę. Ponoś można raz jeszcze ją zalać, ale ja wolę świeżą.
Moniś a próbowałaś może zieloną herbatę aromatyzowaną cytryną??
Taką prasowaną kosteczkę wrzuca się do dzbanka i zalewa 1 litrem wrzątku. Potem mam na cały dzień herbatkę. Ponoś można raz jeszcze ją zalać, ale ja wolę świeżą.
Moniś a próbowałaś może zieloną herbatę aromatyzowaną cytryną??
Pozdrawiam, Paula
- zabcia_paula
- 500p
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40

z czerwonych lubię Rooibos - może być aromatyzowany różnymi dodatkami:)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No to następnym razem skorzystam z Twojej metody.Masa się ścięła,teraz muszą zaschnąc mazie z czekolady i...będziemy próbowac.Tzn M będzie próbowałzabcia_paula pisze:Kinguś wg mnie najlepiej pokroić jabłka w tzw ósemki czy szesnastki i układać rzędami na jasnym cieście. Podczas pieczenia zapadną się i zostaną ,,oblepione,, ciastem
Ja układałam poziomo, ale lepiej mi smakuje z wiśniami

Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...