Kaajowy ogródek cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
dominikams
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2008, o 10:48

Post »

Rany! Ile kwiatów!!! :shock: U mnie niestety spora część przemarzła w czasie przymrozków, mimo, że niektóre jeszcze w zielonym pąku były :cry: Mam nadzieję, że jak drzewka będą duże, to przymrozki nie będą tak ich uszkadzać :roll:

Co tam masz, pochwal się, znasz odmiany?
Awatar użytkownika
kaaj
500p
500p
Od: 26 mar 2007, o 18:04

Post »

Niestety nie znam odmian tych czereśni, ale są przepyszne, co roku przemarzały, tak więc owocowały bardzo marnie, w zeszłym roku natomiast owocowanie na całego, chyba przez całe życie nie zjadłam tyle co ubiegłego lata, po prostu pychota, a i przetworów narobiałam, no i przepyszną naleweczkę, polecam ;:18 ;:18
Awatar użytkownika
kaaj
500p
500p

Post »

A tu WIELKA NIESPODZIANKA tegorocznej wiosenki - jedna z moich koreanek w tym roku zakwitnie, HUURRRAAAA
[img][img]http://images38.fotosik.pl/111/9fe7e4c694db3766med.jpg[/img][/img]
Awatar użytkownika
dominikams
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Co to za różowokwitnące drzewko? Jest boskie!!!

Mniszka to tam widzę macie zapasy na hektolitry wina :lol: :lol:

A koreanka spore ma te szyszki, moja ma 1 (chyba), ale taką malutką jeszcze.
Awatar użytkownika
kaaj
500p
500p

Post »

dominikams, , widzę, że nie masz założonej stronki ze swoim Królestwem, chętnie bym popodglądała,
to drzewko to rajska jabłonka, teraz wygląda pięknie, w tym roku ma tyle kwiatów, że cho cho, mam jeszcze 2 szt. jabłuszek na ogrodzie, ale nie wyglądają tak fajnie, o tą bardziej dbam (podlewam) i się łopłaciło
winko już się pędzi :P , zrobiłam także pyszniasty miodek do słodzenia herbatki, polecam,
:D a szyszeczki rosną w mgnieniu oka :shock: ,
pozdrawiam
Awatar użytkownika
dominikams
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jabłonka fantastyczna. Ma fajne zwisające gałązki i ładny kolor liści, nie mówiąc już o kolorze kwiatów. Czy to jakaś konkretna odmiana? Mam jedną dziką jabłoń, ale jest jeszcze malutka. Gałęzie raczej idące w górę, i kolor liści zielony. Nie mam pojęcia jak będzie kwitła, mam nadzieję, że może za rok coś pokaże :wink:

Stronki nie mam, bo na mojego kompa nie da sie wgrać zdjęć (stary i wyczerpany jest :oops: ), a mąż ciągle ma zajęty laptop, wiec dość upierdliwe to jest. Postaram się wkleić trochę fotek i prześlę ci linka. Ale naprawdę, tylko część ogrodu jest zrobiona, więc nie ma sie czym zachwycać :roll:
Awatar użytkownika
kaaj
500p
500p

Post »

jest, jest, na pewno tak, chociażby tym ile pracy wkładamy w te nasze podwórka, no i serca rzecz jasna :wink:
Awatar użytkownika
kaaj
500p
500p

Post »

Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
kaaj
500p
500p

Post »

Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”