Ale tą firmę można w ciemno polecić - to pierwsza liga jeżeli chodzi o technologie - mam łopatę, sekator, dwie siekiery....wszystko na F...
Super narzędzia !
Jak myślisz? Poradzi sobie to cudeńsko z takimi trolami? Korzeń ma długi (10-15 cm), pojedynczy. Coś jak sznurówka o grubości zależnej od rozmiaru potworaasia0809 pisze:Mam takie cudo i myślę, że na dość zwięzłej glebie to się nie sprawdza. Używając go zostaje dość duży otwór w podłożu, który trzeba potem czymś wypełnić. Może na lekkiej glebie chwaścior nie wyłazi z aż tak dużą bryłą.Leży sobie więc u mnie Fiskars na półce i zabiera niepotrzebnie miejsce. Dużo lepsze efekty uzyskuję stosując punktowo Bofix. Pewnie ci z ekologicznym podejściem się wzburzą ale dla mnie to jedyna opcja.
Nabyłem Starane (bodajże 250 EC - nie mam przy sobie opakowania). Przygotowałem mieszaninę 2L i popryskałem kawałek trawnika - punktowo na Krzywoszyjaasia0809 pisze:A w kwestii obsługi Fiskarsa to jest to łatwe zajęcie i nie powinnaś mieć z nim problemu choć mnie się zdarzało, że mniszek wychodził ale nie cały. A jeśli zostanie choć trochę korzenia to paskuda i tak zaraz odrośnie. Konkluzja...Bofix - the best!!!
Hej! Sam nie wiem czego się spodziewać Wydaje mi się że marne... Patrz na zdjęcie z przedwczoraj.Nalewka pisze:No i jak, jakie masz efekty (krzywoszyj)?