Ale moja Jula by się cieszyła 8)
Ja w ten sposób "znikłam" chomisia mojego M.Andziax007 pisze:Sabinko słodziutki chomiczek![]()
Ja w dzieciństwie miałam 4 ale zwiały mi bo lubiłam je na dywanik puszczać a że dom to wtedy było stare budownictwo to znikły w dziurach po myszach
Wiem tylko to, co napisano na dołączonej fiszce:Antooosia pisze:Nowości śliczne,to pomarańczowe-śniadek bardzo,bardzo mi się podoba.Jakich to warunków uprawy potrzebuje?Kuleczka obłędna/y.Ustawiam się po szczepkę,a co tam-może być bez korzonków
![]()
Ale moja Jula by się cieszyła 8)
Nic trudnego - wystarczy chomisia skutecznie przegłodzić.basga pisze:On je Ci z ust!Ale fajnie.Ja miałam śniedka dwa lata temu ale mi zmarniał.A są też białe-widziałam na giełdzie.
deissy pisze:Śliczny po prostu przeuroczy ten twój chomiczek.
Ja też chcę smyranie!treissi pisze:Nie wiem czy wiecie, ale chomiczki bardzo łatwo uczą się różnych sztuczek. Jeden z moich chomiczków z dzieciństwa był nauczony smarania po pleckach hi hi.
Dziękuję!basga pisze:Ale odjechany!Super!
Ja też! Wstyd mi to mówić, ale nie uważam tych zwierzątek za zbyt inteligentne.deissy pisze:Ale wiecie że nie wiedziałam że chomiczki można nauczyć czegoś.
Wielka frajda jak taki futrzasty stworek Ci zaufa i je z ręki, prawda? A jakie przeżycie, gdy to maleństwo zasypia Ci na ręku, jak mój chomiś na 3 fotce.deissy pisze:Ale teraz mam papużkę i jest naprawdę mądry.Nawet je z ręki
To jest mój 8 chomiś - nie wyobrażam sobie już domu bez szeleszczenia wiórek i łomotu kółka o szczebelki klatki.Andziax007 pisze:A ja w taki sposób straciłam wszystkie chomiki ale potem już nie kupowałam następnych![]()
To zasługa świetnego stylisty czyli moja. 8) _aeschynantus_ ma raptem 8 łodyżek (w tym jedną 5 cm), ale efekt podwójnej gęstości Pantene poprzez perfekcyjne, super mocne ułożenie zapewniłam mu ja.Andziax007 pisze:Piękny miesięczny nabytekGęste ma łodyżki