Bardzo piękny ma kolorek

No widzisz opłacało się troszkę cierpliwości

Ja też obserwowałam ostatnio swojego jak przechodził metamorfozę od pączuszka w piękny kwiat
  Ja też obserwowałam ostatnio swojego jak przechodził metamorfozę od pączuszka w piękny kwiat  w szybkim tempie
 w szybkim tempie 

Kiki na 3 fotce wygląda, jakby mówił: "Chcesz trochę? Chętnie się podzielę".
 Kiki na 3 fotce wygląda, jakby mówił: "Chcesz trochę? Chętnie się podzielę".  A na ostatniej ma takie inteligentne oko.
 A na ostatniej ma takie inteligentne oko. 
 Choć zawsze podobały mi się papużki nimfy, jednak zrezygnowałam z zakupu, bo wiem, że dla mnie istnieją tylko takie zwierzaki, które mogę głaskać i przytulać do woli. :P Dlatego papugi i koty odpadają.
 Choć zawsze podobały mi się papużki nimfy, jednak zrezygnowałam z zakupu, bo wiem, że dla mnie istnieją tylko takie zwierzaki, które mogę głaskać i przytulać do woli. :P Dlatego papugi i koty odpadają. 

Jest to. Aleksandretta obrożna,moje marzenie to było mieć właśnie taką oswojoną papużkę.I jednak się marzenia niektóre sprawdzają
 Jest to. Aleksandretta obrożna,moje marzenie to było mieć właśnie taką oswojoną papużkę.I jednak się marzenia niektóre sprawdzają  

O, z takim kotem byłabym szczęśliwa!katrina26 pisze:Sabinko to byś musiała poznać moją kotkęOna jest nieszczęśliwa jak jej ktoś nie przytula
Kocha się miziać
 W swoim krótkim życiu tylko raz spotkałam kota, który miał równe zapotrzebowanie na pieszczoty, co ja - jak się potem okazało - była to kotka w ciąży.
 W swoim krótkim życiu tylko raz spotkałam kota, który miał równe zapotrzebowanie na pieszczoty, co ja - jak się potem okazało - była to kotka w ciąży.  
  A serio, to jest odmiana, którą można nauczyć mówić? Polubiły się Twoje zwierzaki?
 A serio, to jest odmiana, którą można nauczyć mówić? Polubiły się Twoje zwierzaki?