, a i u nas powoli zaczynają pękać pąki
 , a i u nas powoli zaczynają pękać pąki   , zapraszam do umieszczania w tym wątku, fotografii swoich tegorocznych pupilków.
, zapraszam do umieszczania w tym wątku, fotografii swoich tegorocznych pupilków. , a i u nas powoli zaczynają pękać pąki
 , a i u nas powoli zaczynają pękać pąki   , zapraszam do umieszczania w tym wątku, fotografii swoich tegorocznych pupilków.
, zapraszam do umieszczania w tym wątku, fotografii swoich tegorocznych pupilków.
 . Ma już wielkie pąki, zakwitnie chyba najprędzej z wielkokwiatowych.
. Ma już wielkie pąki, zakwitnie chyba najprędzej z wielkokwiatowych.  .
.No to Vinereda też trzeba było przygarnąć, chociażby po to, żeby sprawdzić co to za gagatek...Jurek pisze: nazwa brzmi Vinered, na plakietce nazwa firmy -floramedia ,nie wiem,czy to producent plakietek,czy powojników
Nie jest to nic innego, tylko nazwa odmianowa powojnika.Szkoda tylko,że taki tajemnicza.
Aa, i przy okazji kupiłem jackmanii superba

.
 .Ech, no to widać, że jego przeznaczeniem jest pozostać tajemniczym na zawsze...Jurek pisze: Na plakietce bardzo podobny do odmiany, którą już posiadam- Vino.
Nie chce tej odmiany.Nie chcę tej odmiany.

, a wręcz jestem niesamowicie ciekawa jak to z tym Ministrem naprawdę będzie..
 , a wręcz jestem niesamowicie ciekawa jak to z tym Ministrem naprawdę będzie..

piękne,cudowne ...urocze
 piękne,cudowne ...urocze 

Czy już?100krotka pisze:
A moja Cecile już za chwileczkę, już za momencikNie mogę siędoczekać, to mój pierwszy i na razie jedyny z tej grupy...

Jest śliczny! Moja roslinka jest młoda, więc nie tak okazała jak Wasze - posadzona dopiero w marcu, ale te kolory - po prosty rock'n'rollKaRo pisze:Czy już?100krotka pisze:
A moja Cecile już za chwileczkę, już za momencikNie mogę siędoczekać, to mój pierwszy i na razie jedyny z tej grupy...
Czy już nadszedł ten czas? Bardzo marzę o "Cecile" o jego kolorze.
Chciałabym móc już zobaczyć!
 Chyba zachorowałam na Atragene, jeśli i inne są tak cudowne, to zdaje isę, że wiem, co będę robić jesienią ;-) ...
 Chyba zachorowałam na Atragene, jeśli i inne są tak cudowne, to zdaje isę, że wiem, co będę robić jesienią ;-) ...