Moja działka - rydnor 2009

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Post »

Krzysiu;Też myślałem,że uda mi się zajrzeć do parku w drugim dniu ŚWIĄT.Niestety musieliśmy jechać do żony siostry.Dzisiaj byliśmy na działce i jak zawsze, roboty co nie miara,pogoda wspaniała,puścili wodę, można już podlewać.Szpaki karmią młode.I tak zszedł nam dzień.
Serdecznie pozdrawiam. Ryszard
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

No to super. Dobrze że woda jest, troszkę się jej przyda.
Wszystko szybciej odżyję. U mnie ostatnio w mieście uruchomili
fontanny po zimowej przerwie :D A ta kolorowa w Toruniu już działa :)
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Krzyśku-w Krakowie jeszcze fontanny nie działają.Ciekawe właśnie jak w Toruniu-może Rydnor nam powie.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Rysiu już długo nie byłam u Ciebie jak tam na działce ?dużo pracy.
Muszę się kiedyś przejechać do Rogówka i zobaczyć Twoja działkę.
Genia
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Oj Rysia coś nie ma :? Pewnie na działce szaleje :roll:
Mam nadzieje że z aparatem :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Rysiu gdzie to jesteś :?: :?: :?: :?: :roll:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Krzysiu pewnie coś z komputerem
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Mam taką nadzieje że wszystko jest w porządku :)
Choć taka długa nieobecność jest do Ryśka nie podobna.
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Witam i przepraszam za długi niebyt na Forum,nic się nie stało,komp w porządku,zdrowie też.Ale roboty mięliśmy po pachy,po prostu remont w chałupie.Sufity emulsją i tapeta do wymiany.Trochę to trwało, bo robiliśmy z synem we dwójkę.Większość mebli przykryłem folią,komputer z monitorem,głośnikami,drukarką też.Wszystko było wyłączone z prądu.Właściwie to wczoraj wszystko podłączałem,nawet na chwilę zajrzałem na Forum, ale pisać już mi się nie chciało.Za to dzisiaj napiszę więcej,po kolei,Krzysiu i Ewa pytaliście czy w Toruniu włączyli fontannę?nie wiem,przez ten remont nigdzie nie wychodziliśmy z domu.Genia pyta o działki,byłem nawet dzisiaj,chciałem popryskać, ale wiatr był za duży,tylko podlałem,może jutro się uda.Zrobiłem trochę zdjęć.Fajnie,że mogę znów z Wami pogadać.A teraz foty. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
1.Zywopłot się zieleni.2.Drzewa w kwiatach.3.Tulipany.4,Młoda jabłonka.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Rysiu fajnie że już jesteś . Ja też się wybieram do Rogówka ale zawsze coś mi wypada.
Pewnie dopiero w połowie maja znajdę trochę czasu .
Chciałabym w końcu zobaczyć Twoja działkę. Pięknie kwitną Ci tulipany
Genia
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Nocny Marek z Ciebie,Geniu;bylem zobaczyć co u Krzysia,wracam a tu wpis,dziękuję, nie spodziewałem się,że jeszcze ktoś urzęduje na Forum tak późno.Muszę się trochę zaaklimatyzować po długiej nie obecności.Jutro wpadnę do Ciebie,dzisiaj idę spać.Serdecznie Pozdrawiam.Ryszard
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Witaj, Rysiu :) Masz piękną wiosnę :) Remontu współczuję...ale zrobić trzeba. Pozdrowienia dla Małżonki :)
Miłego dnia :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Re: Moja działka - rydnor 2009

Post »

rydnor pisze:Nocny Marek z Ciebie,Geniu;bylem zobaczyć co u Krzysia,wracam a tu wpis,dziękuję, nie spodziewałem się,że jeszcze ktoś urzęduje na Forum tak późno.Muszę się trochę zaaklimatyzować po długiej nie obecności.Jutro wpadnę do Ciebie,dzisiaj idę spać.Serdecznie Pozdrawiam.Ryszard
Ja tak późno w nocy bo jakoś spać nie mogłam ,ale zazwyczaj o tej porze mnie nie ma na forum. No to jak wpadniesz to pewnie na dłużej bo u mnie od tej pory przybyło troszkę stron.
Genia
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ryszard jak dobrze że znowu jesteś z Nami. Pewnie majówkę spędzasz na odpoczynku po ciężkiej pracy :D
Ja też spędzam ją w domu bo troszkę chory jestem ale mimo wszystko jutro do pracy idę :roll: Ale to sobie
odrobię na urlopie. Planuję wypad na jeden dzień do Wrocławia. Z chęcią pooglądam tamtejszy OB, Ogród japoński i ZOO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No i oczywiście na rynek wpadnę. Kiedyś tam już byłem z wycieczką szkolną ale to był najgorszy wypad z możliwych.
Mieliśmy iść do OB do ZOO a skończyło się na tym że nauczycielka wolała wjechać sobie na taras w kościele i spędzić 4 godziny na rynku.
Tak bezsensowny to był wypad że szok. No i oczywiście obejrzeliśmy panoramę Racławicką. To teraz chce czegoś więcej i nie muszę
siedzieć tyle godzin w centrum Wrocka skoro tyle tam jest miejsc do zwiedzania. :)
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Moniko;wszystko wkoło pięknieje to i nas wzięło na remont,łącznie z wymianą drzwi wejściowych,jeszcze dzisiaj kończyliśmy sprzątanie i po obiedzie chciałem coś obejrzeć w TV i obudziłem się o 18.00 ale teraz mogę pobuszować na Forum.No i przyszła długo oczekiwana Wiosna,przyjemnie jechać na działkę,zobaczę co u Ciebie pięknego się pokazało.Dzięki za pozdro dla żony.
Geniu;czasami tak bywa,że nie można spać i myślę,że Forum jest dobrym na to lekarstwem,spodziewam się,że jest co oglądać u Ciebie.
Krzysiu;też się cieszę,że mogę z Wami być razem.Tylko nie mów, że na Wiosnę chcesz chorować.Radzę,szybko jedź do Wrocławia,jak obejrzysz to co chcesz,to choroba zniknie.Lubię Wrocław,mam tam rodzinkę i ile razy byłem,to zoo było zaliczone.Liczę na piękną serię zdjęć.
Wszystkich Pozdrawiam.Ryszard. Coś wkleję z działki. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”