Zagłosowałam... Widzę, że na razie Twój synek prowadzi, większość dzieciaków ma po 0 punktów, a Dawid już pięć

Ta wypowiedź jest niestety złamaniem regulaminudarla80 pisze:Witajcie!
Bardzo proszę o oddanie głosu na pracę "Kosmici" mojego synka Dawida.
Gdy zobaczył prace innych dzieci-powiedział,że na jego pewnie nikt nie zagłosuje Serducho mi się ścisnęło i stąd ten post.Nie liczę na nagrodę,jednak chcę,by uwierzył w siebie tak jak on wierzył gdy to malował.
Głosować można do 15 maja,jednak trzeba się zalogować.
Z góry ślicznie wszystkim dziękujemy za
Darla i Wielki Fan Bena 10
http://konkursy.klimatydomu.erevu.pl/in ... 4&id=00448
Wypowiedź natomiast może się pojawic w nowym wątku na tym podforum http://forumogrodnicze.pl/viewforum.php?f=3II. Obowiązki użytkownika
a) wypowiadania się zawsze na temat wątku oraz dopasowywania treści i tematu wypowiedzi do odpowiedniego podforum tematycznego; Wyjątek stanowi § 2. t) niniejszego regulaminu
 , ale nie róbcie bałaganu na forum.
 , ale nie róbcie bałaganu na forum.

) i podniósł je jakiś nicpoń
 ) i podniósł je jakiś nicpoń  Było to zaledwie 20 m od samochodu,centrum miasta i trwało dosłownie 2 minuty ale sama...z dwójką dzieci i zakupami...jestem szczuplejsza o nagrodę dla "znalazcy",lawetę do garażu(gdyby nie ona już pewnie nie byłoby mojego kombiaczka
 Było to zaledwie 20 m od samochodu,centrum miasta i trwało dosłownie 2 minuty ale sama...z dwójką dzieci i zakupami...jestem szczuplejsza o nagrodę dla "znalazcy",lawetę do garażu(gdyby nie ona już pewnie nie byłoby mojego kombiaczka  ),ogłoszenia na słupy,drzewa i kuuupę nerwów,że tylko czekam aż moje chłopaki wrócą z karate i lecę chyba z godzinkę podlewać ogród
 ),ogłoszenia na słupy,drzewa i kuuupę nerwów,że tylko czekam aż moje chłopaki wrócą z karate i lecę chyba z godzinkę podlewać ogród 

a nie mogę już tam poprawić
 a nie mogę już tam poprawić 

a gdy tak się żadziej zagląda do storczyków można trafić na niespodzianki-zarówno miłe
 a gdy tak się żadziej zagląda do storczyków można trafić na niespodzianki-zarówno miłe  jak i spędzające sen z powiek :x
 jak i spędzające sen z powiek :x  
  (czekają na jutrzejsze moczenie)
 (czekają na jutrzejsze moczenie) 

któregoś pochmurnego dnia spryskałam storczyki mgiełką i jak na złość zaraz wyszło mocne
 któregoś pochmurnego dnia spryskałam storczyki mgiełką i jak na złość zaraz wyszło mocne   .Czy to poparzenie?Co robić?
 .Czy to poparzenie?Co robić? 

Właśnie sama chciałabym wiedziećJolusia pisze:darla 80 a co tam takiego malego się ukrywa

-to hoja thomsoni,która właśnie puszcza korzonki.Dzięki forumowiczkom mam kilka takich maluszków czekających na korzonki i stoją pomiędzy storczykami zwiększając wilgotność przy okazji
 -to hoja thomsoni,która właśnie puszcza korzonki.Dzięki forumowiczkom mam kilka takich maluszków czekających na korzonki i stoją pomiędzy storczykami zwiększając wilgotność przy okazji  
  Czy na Epidendrum wychodzą one tak wysoko?
 Czy na Epidendrum wychodzą one tak wysoko?