Nowej pasji początek II - moje roślinki
- ewasz29
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 mar 2009, o 09:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Te nieplanowane zakupy ... Wiem coś o tym ciągle mi się takie coś przytrafia . Albo jedziesz do koleżanki na kawkę i ploteczki i wracasz z jakimiś szczepkami. A nie wiem czy też macie taki głupi zwyczaj gapienia się ludziom po parapetach jak mijacie jakieś domy... Walczę z tym ,ale ten nałóg jest dla mnie zbyt trudny do wyleczenia . 

- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewo z tym gapieniem po oknach to mi teraz coś przypomniałaś. Jakiś czas temu jak szliśmy z M to na parapecie jednego z domków stało 6 wielkich kwiatów (różnych). Były już mocno zasuszone, ale do odratowania. Ktoś się wyprowadził i zostawił kwiaty - do dzisiaj nie mogę tego przeboleć. Nawet pytaliśmy sąsiadów czy ktoś tu przychodzi, ale okazało się,że Pani mieszkająca obok też wypatrywała kogoś, żeby zabrać kwiaty. Teraz pewnie już po nich 

- aguka
- 1000p
- Od: 16 lut 2009, o 22:35
Treissi ano niestety poczta to poczta
. Ale na szczęście doszło w miarę szybciutko. Fiołeczek powinien dojść do siebie w miarę szybciutko (mam nadzieję).
Z tym gapieniem komuś w okna ja mam tak samo. Czasem aż szkoda myśleć po co właściwie ludzie kupują rośliny skoro o nie, nie dbają. No ale zdarza się.
Jak mojemu m powiedziałam, że widziałam roślinki owadożerne to wysłał mnie po taki oto okaz
: 
a to przywlokłam za plecami tylko ciiii :P zaczęły bardzo podobać mi się niecierpki wydają się takimi wdzięcznymi kwiatami:

Z tym gapieniem komuś w okna ja mam tak samo. Czasem aż szkoda myśleć po co właściwie ludzie kupują rośliny skoro o nie, nie dbają. No ale zdarza się.
Jak mojemu m powiedziałam, że widziałam roślinki owadożerne to wysłał mnie po taki oto okaz

a to przywlokłam za plecami tylko ciiii :P zaczęły bardzo podobać mi się niecierpki wydają się takimi wdzięcznymi kwiatami:

- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- aguka
- 1000p
- Od: 16 lut 2009, o 22:35
Moniczko dlatego chodzę na zakupy sama, nie dość, że nie lubię zakupów to jakbym miała wlec moją marudę tobym się chyba pochlastała
Dlatego zawsze jest taki oto komunikat wystosowany do mnie z jego strony "Tylko nie kupuj więcej kwiatów"
Tylko najgorzej jest z psem, ma taki niemiły zwyczaj doskakiwania do siatek reklamówek wszelakiego typu więc muszę zachować podwójna ostrożność aby mi tych przemyconych roślin nie zniszczyła
Co do fiołków czas pokaże oby tylko na korzyść.
Aguniu taki jaskrawo różowy, zobacz sobie zdjęcia na którejś ze stron mojego wątku :P

Co do fiołków czas pokaże oby tylko na korzyść.
Aguniu taki jaskrawo różowy, zobacz sobie zdjęcia na którejś ze stron mojego wątku :P