Izuniu i Ewo dziękujemy za życzenia , przepraszam , że tak póżno , ale dawno nie byłam na forum z braku czasu .
Bogusiu jutro będą fotki , bo dziś byliśmy padnięci , a wczoraj troszkę zrobiłam , bo jest tak ładnie , kolorowo . Nawet migdałek już kwitnie .
Ewuniu była u mnie Jola i Madzia , było cudownie , oglądały wiosenkę na żywo .
Jolunia za chwilę i u Ciebie pięknie zakwitną krzaczki różyczek , będziesz mogła cieszyć oczęta pięknymi kwiatami .
Pozdrawiam Was cieplutko Zosia
Madziu teraz to ona jest naprawdę bardzo duża , tak jak widać na zdjęciu . Bardzo się rozrosła i wcale nie pasuje do tej pory roku . Dziś Jędruś pokosił trawnik , dopiero teraz widać jak jest już ślicznie . Zdjęcia tego niestety nie oddają .
Izunia kwitną już na całego migdałki , forsycje, wiśnie i całe mnóstwo kolorowych tulipanów, pierwiosnków i innych wiosennych kwiatów . W ogóle nie chce się wracać do domku , bo widok jest niesamowity .
Bogusiu mnie też sporo zakończyło swój żywot , ale cóż mam zrobić . Codziennie zaglądam , czy wyjdzie jakieś oczko , a tu nic . Niektóre to dopiero wsadziłam na jesieni , nawet raz nie zakwitły u mnie . Robinia , oliwnik też chyba zmarzły , bo nie dają znaku życia . Szkody narobiła ta zima , ale tego się nie przewidzi .
Pozdrawiam cieplutko Zosia
Widzę .ze i u Was wiosennie i kolorowo Ładnie wyglądają roslinki przy tym wiatraczku no i sam wiatrak też Mam nadzieję ,ze w tym roku sezon będzie udany i będziemy mieli piękne kwiaty
Przepraszam Anulko , że nie odpisałam na post , ale ciągle brakuje mi czasu z nadmiaru pracy . Masz rację sezon kwiatowy zapowiada się ciekawie , wszystko wspaniale rośnie , cały czas jest już kolorowo . Niestety chwasty też szybko wyrastają i muszę na bieżąco je plewić .
Jolu może znowu zrobicie sobie wypad i migdałek będzie Twój . Moje wszystkie już ogoliłam , zostały małe kikutki . Wszystkie roślinki -prezenty od Ciebie pięknie rosną , muszę pokazać Ci ich zdjęcia .
Dorotko zrobiłam sadzonki tawułki , jak kiedyś przyjedziesz to Ci dam moją odmianę , tą ze zdjęcia , ona szybko rośnie i obficie kwitnie .
Pozdrawiam Was cieplutko Zosia