W.o. Psach cz.7 (2009.03 - 2009.08)

Sekcja uporządkowana tematycznie. Wątki kwalifikuje tylko Administrator.
Zablokowany
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 sty 2008, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja również dołączam do gratulacji :)
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
iwika
500p
500p
Od: 17 paź 2006, o 14:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Dzięki :D
Sisi daje mi dużo powodów do dumy jak i moje datury ;:12
Iwona i Lhasa Apso
Mój prawie ogród - Iwika
Awatar użytkownika
Agii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 lip 2008, o 20:59

Post »

Miło Cie widzieć Iwonko :lol: Rzeczywiście sunia piękna, możesz śmiało być z niej dumna. :lol: Jestem fanką Twoich datur ,przecież wiesz :wink: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
iwika
500p
500p
Kontakt:

Post »

I jeszcze jedno zdjęcie z Częstochowy.
Obrazek[/quote]
Iwona i Lhasa Apso
Mój prawie ogród - Iwika
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

Obie pięknie wyglądacie! Pozdrowienia od Skandalka, Zuzi i Ghany :D Obrazek Obrazek Obrazek
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
iwika
500p
500p
Kontakt:

Post »

anoli pisze:Obie pięknie wyglądacie! Pozdrowienia od Skandalka, Zuzi i Ghany :D Obrazek Obrazek Obrazek
Dziękuje drapanko dla Zuzi i Ghany :D
Iwona i Lhasa Apso
Mój prawie ogród - Iwika
Awatar użytkownika
agrazka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 maja 2005, o 23:39
Kontakt:

Post »

tak obie piękne i podobne do siebie :D mówią, że psy się upodobniają do właścicieli :wink:
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

Grażynko - a jednak nie zawsze, ja pulchna, a moje pieski nawet jak się objadają, to zgrabniutkie :twisted: Muszę się ja do nich upodobnić :lol:
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

anoli pisze:Grażynko - a jednak nie zawsze, ja pulchna, a moje pieski nawet jak się objadają, to zgrabniutkie :twisted: Muszę się ja do nich upodobnić :lol:
Ilonko, gdzie Ty pulchna :) U mnie to dopiero kontrast - pies tadek-niejadek, wysportowany, z kondycją charta, a ja... totalne przeciwieństwo :D Jedynie fryzurami się upodobniliśmy :lol:

A jak tam u Was z kleszczami? Liczi polany frontlinem, więc teraz codziennie znajduję chodzące po jego sierści kleszcze (śmierdzi preparatem, więc się nie chcą wgryźć). Wczoraj po spacerze siedzieliśmy na balkonie, Liczi u mnie na kolanach, a za chwilę na moim swetrze zasuwał kleszcz :evil: Mam już jakąś fobię na tym punkcie... Zdzierżę pająki, muchy i inne "cichos*ajki", ale kleszcze przenoszące choróbska napawają mnie strachem :roll:
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
panda7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lis 2006, o 12:33

Post »

iwika pisze:No i się pochwale :D
Wczoraj Sisi rozpoczeła championat Polski ;:1
W trzy wystawy ( na 3 potrzebne) zebrała oceny potrzebne do hodowlanki. Teraz tylko wpis i jest suką hodowlaną :D A 17.04 dopiero skończyła 18 mies. :!:
GRATULUJĘ!!! ;:114
Trzymamy kciuki za dalsze sukcesy wystawowe :wink:

P.S. Znowu macie podobne fryzury :lol:
panda7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lis 2006, o 12:33

Post »

Mandragora pisze: A jak tam u Was z kleszczami?
U nas MASAKRA!!!
Z każdego spaceru przynosimy po kilka kleszczy (ale włóczymy się chaszczach :twisted:). Łazi to po Pandzi, czasem się wbije... Dobrze, że ją zaszczepiłam przeciwko boreliozie bo bym chyba z nią z domu nie wyszła ze strachu :lol:
Krople ma, ale te kleszcze nie zdążą paść , bo je wyjmuję natychmiast po zlokalizowaniu, więc nie mogę nic o skuteczności kropli powiedzieć :wink:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mandragora pisze:A jak tam u Was z kleszczami? Liczi polany frontlinem, więc teraz codziennie znajduję chodzące po jego sierści kleszcze (śmierdzi preparatem, więc się nie chcą wgryźć). Wczoraj po spacerze siedzieliśmy na balkonie, Liczi u mnie na kolanach, a za chwilę na moim swetrze zasuwał kleszcz :evil: Mam już jakąś fobię na tym punkcie... Zdzierżę pająki, muchy i inne "cichos*ajki", ale kleszcze przenoszące choróbska napawają mnie strachem :roll:
U nas z kleszczami tragedia :( Mieszkamy koło lasu i Basti ciągle coś przynosi :( Ma polecaną obroże firmy Beaphar, która nic nie daje :( Tydzień temu został spryskany u fryzjer jakimś preparatem i ten jako tako się sprawdza, ale i tak kilka kleszczy znalazłam :( Już nie mam pomysłów co zrobić :(
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Awatar użytkownika
agrazka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 22 maja 2005, o 23:39
Kontakt:

Post »

było bardzo dużo kleszczy, choć do lasu nie chodzimy tylko na łąkę, zlana Frontlainem i koniec:)

Pierwszy raz kupiłam taki 100 ml (jeszcze dwa koty), wydaje mi się, że ten w pipetkach lepszy.
One się różnią, tylko nie wiem czym ?
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
Awatar użytkownika
agaxkub
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2007, o 09:59

Post »

DorkaWD pisze:Aga, Ty go wyczesałaś czy jak? Taki puchowy jest na tej fotce -> http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e58 ... 9725d.html A może wyprałaś sierściucha na święta? :lol:
Pytałaś o co chodziło z tą mielonką we włosach (miałam taki opis na gg - info dla niewtajemniczonych)
Więc... wczoraj na szkoleniu pies mi się zepsuł :evil: Gadzina za nic w świecie nie chciała przyjąć nagrody w postaci suchej karmy i tylko łaziła i żebrała od innych ludzi smaczki (inni mieli parówki i podobne fast foody). Jedna z trenerek dała mi garść surowego, mielonego mięsa i pies się naprawił :lol: Akurat wczoraj miałam rozpuszczone włosy (a mam dość długie) i mi się plątały, więc je odgarniałam z twarzy ręcoma z mielonką. Dopiero w domu się zorientowałam, że mam we włosach pełno surowego, mielonego mięsa Obrazek Następnym razem kłaki upięte podczas szkolenia!

Danuś, zmęczyć jak zmęczyć, ale znudzić chyba się nie znudzi :wink:
Pochwal się co tam dobrego Twoja panna zajada :lol:
dopiero teraz tu dotarłam...

fajna taka Pandzia, którą się naprawia surowym mięskiem... mój teraz ma "chorobe" pt. RÓŻOWA PIŁECZKA... wszędzie z nią chodzi, nie wypuszcza z pyska, chyba że na chwilkę żeby jakąś gadzinę obszczekać....

a co do puchatego futra... no on tak ma po prostu... czeszemy się praktycznie co dzień... chgyba że pani chce sobie wolne zrobić... a kąpany był tylko jeden raz po przyjściu do mnie... (śmierdział jak pies) później tylko kilka razy staw i w upały konewka z deszczówką...
Awatar użytkownika
treissi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Szukałam właśnie po zoologicznych tego frontline, żeby wypróbować, ale w mojej mieścinie jest nie osiągalny. Chyba jednak zamówię przez internet :roll:
Pozdrawiam Monika
Moje wątki
Sprzedam zielone
Zablokowany

Wróć do „WSZYSTKO o... Bazy wiedzy użytecznej”