Wiesz ja mam jakieś chyba 4 hosty więc jeśli ci się spodobają a powiesz mi jeszcze jak i kiedy to się dzieli to się wymienimy:) co ty na to słoneczko ? Na razie kiełki pokazały z ziemi

iwonaxp pisze:Noooo to tym bardziej czekam na fotki !!!! ech czuję się jak dziecko któremu pokazałaś cukierka ale przez szybęi jeszcze mówi że dostanę dopiero wieczorem hahah
; No ale cierpliwość nigdy nie była moją mocną stroną
tym razem nie pozostało mi nic innego
Wiesz ja mam jakieś chyba 4 hosty więc jeśli ci się spodobają a powiesz mi jeszcze jak i kiedy to się dzieli to się wymienimy:) co ty na to słoneczko ? Na razie kiełki pokazały z ziemiwięc nie wiadomo jakie są
Ania nie masz racji wyszłaś naprawdę ładnie !!!!!!!!!i to nie piszę by ci przyjemność sprawić ale szczerze od serca a te brzoskwinie to mniammm kiedyś jak spacerowałam po twoim ogrodzie to kilka minut wbijałam wzrok w te pysznościAnia Kropelka pisze:He, he, he, no nieźle. Wyszłam na tym zdjeciu, okropnie..... ;-)
Ale co do brzoskwiń, to mam nadzieję że w tym roku też ich tyle będzie......
Ania!!!!!!!!!!!! a posadziłaś już te co mąż ci kazał ? masz już zezwolenie na dalsze zakupy ?:)))))Ania Kropelka pisze:Cześć Edytko!!!
Trzymam kciukasy!
Ja chyba się przejadę dziś do Auchan, na reklamówce zobaczyłam porzeczki i agrest na pniu. Jeden taki agrest mam i bardzo sobie chwalę. No i do tego moja córka uwielbiała skubać porzeczki od sąsiada. A lada dziś stawiamy drewniane ogrodzenie i porzeczki zdobyczne się skończą........
iwonaxp pisze:Ania!!!!!!!!!!!! a posadziłaś już te co mąż ci kazał ? masz już zezwolenie na dalsze zakupy ?:)))))Ania Kropelka pisze:Cześć Edytko!!!
Trzymam kciukasy!
Ja chyba się przejadę dziś do Auchan, na reklamówce zobaczyłam porzeczki i agrest na pniu. Jeden taki agrest mam i bardzo sobie chwalę. No i do tego moja córka uwielbiała skubać porzeczki od sąsiada. A lada dziś stawiamy drewniane ogrodzenie i porzeczki zdobyczne się skończą........
hahaha
Iwonko, jeśli drzewko obrodzi w tym roku podobnie, to zapraszam Cię na te owocki... i nie rzucam słów na wiatr!!!!iwonaxp pisze:Ania nie masz racji wyszłaś naprawdę ładnie !!!!!!!!!i to nie piszę by ci przyjemność sprawić ale szczerze od serca a te brzoskwinie to mniammm kiedyś jak spacerowałam po twoim ogrodzie to kilka minut wbijałam wzrok w te pysznościAnia Kropelka pisze:He, he, he, no nieźle. Wyszłam na tym zdjeciu, okropnie..... ;-)
Ale co do brzoskwiń, to mam nadzieję że w tym roku też ich tyle będzie......a jak poszłam do domu to robiłam rogaliki francuskie z brzoskwiniami - niestety tylko z puszki
ale takiego smaka mi narobiłaś
porzeczki posiada babcia - ja ich nie jjem ale moja córka dostąpiła "zaszczytu" i może skubac ile chce, do tego owa babcia posiada pyszne maliny - owoce jeszcze są w paździrnikuAnia Kropelka pisze:Cześć Edytko!!!
Trzymam kciukasy!