Mój mikroskopijny ogródeczek - Ania Kropelka

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p
Od: 18 kwie 2008, o 10:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Noooo to tym bardziej czekam na fotki !!!! ech czuję się jak dziecko któremu pokazałaś cukierka ale przez szybę :) i jeszcze mówi że dostanę dopiero wieczorem hahah :) ; No ale cierpliwość nigdy nie była moją mocną stroną :) tym razem nie pozostało mi nic innego
Wiesz ja mam jakieś chyba 4 hosty więc jeśli ci się spodobają a powiesz mi jeszcze jak i kiedy to się dzieli to się wymienimy:) co ty na to słoneczko ? Na razie kiełki pokazały z ziemi :) więc nie wiadomo jakie są :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
Ania Kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2009, o 08:11

Post »

iwonaxp pisze:Noooo to tym bardziej czekam na fotki !!!! ech czuję się jak dziecko któremu pokazałaś cukierka ale przez szybę :) i jeszcze mówi że dostanę dopiero wieczorem hahah :) ; No ale cierpliwość nigdy nie była moją mocną stroną :) tym razem nie pozostało mi nic innego
Wiesz ja mam jakieś chyba 4 hosty więc jeśli ci się spodobają a powiesz mi jeszcze jak i kiedy to się dzieli to się wymienimy:) co ty na to słoneczko ? Na razie kiełki pokazały z ziemi :) więc nie wiadomo jakie są :)

Oczywiście, że podzielę się z Tobą każdą którą mam u Siebie :-)

Zapomniałam Ci powiedzieć że masz urocze zdjęcie w atawarku......... :lol: :lol:
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Aniu ;:168
a propos zdjęcia nie tak urocze jak twoje w ogrodzie z brzoskwiniami :)
Obrazek
To zdjęcie jest.......... rewelacyjne!!!!
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
Ania Kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

He, he, he, no nieźle. Wyszłam na tym zdjeciu, okropnie..... ;-)

Ale co do brzoskwiń, to mam nadzieję że w tym roku też ich tyle będzie......
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 12:19

Post »

Witaj Kropelko - tak poświątecznie - ja również czekam na nowe fotki .
Pochwalę się, że jednak zdecydowałam się na aronię i pigwowca - wczoraj pozyskane badyle wsadziłam do ziemi - zobaczymy zobaczymy .....
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
Ania Kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Cześć Edytko!!!

Trzymam kciukasy!

Ja chyba sie przejadę dziś do Auchan, na reklamówce zobaczyłam porzeczki i agrest na pniu. Jeden taki agrest mam i bardzo sobie chwalę. No i do tego moja córka uwielbiała skubać porzeczki od sąsiada. A lada dziś stawiamy drewniane ogrodzenie i porzeczki zdobyczne się skończą........
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Ania Kropelka pisze:He, he, he, no nieźle. Wyszłam na tym zdjeciu, okropnie..... ;-)

Ania nie masz racji wyszłaś naprawdę ładnie !!!!!!!!!i to nie piszę by ci przyjemność sprawić ale szczerze od serca a te brzoskwinie to mniammm kiedyś jak spacerowałam po twoim ogrodzie to kilka minut wbijałam wzrok w te pyszności :) a jak poszłam do domu to robiłam rogaliki francuskie z brzoskwiniami - niestety tylko z puszki :( ale takiego smaka mi narobiłaś :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Ania Kropelka pisze:Cześć Edytko!!!

Trzymam kciukasy!

Ja chyba się przejadę dziś do Auchan, na reklamówce zobaczyłam porzeczki i agrest na pniu. Jeden taki agrest mam i bardzo sobie chwalę. No i do tego moja córka uwielbiała skubać porzeczki od sąsiada. A lada dziś stawiamy drewniane ogrodzenie i porzeczki zdobyczne się skończą........
Ania!!!!!!!!!!!! a posadziłaś już te co mąż ci kazał ? masz już zezwolenie na dalsze zakupy ?:)))))
hahaha
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
Ania Kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dzięki Iwonko za urocze komplementy!!!!!

Od razu milej na duszy :-)
Awatar użytkownika
Ania Kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

iwonaxp pisze:

Trzymam kciukasy!

Ja chyba się przejadę dziś do Auchan, na reklamówce zobaczyłam porzeczki i agrest na pniu. Jeden taki agrest mam i bardzo sobie chwalę. No i do tego moja córka uwielbiała skubać porzeczki od sąsiada. A lada dziś stawiamy drewniane ogrodzenie i porzeczki zdobyczne się skończą........
Ania!!!!!!!!!!!! a posadziłaś już te co mąż ci kazał ? masz już zezwolenie na dalsze zakupy ?:)))))
hahaha

he, he, he

Ale mnie złapałaś.......!!!!!!!!!! :twisted:

Jeszcze kilka mi zostało do wsadzenia. Ale o wyjeździe do Auchan on jeszcze nie wie............ pssst..... bo mam zamiar tam sie udać samodzielnie......

A po poczynionym zakupie powiem, że to przecież dla dziecka witaminki........, no córuni to chyba nie odmówi..... :roll: :lol:

A że przy okazji wpadnie mi do koszykia kilka krzaczków lawendy między róże........., to już przypadek!!!!!
Awatar użytkownika
Ania Kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

iwonaxp pisze:
Ania Kropelka pisze:He, he, he, no nieźle. Wyszłam na tym zdjeciu, okropnie..... ;-)

Ania nie masz racji wyszłaś naprawdę ładnie !!!!!!!!!i to nie piszę by ci przyjemność sprawić ale szczerze od serca a te brzoskwinie to mniammm kiedyś jak spacerowałam po twoim ogrodzie to kilka minut wbijałam wzrok w te pyszności :) a jak poszłam do domu to robiłam rogaliki francuskie z brzoskwiniami - niestety tylko z puszki :( ale takiego smaka mi narobiłaś :)
Iwonko, jeśli drzewko obrodzi w tym roku podobnie, to zapraszam Cię na te owocki... i nie rzucam słów na wiatr!!!! :lol:
Awatar użytkownika
EdytaB
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 12:19

Post »

Trzymam kciukasy!

porzeczki posiada babcia - ja ich nie jjem ale moja córka dostąpiła "zaszczytu" i może skubac ile chce, do tego owa babcia posiada pyszne maliny - owoce jeszcze są w paździrniku
Ogródek EdytyB

zapraszam
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Ania Kropelka pisze:
Iwonko, jeśli drzewko obrodzi w tym roku podobnie, to zapraszam Cię na te owocki... i nie rzucam słów na wiatr!!!! :lol:
Aniu ale to tak daleko :cry: mój M każe mi się po głowie popukać :)))) ;:1
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
Ania Kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

EEE tam daleko!!! ;-)

Do Krakowa jedzie się 3,5 godzinki autostradą....... Coś wymyślimy :-)
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Jesteś szalona mówię ci ....lalalala :lol:
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”