Mój ogród moje spełniające się marzenie - iwonaxp cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ewa 30
200p
200p
Od: 29 mar 2009, o 14:52

Post »

Dziękuje za życzenia i nawzajem ,troszkę spóźnione ale szczere
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p
Od: 18 kwie 2008, o 10:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

JAKUCH pisze:IWONKO widzę ,że zmieniłaś awatarek jakoś nie umiem się przyzwyczaić . Życzę Tobie miłego
i słonecznego dnia . U mnie nieśmiało wychodzi słoneczko może się wypogodzi

Witaj Jadziu . Zmieniłam awatarka boja jestem duch niespokojny :) na awatarku to sem ja :) Ja ciągle mam jakieś zmiany nie tylko tu na forum :))
A co kochana u ciebie słychać ?
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

kaaj pisze:Dziękuję Iwonko za życzenia świąteczne,
pospaceraowałam troszkę dzisiaj po twoim Królestwie, cudnie, masz rękę do roślin, :wink:
najbardziel jednak zadziwiło mnie to to
Obrazek
co to za odmiana rojnika, takich wielgachnych to ja jeszcze nie widziałam, coś podobnego, niesamowite, skąd je masz????
Kaaj Witam cię w moim ogródeczku i cieszę się, że troszkę ci się spodobał :) Jeśli chodzi o rojnika nie znam jego nazwy , ani gatunku. Jest faktycznie olbrzymi - jego wielkość to mniej więcej wielkość głowy ( zależy oczywiście jaką kto ma głowę :wink: )Tak wyglądały w zeszłym roku a był to ich pierwszy sezon w moim ogrodzie Posiadaczką jestem przypadkową - pochodzi z innego ogródka :). Na dzień dzisiejszy są średniej wielkości ale dopiero się budzą. Sama jestem ciekawa, czy będą takie giganty jak w zeszłym roku. Faktem jest też, że dostają nawóz tak jak pozostałe rośliny więc ....
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
kaaj
500p
500p
Od: 26 mar 2007, o 18:04

Post »

Ja w moim skalniaczku mam podobne rojniczki ale malusieńkie, szkoda ze nie wiesz jak się nazywają te Twoje, chętnie bym sobie takowe zakupiła, właśnie urządzam drugi skalniaczek, so bombowe,
czym je zasilasz?
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Kaaj przeważnie jest to azofoska :) Wiesz... tych mam akurat mało bo jak pisałam mam je jeden sezon ale jak cierpliwie poczekasz aż się rozrosną to prześlę ci takie bardzo chętnie :) może już w tym roku będzie ich więcej. A przy okazji zbadamy czy w tym roku będą równie wielkie :) Tak czy inaczej upomnij się / przypomnij się tak koło sierpnia :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Widzę właśnie Iwonko ,że jesteś niespokojnym duszkiem . Osobiście też nie lubię monotonii, też kocham wszelkie zmiany . Wnuczek dzisiaj wszedł do ogródka zobaczyć kiedy będą truskawki i się zdziwił zmianami . Powiedział ,że tylko szczypiorek jest na swoim miejscu gdyż go uwielbia to wie gdzie jest . Miłego wieczorku a zdjęcie :super laska :
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Ania Kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2009, o 08:11

Post »

Witaj Iwonko!!

Dzięki za wszystkie życzenia ;-)

Twoje rojniczki już dawno posadzone :-)

Ja tez ostatnio się tu mało odzywm, bo troszkę czasu brak :-)

Czekam niecierpliwie na fotki z ogródka, ciekawa jestem niezmiernie, jak teraz u Ciebie jest ślicznie :-)
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

JAKUCH pisze:Widzę właśnie Iwonko ,że jesteś niespokojnym duszkiem . Osobiście też nie lubię monotonii, też kocham wszelkie zmiany . Wnuczek dzisiaj wszedł do ogródka zobaczyć kiedy będą truskawki i się zdziwił zmianami . Powiedział ,że tylko szczypiorek jest na swoim miejscu gdyż go uwielbia to wie gdzie jest . Miłego wieczorku a zdjęcie :super laska :
Jadziu :) i co podobały się zmiany wnukowi ? a jeśli chodzi o fotki a zwłaszcza fotkę z awatarka to Jadziu powiem tak, że zdjęcia przekłamują . Rzeczywistość a zdjęcie to dwie różne sprawy raz na korzyść raz na niekorzyść :) To chyba wyszło na moją korzyść dlatego zdecydowałam zrobić z niego awatarka Tak czy inaczej dziękuję za budujące słowa :) !!!! Cały dzień dzięki temu będzie milszy :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Aniu cieszę się że na ci się przydały :)
Czytałam na Twoim wątku o nowych nasadzeniach , jestem bardzo ciekawa jak to wszystko wyszło , jak wygląda .. na pewno pięknie !!!Już niebawem będą u ciebie kwitły drzewa owocowe i... pozazdrościć :) szkoda że nie kwitną cały rok :) Pochwal mi się tu jakie hosty kupiłaś i czekam na fotki :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Iwonko przybyłam życzyć Ci milego dnia :D
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Witaj Cynthia :) miło ze wracasz do mnie :) Ja tobie również życzę miłego i słonecznego dnia , bo u mnie dzisiaj piękna pogoda :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

A teraz troszkę wiosny z mojego ogrodu :)Zdjęcia nie najlepszej jakości robione w pośpiechu ale zawsze coś :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Resztę fotek może jutro będę miała czas wrzucić :)
dzisiaj życzę wam miłego dnia :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46

Post »

Witam Iwono, pokazałaś nam piękną wiosnę pokazaną na pięknych fotkach. U Ciebie kwitną już róże ???
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Marcinku te róże to miniaturki, które kupiłam bodajże w na początku marca w OBI za 3 zł za szt/
Kiepsko wyglądały po kilku dniach ale poprzesadzałam i zabrały się za siebie :) teraz już kwitną mi po raz drugi a właściwie zaczynają drugie kwitnięcie , bo samych kwiatów jeszcze jest dosyć mało.Róże ogrodowe i pienne i rabatowe pięknie mi się opuszczają co bardzo mnie cieszy ale do kwitnienia jeszcze im bardzo dużo brakuje :) Część pokażę jutro na fotkach :) mam nadzieję ze znajdę czas:)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
Ania Kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2009, o 08:11

Post »

Iwonko, no ślicznie jest już u Ciebie. Widzę że pieris Ci pięknie zakwitł.. :-) u mnie też, czym mnie niezwykle zaskoczył ;-)

Masz śliczne pierwiosnki :-)

Ciemierniczek widze już posadzony, ten którego mi pokazywałaś kiedyś w domu na fotkach ;-)

Ale i tak na kolana powalił mnie aniołek!!!!!!

Musze sobie też takiego kupić :lol:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”