Mój ogród moje spełniające się marzenie - iwonaxp cz.2
- iwonaxp
- 1000p
- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
JAKUCH pisze:IWONKO widzę ,że zmieniłaś awatarek jakoś nie umiem się przyzwyczaić . Życzę Tobie miłego
i słonecznego dnia . U mnie nieśmiało wychodzi słoneczko może się wypogodzi
Witaj Jadziu . Zmieniłam awatarka boja jestem duch niespokojny

A co kochana u ciebie słychać ?
- iwonaxp
- 1000p
Kaaj Witam cię w moim ogródeczku i cieszę się, że troszkę ci się spodobałkaaj pisze:Dziękuję Iwonko za życzenia świąteczne,
pospaceraowałam troszkę dzisiaj po twoim Królestwie, cudnie, masz rękę do roślin,![]()
najbardziel jednak zadziwiło mnie to to
co to za odmiana rojnika, takich wielgachnych to ja jeszcze nie widziałam, coś podobnego, niesamowite, skąd je masz????

- iwonaxp
- 1000p
Kaaj przeważnie jest to azofoska
Wiesz... tych mam akurat mało bo jak pisałam mam je jeden sezon ale jak cierpliwie poczekasz aż się rozrosną to prześlę ci takie bardzo chętnie
może już w tym roku będzie ich więcej. A przy okazji zbadamy czy w tym roku będą równie wielkie
Tak czy inaczej upomnij się / przypomnij się tak koło sierpnia 

- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Widzę właśnie Iwonko ,że jesteś niespokojnym duszkiem . Osobiście też nie lubię monotonii, też kocham wszelkie zmiany . Wnuczek dzisiaj wszedł do ogródka zobaczyć kiedy będą truskawki i się zdziwił zmianami . Powiedział ,że tylko szczypiorek jest na swoim miejscu gdyż go uwielbia to wie gdzie jest . Miłego wieczorku a zdjęcie :super laska :
- Ania Kropelka
- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- iwonaxp
- 1000p
JadziuJAKUCH pisze:Widzę właśnie Iwonko ,że jesteś niespokojnym duszkiem . Osobiście też nie lubię monotonii, też kocham wszelkie zmiany . Wnuczek dzisiaj wszedł do ogródka zobaczyć kiedy będą truskawki i się zdziwił zmianami . Powiedział ,że tylko szczypiorek jest na swoim miejscu gdyż go uwielbia to wie gdzie jest . Miłego wieczorku a zdjęcie :super laska :

- iwonaxp
- 1000p
Aniu cieszę się że na ci się przydały
Czytałam na Twoim wątku o nowych nasadzeniach , jestem bardzo ciekawa jak to wszystko wyszło , jak wygląda .. na pewno pięknie !!!Już niebawem będą u ciebie kwitły drzewa owocowe i... pozazdrościć
szkoda że nie kwitną cały rok
Pochwal mi się tu jakie hosty kupiłaś i czekam na fotki 

Czytałam na Twoim wątku o nowych nasadzeniach , jestem bardzo ciekawa jak to wszystko wyszło , jak wygląda .. na pewno pięknie !!!Już niebawem będą u ciebie kwitły drzewa owocowe i... pozazdrościć

- iwonaxp
- 1000p
Marcinku te róże to miniaturki, które kupiłam bodajże w na początku marca w OBI za 3 zł za szt/
Kiepsko wyglądały po kilku dniach ale poprzesadzałam i zabrały się za siebie
teraz już kwitną mi po raz drugi a właściwie zaczynają drugie kwitnięcie , bo samych kwiatów jeszcze jest dosyć mało.Róże ogrodowe i pienne i rabatowe pięknie mi się opuszczają co bardzo mnie cieszy ale do kwitnienia jeszcze im bardzo dużo brakuje
Część pokażę jutro na fotkach
mam nadzieję ze znajdę czas:)
Kiepsko wyglądały po kilku dniach ale poprzesadzałam i zabrały się za siebie

- Ania Kropelka
- Od: 19 lut 2009, o 08:11
Iwonko, no ślicznie jest już u Ciebie. Widzę że pieris Ci pięknie zakwitł..
u mnie też, czym mnie niezwykle zaskoczył ;-)
Masz śliczne pierwiosnki
Ciemierniczek widze już posadzony, ten którego mi pokazywałaś kiedyś w domu na fotkach ;-)
Ale i tak na kolana powalił mnie aniołek!!!!!!
Musze sobie też takiego kupić

Masz śliczne pierwiosnki

Ciemierniczek widze już posadzony, ten którego mi pokazywałaś kiedyś w domu na fotkach ;-)
Ale i tak na kolana powalił mnie aniołek!!!!!!
Musze sobie też takiego kupić