joannno witaj oj zrobiła się gromadka tych szpaczków - czereśni nie mam to i problemu nie powinno być :P
Ewo nie nie muszę chyba coś sprostować mieszkam przy lesie ale na tej działeczce nie mam drzew te olbrzymy co je widać to sąsiada

Izo jak zobaczyłam to dzieło M teką ogromniastą masywną pergole to miałam obawy , no ale zaraz chciałam jeszcze jedną tylko z ławeczką - jak na razie tylko marzę

EdytoB muszą się poprzyjmować ja w zeszłym roku też je kupiłam na razie oznak życia nie widzę ....cierpliwie czekam

KDanuta to co pokazałam to nic muszę im zrobić teraz zdjęcie to dopiero są olbrzymy

kogra Grażynko ale wspaniałości - i u nas niedługo takie będą a teraz lepiej podziwiać krokusy i tulipany .....czyżbyś sie już nimi znudziła

danutab no to faktycznie jak nic nie masz w pobliżu to jesteś skazana na internet ale z drugiej strony jak się trafi na solidnego sprzedawce to nabywasz za taką samą cenę ładniejsze okazy niż my w tych supermarketach

to idę na poszukiwanie wiosny bo juz zaczyna kwitnąć z okna widzę wspaniałą gromadkę krokusów a przy nich uwijające się pszczółki :P