Ogród Rosiowej
- rosiowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 15:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Matko, kochane jesteście, że jeszcze mnie pamiętacie.
U mnie niestety teren w okół domu ogrodu w dalszym ciągu nie przypomina
. Wszędzie pełno jakićhś desek, cegieł, styropianów i innych śmieci. Może niedługo, jeżeli pogoda pozwoli, wezmą się za ogrodzenie, to trochę posprzątają. Potrzebuję ze cztery wywrotki gruzu, że by podnieść trochę teren. Jak się robi cieplej to woda z drogi spływa do nas i można się poruszać tylko tratwą, albo w kaloszach (i teraz wyobraźcie sobie gości jak nas odwiedzają
). Końca nie widać.
A ja tak bardzo chciałabym już iść do OGRODU. Nie mogę się doczekać. Na razie wiosnę mam tylko w doniczkach:

U mnie niestety teren w okół domu ogrodu w dalszym ciągu nie przypomina

A ja tak bardzo chciałabym już iść do OGRODU. Nie mogę się doczekać. Na razie wiosnę mam tylko w doniczkach:

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
no proszę to wiosnę i ogród masz w domu
O teren się nie martw, jak położysz kostkę to dopiero będzie lepiej.

O teren się nie martw, jak położysz kostkę to dopiero będzie lepiej.
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- rosiowa
Witaj Beciu
na razie wiosna odsłoniła w moim ogrodzie straszną ilość pozostałości pobudowlanych. Trzeba zakasać rękawy, przywdziać kaloszki i brać się do roboty 

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa
Właśnie siły i pieniędzy najbardziej mi teraz brakuje. Ale ja zawsze daję radę, to i teraz również 

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gosiu i ja wkońcu do Ciebie trafiłam.
Odwaliliście z M kawał dobrej roboty.
Postawić dom i go wyposażyc w tak krótkim czasie to nie lada wyczyn.
Coś czuje,że z Twoią energią i zapałem do pracy w tym sezonie będziemy mieli co podziwiać. Ogród będzie pierwsza klasa.
Mocno trzymam kciuki za pomyślne zakończenie walki z błotkiem
Odwaliliście z M kawał dobrej roboty.
Postawić dom i go wyposażyc w tak krótkim czasie to nie lada wyczyn.
Coś czuje,że z Twoią energią i zapałem do pracy w tym sezonie będziemy mieli co podziwiać. Ogród będzie pierwsza klasa.
Mocno trzymam kciuki za pomyślne zakończenie walki z błotkiem

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- rosiowa
Kasiu, dziękuję Ci za wiarę we mnie. Mam nadzieję, że rzeczywiście niedługo to wszystko się zmieni. U mnie dopiero zaczynają kwitnąć krokusy, a tam gdzie mieszkałam kwitną już od dawna. I gdzie tu sprawiedliwość 

pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa
Haniu, araucaria ma się świetnie, bo zimowała w domu. Nie mam odwagi zostawić jej w ogrodzie. Teraz zaczynam ją wystawiać i hartować. Ale czytałam, że ona powinna nasze zimy wytrzymywać....
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
piękne miejsce, cudny pies:) i fantastyczne dzieciaki..tylko ci pogratulować:) z przyjemnością będę do ciebie zaglądała jeśli pozwolisz:)
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."
- pelagia72
- Od: 2 mar 2009, o 21:09
Witaj Gosiu -Rosiowa!
Ale jesteście dzielni! Tyle pracy, przeprowadzka, wykańczanie i urządzanie domu i jeszcze ogród od podstaw + 2''fraglesy''. Wszystko sobie powoli urządzicie, nigdy się nie da zrobić wszystkiego na raz. Niezły szaberek cioci zrobiliście! Piękna araukaria w donicy.Macie niezły zapasik roślin w przechowalni.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Ale jesteście dzielni! Tyle pracy, przeprowadzka, wykańczanie i urządzanie domu i jeszcze ogród od podstaw + 2''fraglesy''. Wszystko sobie powoli urządzicie, nigdy się nie da zrobić wszystkiego na raz. Niezły szaberek cioci zrobiliście! Piękna araukaria w donicy.Macie niezły zapasik roślin w przechowalni.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.