Aduś mam nadzieję, że uda mi się wyskoczyć na chwilę do ogródka i chociaż cyknąć fotki

i na pewno pokażę, może i u mnie w wątku się troszkę zakolorowi moimi kwiatkami, bo na razie kolorki pojawiają się dzięki dobrym serduszkom życzliwych forumek
Magduś, problem niestety z tymi parapetami

ale cóż zrobić jak chce się pięknych kwiatuszków i pysznych -swoich warzywek
Maryś, cieszę się bardzo, że zajrzysz do mnie zerknąć na krokusiki

ja też z deszczyku bardzo się cieszę, ponieważ najgorsza dla roślinek jest ta pozimowa susza , połączona z mroźnymi wiatrami i ostrym słońcem. Tak, że troszkę deszczyku tylko dowodni nasze roślinki
Witaj
Grażynko, dzięki Kochanie za troskę, ze mną już dużo lepiej, ale niestety Gabi się nie bardzo poprawia
Aguś, mam nadzieję, że i u mnie już szybciutko będzie tak pięknie i cieplutko:D , krokusiki mam nadzieję i u mnie dziś się otworzą, bo też już są piękne pąki

, a niestety przebiśniegów nie mam, ale na przyszły rok na pewno posadzę
Grażynko ja już lepiej się czuję, ale u Gabrysi niewiele się zmieniło, nadal mocno chora, ale to już drugi tydzień, i mam nadzieję, że w końcu zacznie się poprawiać
Cyntuś, masz rację, mi patrząc ma mój ogródek, gdzie jeszcze krokusy w pąkach ,trudno uwierzyć, że gdzieś już przekwitły, a kwitną żonkile i tulipany

, aż nie do wiary
Carlu ale pomidorków jeszcze nie wynoś do szklarni, one mają mieć chłodno, żeby nie bujały ale nie zimno, na dworze jeszcze za niska temperatura i przymrozki w nocy. Dopiero jak skończą się przymrozki i temperatura się ustabilizuje, a pomidorki będą większe, to do szklarni, a w razie późnowiosennych przymrozków jakie pojawiają się i w maju- świece
Witaj
Tadeuszu u mnie już też pojawiły się krokusy, nie mam ich zbyt dużo, kilka kępek, ale na przyszły rok posadzę więcej, bo są naprawdę bardzo wdzięcznymi i ślicznymi kwiatuszkami, i kwitną wtedy, kiedy wszyscy jesteśmy spragnieni kolorków
Oleńko bardzo Ci dziękuję za cudowne bukiety krokusów, one są niesamowite, tak pięknie wyglądają takie gęste skupiska, że aż wzrok od nich trudno oderwać