Ogród Ewy F

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
danutab
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 gru 2008, o 23:02

Post »

Ewo myślałam że tylko ja mam w tym roku apetyt na róże ja też
zamówiłam już 16 róż.jeszcze ma ochotę na 3 w tym 2 pienne.
Ale nie wiem może w jesieni zobaczymy.
Pozdrawiam Danuta aktualne
Moje linki
ewa f
1000p
1000p
Od: 23 sty 2009, o 22:57

Post »

A co zamówiłaś Danusiu i gdzie?
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ewuś, normalnie zatkało mnie, nie będę oryginalna i powiem ślicznie, cudowna kolekcja irysów, choc nie jestem wielbicielka tych kwiatów lubie patrzeć na tak dorodne okazy.

Magnolia marzenie, mam co prawda trzy ale to jeszcze czasu nim beda jakie sobie wymarzyłam.

Ogródek cudownie dopieszczony w kazdym szczególe, po prostu wiesz co chcesz, gratuluję!
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
ewa f
1000p
1000p

Post »

Taro! Wydawało mi się,że faktycznie wiem ,co chcę.ale zagladanie do innych ogrodów wpływa na mnie destrukcyjnie.Chaos i pęd myśli A może by jeszcze.............
ewa f
1000p
1000p

Post »

Obrazek
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

zimowo...ale jakie piękne barwy...jak się ładnie czerwone i żółte pędy prezentują.... to pewnie dereń ?
grazka_j
1000p
1000p
Od: 8 paź 2007, o 23:50

Post »

Witaj. Poogladałam i stwierdzam, że jest pięknie u Ciebie. Duże już masz rośliny a ogród pięknie zagospodarowany. Śliczne masz też kwiaty i wspaniałą magnolię. Zainteresowała mnie jednak najbardziej róża. Jest naprawdę urocza. Powiedz proszę co to za odmiana?
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj śliczny widok zimy, czyżbyś tęskniła już za zimą?
Mam nadzieję że nie powiedz co tam kwitnie w Twoim pięknym ogrodzie?
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
ewa f
1000p
1000p

Post »

Alu! Tak ,to dereń się panoszy.Ale zima została odparta i dzisiaj minimalne ilości śniegu,a ja rzuciłam się do ogrodu
Geniu! Taka nędza dopiero wychodzi ,że nie ma co pstrykać Za to 2 siaty przydygałam z ogrodniczego i dzisiaj sadziłam
Wszyscy poszaleli na świecznice ,to i ja 2 sztuki,chociaż u mnie pustynia i zbiornika wodnego też nie mam.Na zdjęciu ma białe kwiaty i piękne bordowe liscie.Posadziłam koło świerku srebrnego ,dodałam jeszcze 2 tawuły .Na zdjęciu piękne,różowe z przewieszającymi się kwiatostanami/podają ,Thunbergii,ale tylko niecały metr,a liście jak u Arendsa/
dołożyłam jeszczeTawulkę biała Deutschland,piwonię pojedynczą różową i blady róż łubin. Taka monochromatyczna kompozycjaAha,rośnie tam od jesieni alkiermes.No i czekam.Nie wiem ,czy w tym roku się doczekam efektu i czy uda mi się nia zasuszyć to trunkowe towarzystwo. to tylko część zakupów
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Efekt będzie na pewno piękny :) ja bardzo lubię kolorystyczne rabaty, choć u mnie jest na razie wszystko pomieszane... ale kiedyś chciałabym mieć ładny spójny ogród :D
A jak tam wiosenka? Zawitała i do Ciebie już?
ewa f
1000p
1000p

Post »

Obrazek
Awatar użytkownika
Nela
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 paź 2006, o 17:09

Post »

:D Trafiłam w końcu i ja do twojego ogrodu. Zachwycający,zadbany na podziw, wspaniałe rośliny- widać w dorodności roślin twoją milość do nich. A mężowi gratuluje zdjęć ptaków- z przyjemnością i ciekawością się je ogląda...

Pozdrawiam :D
Biedny, kto gwiazd nie widzi bez uderzenia w zęby... St.J.Lec
ewa f
1000p
1000p

Post »

Dziękuję Nela za miłe słowa,Wersalu to moje roślinki nie mają.Staram się też dokonywac negatywną selekcję i nie sadzić wszystkiego,a zwłaszcza tego ,co nie ma szans przeżycia albo jedynie zdane byłoby na wegetację.
ewa f
1000p
1000p

Post »

Alu! Ja dopiero zaczynam tę rabatę Jako całość ma być biało-różowo-niebieska,Z ubiegłego roku są ortróżki,floksy i hortensje i...............myślę
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

hehe przynajmniej już zaczynasz... ja o takiej marzę :) jak już będę mogła w przyszłości działeczką w pełni rozporządzać :lol: 8)
dobrej nocki życzę ;:6
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”