Ogród Ewy F
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewuś, normalnie zatkało mnie, nie będę oryginalna i powiem ślicznie, cudowna kolekcja irysów, choc nie jestem wielbicielka tych kwiatów lubie patrzeć na tak dorodne okazy.
Magnolia marzenie, mam co prawda trzy ale to jeszcze czasu nim beda jakie sobie wymarzyłam.
Ogródek cudownie dopieszczony w kazdym szczególe, po prostu wiesz co chcesz, gratuluję!
Magnolia marzenie, mam co prawda trzy ale to jeszcze czasu nim beda jakie sobie wymarzyłam.
Ogródek cudownie dopieszczony w kazdym szczególe, po prostu wiesz co chcesz, gratuluję!
Taro! Wydawało mi się,że faktycznie wiem ,co chcę.ale zagladanie do innych ogrodów wpływa na mnie destrukcyjnie.Chaos i pęd myśli A może by jeszcze.............
Zapraszam Ogród irysowy Ewy F
Witaj. Poogladałam i stwierdzam, że jest pięknie u Ciebie. Duże już masz rośliny a ogród pięknie zagospodarowany. Śliczne masz też kwiaty i wspaniałą magnolię. Zainteresowała mnie jednak najbardziej róża. Jest naprawdę urocza. Powiedz proszę co to za odmiana?
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Alu! Tak ,to dereń się panoszy.Ale zima została odparta i dzisiaj minimalne ilości śniegu,a ja rzuciłam się do ogrodu
Geniu! Taka nędza dopiero wychodzi ,że nie ma co pstrykać Za to 2 siaty przydygałam z ogrodniczego i dzisiaj sadziłam
Wszyscy poszaleli na świecznice ,to i ja 2 sztuki,chociaż u mnie pustynia i zbiornika wodnego też nie mam.Na zdjęciu ma białe kwiaty i piękne bordowe liscie.Posadziłam koło świerku srebrnego ,dodałam jeszcze 2 tawuły .Na zdjęciu piękne,różowe z przewieszającymi się kwiatostanami/podają ,Thunbergii,ale tylko niecały metr,a liście jak u Arendsa/
dołożyłam jeszczeTawulkę biała Deutschland,piwonię pojedynczą różową i blady róż łubin. Taka monochromatyczna kompozycjaAha,rośnie tam od jesieni alkiermes.No i czekam.Nie wiem ,czy w tym roku się doczekam efektu i czy uda mi się nia zasuszyć to trunkowe towarzystwo. to tylko część zakupów
Geniu! Taka nędza dopiero wychodzi ,że nie ma co pstrykać Za to 2 siaty przydygałam z ogrodniczego i dzisiaj sadziłam
Wszyscy poszaleli na świecznice ,to i ja 2 sztuki,chociaż u mnie pustynia i zbiornika wodnego też nie mam.Na zdjęciu ma białe kwiaty i piękne bordowe liscie.Posadziłam koło świerku srebrnego ,dodałam jeszcze 2 tawuły .Na zdjęciu piękne,różowe z przewieszającymi się kwiatostanami/podają ,Thunbergii,ale tylko niecały metr,a liście jak u Arendsa/
dołożyłam jeszczeTawulkę biała Deutschland,piwonię pojedynczą różową i blady róż łubin. Taka monochromatyczna kompozycjaAha,rośnie tam od jesieni alkiermes.No i czekam.Nie wiem ,czy w tym roku się doczekam efektu i czy uda mi się nia zasuszyć to trunkowe towarzystwo. to tylko część zakupów
Dziękuję Nela za miłe słowa,Wersalu to moje roślinki nie mają.Staram się też dokonywac negatywną selekcję i nie sadzić wszystkiego,a zwłaszcza tego ,co nie ma szans przeżycia albo jedynie zdane byłoby na wegetację.
Alu! Ja dopiero zaczynam tę rabatę Jako całość ma być biało-różowo-niebieska,Z ubiegłego roku są ortróżki,floksy i hortensje i...............myślę