Ogród Idy74 2009r cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ciekawe z czym byś wyszła gdybyś poszła coś kupić :;230 :;230 :;230
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p
Od: 18 wrz 2008, o 17:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Ido jak zaglądam po innych ogrodach to jest mi trochę raźniej bo nie ja jedna poszalałam z zakupami widzę że ty też, ale będzie pięknie latem.Miłego dnia życzę ;:3
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 gru 2007, o 21:38

Post »

Ido pochwal się co zrobiłaś dzisiaj.
Do usłyszenia wieczorem.
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03

Post »

Dziewczyny witam wieczorkiem :D :!: Pogoda dzisiaj była boska,nie wiało ,słońce świeciło na całego ,10 c .Na targi nie pojechałam ,bo alternator w samochodzie padł.I bardzo dobrze ,bo szkoda by było spędzić taki dzień w samochodzie i w wielkim mieście .Jutro jadę :? Roboty zrobiłam full,efekty bardzo widoczne ,plany nowych nasadzeń zrobione,miejsca jakby mało się zrobiło,a folia cała w donicach do posadzenia ,A gdzie ja posadze rośliny ,które przyjdą w środę :roll: :?: Nie mam zielonego pojęcia -Trawnik jednak trzeba zmniejszyć :!: Krokusy raczyły całkowicie rozkwitnąć,ciepło im się zrobiło.Pszczoły sąsiadów miały pożytek :lol: Zakątek hostowy zrobiony ,skopałam miejsce na nową rabatę.Zapłaciłam mandat 100 za brak pasów ,bo sie przed 13 spieszyłam do ogrodniczego po ziemię :? W ogrodzie spędziłam od 10 do 18 wydaje mi się ,że jednak za mało czasu ,ale pocieszam się tym ,że zegarki jutro przestawiamy ,to dłużej jaśniej będzie.Dokumentacje fotograficzną mojej pracy dzisiaj ,wstawię dopiero jak mi ktoś pomoże ,bo w fotosiku limit mi się skończył i nie wiem co dalej robić. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Róże pienne posadziłam przy pergoli,muszę jeszcze sprzątnąć dwa oczka ,dzisiaj koty siedziały przy nich i łapały karasie .Skubane ,oczka były zamarznięte,a one pływają.Muszę użądzić polowanie na nornice :pogon ,tyle mam cebul lilji ,nie chce ,żeby mi je zeżarły .Ogólnie dzień spędziłam na 5plus ;:215 Tylko jakoś prawa ręka zaczyna odmawiać mi posłuszeństwa ,ciekawe dlaczego :lol: :roll: :?:
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

O matko jaki miałaś zakręcony dzień :roll: :D :D
A ta ziemia to Cię trochę drogo wyniosła, co :?: :;230
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ida mam nadzieję ,że się wyspałaś i wypoczęłaś :D
Udanej i słonecznej niedzieli Ci życzę :D
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18

Post »

Kawał dobrej roboty zrobiłaś :!: Ciekawa jestem czy pojechałaś dziś do Olsztyna i co przywiozłaś :lol:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj Ido widziałam ale miałaś przeboje ,ja jedynie z zamówieniem ale mam nadzieje ze w poniedziałek się wszystko wyjaśni.
Genia
ida74
---

Post »

Witam wszystkich wieczorkiem .I oto właśnie minął weekend....bardzo pracowicie :lol: Ocieplenie nareszcie wyczuwalne....wegetacja ,tak na oko ruszyła.. :lol: Dzisiaj byłam na targach ,w sumie nic ciekawego . :? Co było -full lilji od 4 do 6 zł-piękne cebule,nie takie co w B..-nie kupiłam ,bo dużo już mam ,a miejsca na nowe brak.Wystawiał się pan z www.liljowce.pl duzy wybór bylinek miał i lilji.Inni wystawcy mieli liściaste i iglaste pozimowe -ledwo dychały.Ceny bardzo wysokie.W obi wysyp -perisy,wrzosy i rododendrony.Zioła w donicach i na pniu.I tu właśnie powinnam wkleić zdjęcia ,ale skapować nie mogę. :twisted: :twisted: :twisted:No kupiłam pare rzeczy nie powiem,że nie :lol: Zdjęcia będą ...LISKA,TESS ,OLA ,IZA,HALINKO pokażę jw.GENIU-Przeboje miałam przez dwa dni.Truskawki już rosną.Marysiu zakupy bardzo udane .MONIKO hosta nie miała nazwy :roll: :?:BYŁAM NA SPOTKANIU Z FORUMOWICZKĄ BYŁO ŚWIETNIE TYLKO KRÓTKO .Nadrobimy innym razem. :lol: Teraz polatam po waszych ogrodach..Bo dwa dni mnie nie było -byłam krótko ,a to jak nic.
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ido no to dopięłaś Swego , pojechałaś do Olsztyna , no i warto było :!: :!: :!:

Czekamy jeszcze na fotorelacje.
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Taki weekend to mi się podoba :D
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Tak trzymaj Mała 8) :lol: /Superowe wieści. pozdrawiamy.
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
ida74
---

Post »

Olu warto ,bo perisy na nową rabatę już mam.Ale szału nie było na tych targach.Mam fotki,ale nie wiem jak je wkleić :twisted: Kupiłam też największą KAPUSTĘ z kapust-jest piękna i mam dla niej upatrzone miejsce-co to jest :?: :roll: Na fotce jest... :? Cynthio-też mi się wydaje że super był. :wink: TYLKO PORTFEL CIENIUTKI. :twisted: :twisted:
http://img8.imageshack.us/gal.php?g=s6301790.jpg
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ido jakoś pusto bez fotek.A ta kapusta do ozdobna czy taka duża dla całej rodziny
na zimę do kiszenia :?: :?: :?: :lol:
ida74
---

Post »

Olu ta kapusta to taka do ogrodu ,na popatrzenie ,a nie na kiszenie :lol: :!: Mój m wytłumaczy mi jak te zdjęcia wkleić,bo ja czarna masa w tych kwestiach.GIGA SŁONECZKA I SIŁY DLA CIEBIE :!:Olu zdjęcia wyżej ,coś mi nie wychodzi :twisted: Jak się nauczę to dam zdjęcia.Kapusta jest na zdjęciu w brązowej donicy ,w środeczku-boska co :?:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”