Moja działka - rydnor 2009

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Post »

Jadziu;Co to będzie się działo,gdzie nie spojrzę, to wszyscy nic tylko kupują.Będzie szał na działkach i ogrodach.Już jestem ciekawy jak to będzie wyglądało.Dobrze zrobiłaś z tymi doniczkami,tyle przetrzymają,zima na finiszu.My też mięliśmy jechać do Centrum Ogrodniczego pod Toruniem www.rolpest.pl. ale zatrzymali nas Małysz i Justyna Kowalczyk,warto było patrzeć,a tam pojedziemy innym razem.Chociaż
Genia tam ostro buszuje :D :D :D Dziękuję za pozdrowienia dla Basi i wzajemnie.Pozdrowienia dla Zbyszka,chyba też kibicował.
Moniko;Piękne zdjęcie wyspy Sal,chciałoby się zamoczyć w takiej wodzie.Gdzie ona jest,patrzyłem na mapę,to znalazłem w dwóch miejscach 1-w archipelagu wysepek niedaleko Kuby. 2- W wyspach Zielonego Przylądka,przypuszczam,że będzie jeszcze w innym miejscu
albo nie ma jej na mapie z powodu wielkości.Tobie też dziękuję za pozdrowienia dla Basi i wzajemnie.A poza tym
Serdecznie Was Pozdrawiam.Ryszard Obrazek
Taka u mnie pogoda.
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Moniko;jeszcze zajrzałem do Krzysia i zobaczyłem Twoje zdjęcia i wszystko jasne,pierwsze zdjęcie jest niesamowite, piękna kolorystyka,
oglądałaś to na żywo?niezapomniany widok.Późno już.DOBRANOC. Ryszard
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Rysiu, na żywo :) To zdjęcie akurat z Wysp Zielonego Przylądka. Na Kubie nigdy nie byłam i chyba się nie wybiorę.
Dobrej nocy życzę :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

Witaj Rysiu :D
No to pewnie jakieś bzdury wyczytałem.
Czasem w internecie takie głupoty można znaleźć.
Pisali że to jest przy jakieś uczelni :D Ale widać to chyba
nie prawda.
Masz rację wszyscy kupują i to na całego, a co Ty planujesz na ten sezon :D
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Rysiu ja Ci dam Genia nie źle buszuje ;:14 :pogon
Genia po prostu robi grzecznie zakupy aby działka nie wyglądała jak w zeszłym roku bo wszyscy znacie zdjęcia z poprzedniego roku ,choć troszkę musi się różnic prawda?Dlatego tak ostro tyram z mężem żeby sprawić Wam radość.
Genia ;:1 ;:11 ;:1
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Moniko;Nie mów,nigdy,w dzisiejszych czasach to nie wiadomo co może jutro wyskoczyć.Kuba nie daleko a przy Twoich szerokich kontaktach,kto to wie.Zresztą życzę Ci zaliczenia ojczyzny Castro.
Krzysiu;wiem,że co roku w auli UMK jest wystawa roślin i kwiatów, ale to nie jest OB.U mnie trzon obróbki na działce to drzewa i krzaki
owocowe.Ale oglądając na Forum te ogrody kwiatowe,chcemy mieć więcej kwiatów,tylko muszę powiększyć i przygotować miejsce,nawet
kosztem trawnika.Na razie słyszę jak deszcz wali o parapet. Czekam spokojnie.
Geniu;nie wątpię,że ostro tyrasz z Mężem,efekt będzie na pewno niesamowity,będę mocno kibicował Abyś oczarowała Forumków.
Chociaż Byś mi kask na głowę założyła.Obrazek
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Rysiu, gdyby można było podróżować w czasie, chętnie wybrałabym się na Kubę sprzed Castro :lol: :lol:
U mnie dzisiaj nie padało, ale strasznie wiało...od czwartku zapowiadają poprawę pogody :)
Miłego wieczoru :)
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Moniko;Zostawmy Kubę,bo pogoda robi się fatalna,napadało śniegu i teraz patrzyłem -2.A ma być więcej.Od środy zapowiadają ocieplenie.zobaczymy,myślę, że tak będzie do końca marca,to już nie długo,wytrzymamy.Serdecznie Pozdrawiam. Ryszard
Zdjęcia z padającym śniegiem. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Niestety miałem te same widoki dzisiaj rano. Nawet nie chciałem zdjęć robić, bo mi się aż niedobrze zrobiło :?
kiedy ta prawdziwa wiosna się u Nas zadomowi na dobre :roll: :?:
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Krzysiu;Jeszcze troszkę,wszystko idzie w dobrym kierunku.Wydaje mi się,że to ostatni atak tej zimy.Pozdrawiam Ryszard
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj, Rysiu :) Śnieg, słońce i ziąb, czyli ciąg dalszy pięknej zimy :lol: :lol: Mam nadzieję, że u Ciebie pogoda bardziej sprzyjająca. Miłego dnia :)
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Obyś Miał rację bo dłużej tego horroru nie zniosę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mam już ochotę na wycieczkę do OB i do egzotarium a tu nici z tego bo śnieg pada
i nie daje słońcu wyjść :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A teraz jakoś zmienia się czas bo przechodzimy na letni :D To chyba w tą sobotę jeśli się nie mylę :D
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Moniko-Krzysiu;chyba już wiosnę pomalutku widać,dzisiaj w Toruniu piękna słoneczna pogoda,chociaż chłód jeszcze się czuje.Od poniedziałku ma być wiosennie,z przyjemnością pojadę na działkę.Myślę,że u Was też tak będzie,wszyscy jesteśmy stęsknieni wiosny i w końcu się doczekamy.Musimy z Basią rozplanować, gdzie co ma być,bo dojdzie więcej kwiatów i pewnie ziół,a swoją drogą warzywa,
pomidory,ogórki i Wiecie, już widzę ukwiecone drzewa,co za widok,coś wspaniałego,oj!ale się rozmarzyłem,ale przed snem to dobrze.
Serdecznie Pozdrawiam.Ryszard
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj, Rysiu :) Chociaż za oknem bardzo ponuro i zanosi się na deszcz, to jednak cieplej i zaczynam wierzyć w weekendową poprawę pogody :) Miłego dnia :)
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Moniko;tylko wczoraj był ładny dzień,dzisiaj wrócił deszcz i od rana buro i mokro,chociaż temperatura już wyższa.Pozostaje nam cierpliwie czekać.Serdecznie pozdrawiam.Ryszard Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”