Zieloni mieszkańcy - Beata T
- hanka55
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Beatko, może warto zainwestować w takie " strzałki" ? :P
Ja bym bez nich nie pamiętała żadnej z nazw
Ja bym bez nich nie pamiętała żadnej z nazw

- myszorek
- Od: 5 cze 2007, o 16:09
Ja też sama robiłam ;) Wzięłam przezroczysty, w miarę sztywny kawałek plastikowego opakowania, nożyczki i... za mało roślin mam do tych nazwówek
Super się pisze po nich markerem do płyt cd ;)

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same. Phil Bosmans
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
Pozdrawiam, Ola
Spis treści; Zielona galeria
- majakal
- 200p
- Od: 3 sty 2009, o 14:41
Moje rośliny doniczkowe, domowe, ZDJECIA
Witaj, przepiękne fiołeczki szczególnie biały z fioletowym brzegiem, chętnie wymienię się listeczkami.
zapraszamy na forum
effa niestety zakwitł dla osłody i padł nie zdążywszy się ukorzenić
Haniu świetny pomysł a jaka będę mądra spójże na karteczkę i już wiem jak mam fachowo nazwać
basga,myszorek o i takie można samem wykonać muszę nad tym pomyśleć i nic nie kosztują :P
majakal mam trzy fiołki które w tej chwili nie kwitną i nie wiem który jest który ale z chęcią na coś bym się wymieniła bo jakiś kwiatek by się przydał
dawno nic nie wstawiałam więc parę moich kwiatków zamio...ma bardzo długie liście ....nowa paprotka i takie maleństwa ...fikus podrósł i begonki (wybaczcie za formę ale to przejściówka )
małe beniaminki wyhodowane z gałązek i difcia ta co chorowała obcięta i chyba już jest dobrze i nowe nabytki storczykowi odpadły pączki a dopiero go dostałam

Haniu świetny pomysł a jaka będę mądra spójże na karteczkę i już wiem jak mam fachowo nazwać
basga,myszorek o i takie można samem wykonać muszę nad tym pomyśleć i nic nie kosztują :P
majakal mam trzy fiołki które w tej chwili nie kwitną i nie wiem który jest który ale z chęcią na coś bym się wymieniła bo jakiś kwiatek by się przydał

dawno nic nie wstawiałam więc parę moich kwiatków zamio...ma bardzo długie liście ....nowa paprotka i takie maleństwa ...fikus podrósł i begonki (wybaczcie za formę ale to przejściówka )

małe beniaminki wyhodowane z gałązek i difcia ta co chorowała obcięta i chyba już jest dobrze i nowe nabytki storczykowi odpadły pączki a dopiero go dostałam

- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Piękne kwiatuszki, zadbane zdrowiutkie widac ze masz dobra ręke do kwiatków. Ten pnący Epi na szafie cudo, można sie uśmiechnąc o sadzoneczke?
Pozdrawiam Sylwia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... +domownicy
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... +domownicy
Andziax007 och chciałabym żeby było tak pięknie no ale difcja przeżyła 
Edyta 74 no i mam nadzieję że nie będzie chorował
Paprotka do miękkich kwiatków jakoś mam rękę zawszę coś tam rośnie
gorzej jest już z dużymi okazami peperomia zaczęła gubić liście więc wywaliłam bo nie lubię badylków - a maleństwa sie ukorzeniają 

Edyta 74 no i mam nadzieję że nie będzie chorował

Paprotka do miękkich kwiatków jakoś mam rękę zawszę coś tam rośnie