Moja działka - rydnor 2009

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p
Od: 26 maja 2008, o 20:25

Post »

Geniu;będę musiał się kiedy wybrać do Ostaszewa,czy w niedzielę też jest otwarte?
Moniko;u mnie też wieje zimny wiatr.W TV pokazywali ile zniszczeń spowodował,co nam pozostało?
Krzysiu;Toruń to specyficzne miasto,leży w dołku,ma swój mikroklimat,w ogóle, naokoło leje a tu sucho i na odwrót.Dzisiaj było słońce ale
wiatr zniechęcał do wyjścia,chociaż dzisiaj pojeździliśmy po mieście,różne sprawy i zakupy robiliśmy.
Serdecznie Wszystkich Pozdrawiam.Ryszard Obrazek
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Hejka :D
Geniu jak Ty jesteś raz na tydzień w Ostaszewie to pewnie wszystko już wykupiłaś :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: Ja
bym na pewno wykupił :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rysiu dzisiaj jak na złość śnieg znowu pada. Aż się źle robi jak widzę to za oknem.
Pada i potem słońce, znowu pada i słońce i tak w kółko. Można zwariować od tego. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Krzysiu;Genia na pewno dużo wykupiła,ale jest to duży ośrodek szkółkarsko-nasienniczy i nie tylko,więc coś, tam dla mnie zostało,tylko muszę tam podjechać.Co do pogody,to niech ją diabli,u mnie dzisiaj wiał polarny wiatr,przenikał do kości.Wiem,że u Ciebie spadł śnieg,a jutro kalendarzowa wiosna.Serdecznie pozdrawiam. Ryszard Obrazek
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Rysiu, czyli pogodę mieliśmy taką samą :( Już tak tęsknię za ciepłem i słońcem...
Spokojnej nocy i serdeczne pozdrowienia dla Małżonki :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

No to mam nadzieję że dzisiaj nie jest tak wietrznie. W końcu wiosna jutro. :roll:
Co ta pogoda wyrabia. Pamiętam że jakieś cztery lata temu o tej porze były już piękne liście
na drzewach. Nie na wszystkich ale jednak były a ja w letniej kurtce ze znajomymi byłem w parku. :?
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moja działka - rydnor 2009

Post »

rydnor pisze:Krzysiu;Genia na pewno dużo wykupiła,ale jest to duży ośrodek szkółkarsko-nasienniczy i nie tylko,więc coś, tam dla mnie zostało,tylko muszę tam podjechać.Co do pogody,to niech ją diabli,u mnie dzisiaj wiał polarny wiatr,przenikał do kości.Wiem,że u Ciebie spadł śnieg,a jutro kalendarzowa wiosna.Serdecznie pozdrawiam. Ryszard Obrazek
Rysiu zasłużyłeś :pogon wcale nie tak dużo
Na pewno wiele dla Ciebie zostało ,tylko weź dużo pieniążków ciągle coś nowego dorzucają
Sklep otwarty jest tez w niedzielę
Tak naprawdę to Krzysiowi należy się tym młotkiem .
Genia
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

A ta szkółka ma jakąś stronę internetową :?: :?: :roll:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nie wiem Krzysiu nigdy tym się nie interesowałam .
Genia
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Moniko;pogodę mamy chyba podobną tzn.b.nieprzyjemną.Tak ma być do końca marca,a więc już niedługo.Pozdrowienia od Żony.
Krzysiu;pocieszam się,że już bliżej jak dalej,w różnych latach,różnie to bywało,najważniejsze ,że to już końcówka.Uważaj na Genię z młotkiem za nami gania.
Podaję Ci adresy;sklep@rolpest.pl.ostaszewo i www.rolpest.pl. Muszę powiedzieć,że za dużo info.nie ma.
Geniu;Oj, naganiasz Ty się za nami z tym młotkiem a z drugiej strony,gdyby Krzysiu był w Ostaszewie też by wpadł w szał zakupów,najgorzej tam wejść.Może wybiorę się tam w niedzielę,mamy więcej czasu,bo nie ma wnuczek.
Serdecznie Pozdrawiam. Ryszard Obrazek
Obrona przed Genią ;:48 ;:49 ;:50 ;:52
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

To ja się też uzbroję na wszelki wypadek ;:163 ;:163 ;:163 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dzięki za adres tej strony zaraz tam wejdę i sobie poczytam.
A właśnie ostatnio znalazłem informację że u Was w Toruniu jest OB z ZOO połączone
i oprócz tego jest ponoć jeszcze jeden OB gdzie indziej. Wiesz coś o tym :?: :roll:
Podobno przy jakieś uczelni czy jakoś tak :)
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Rysiu ja tym razem już dziś byłam w Ostaszewie ale Krzysiu ma racje część już wykupiona,ale jak zwykle coś wybrałam sobie .Życzę jutro powodzenia w zakupach
Genia
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Geniu to pochwal się no tutaj Nam co to kupiłaś :D
Awatar użytkownika
rydnor
1000p
1000p

Post »

Krzysiu;ja wiem tylko o jednym OB+ZOO,to jest ten,który ci kiedyś opisywałem i dawałem zdjęcia.O innym nie słyszałem.
Genia była na zakupach,więc na razie możemy środki obrony schować.Jak pisze to z pustą ręką ze sklepu nie wyszła.Geniu;gdzie Ty to wszystko zmieścisz?Serdecznie Was Pozdrawiam.Ryszard. Zobaczę co u Ciebie. Obrazek
Róże dla Geni.
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Witaj Rysiu :)
Ja zaszalałam w Biedronce i kupiłam trochę kwiatów i cebul ,tylko ,że one chcą rosnąc a na zewnątrz zimno i biało od śniegu . Te które bardzo chciały rosnąć to wsadziłam do doniczek z ziemią i trzymam w domu w chłodnym pokoju :) Myślę ,że jakoś doczekają do wiosny
Pozdrawiam serdecznie Ciebie i Basię :)
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21

Post »

Rysiu, bardzo dziękuję za pozdrowienia :D Mam nadzieję, że przekażesz również ode mnie :)

Trochę ciepła dla Was- Cabo Verde, wyspa Sal
Obrazek
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”