Ogród -mój azyl cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
maria5
1000p
1000p
Od: 18 wrz 2008, o 17:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jolu kupiłaś śliczne powojniki , piękny jest ten czerwony ja czekam na" Błękitnego Anioła".
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

GENIU ,MARIO ,w marketach niekiedy można upolować coś fajnego za małe pieniądze .To dopiero moje początki ogrodowe ,więc nie kupuję drogich roślin ,bo nie wiem jak sobie z nimi poradzę .Nie wiadomo ,czy te magnolie lub powojniki będą takie jak na fotkach ,jeśli nie to strata nie będzie aż taka kosztowna .Jak nie będę zadowolona ,to zawsze mogę kupić już pięknie kwitnące okazy .Dzisiaj były piękne i olbrzymie okazy ciemierników pojedyńczych za 22zł ,ale nie kupiłam .Zacznę od mniejszych i tańszych okazów .
W Biedronce mieli świeżą dostawę ,oto co kupiłam .
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2006, o 14:36

Post »

Kurcze, inkarwilla... Pomimo wszystko cieszę się, że nie dałam się Hance namówić na wyjazd do B., bo wydałabym kolejne pieniądze. I tak się złamałam i kupiłam cyklamena i lilię w ogrodniczym :oops: . Ale fotki wkleję, jak wrócę do domu...
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj, Jolu :D Kolejne ciekawe zakupy zrobiłaś, gratuluję :D
Cena magnolii wyjątkowo atrakcyjna :!: Nawet nie widziałam, że tak tanio można kupić. Podobnie jak Genia, malutkie sadzonki widziałam po około 70 zł. Oby dobrze rosła i cieszyła Cię swymi kwiatami :D

Halinko, na żółtą magnolię polowałam parę lat :lol: :lol: Trochę się obawiałam reakcji M na cenę, ale sam zapłacił :D
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jola znowu szaleje na zakupach i znowu fajne kwiatki przybędą w ogródku :D
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aska pisze:Kurcze, inkarwilla... Pomimo wszystko cieszę się, że nie dałam się Hance namówić na wyjazd do B., bo wydałabym kolejne pieniądze. I tak się złamałam i kupiłam cyklamena i lilię w ogrodniczym :oops: . Ale fotki wkleję, jak wrócę do domu...
ASIU , CYNTHIO,te roślinki ,po 2,3 sztuki w paczce były za 1,99.Jedynie Eucomis 3,99.Były tam jeszcze różne inne roślinki -tawułki ,gipsówki różowe i białe,dalie ,i wiele ,wiele innych .Roślinki duże i zdrowe -za 3 szt -1,99,to jak tu nie kupić :?: Jedynie z funkii może nic nie będzie ,bo jakieś takie nie ciekawe :(
Napiszcie czy Inkarwille i dziwaczka wykopujecie na zimę ,bo w necie różnie pisało .Jedne i drugie ,to takie marcheweczki .
brunetka2
1000p
1000p
Od: 24 wrz 2008, o 13:19

Post »

Jolu zakupy rewelacja :D nic dziwnego sie skusiłas , ale takie ceny :D u nas za takie pieniądze sie nie kupi takich pięknosci :D
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Monia68 pisze:Witaj, Jolu :D Kolejne ciekawe zakupy zrobiłaś, gratuluję :D
Cena magnolii wyjątkowo atrakcyjna :!: Nawet nie widziałam, że tak tanio można kupić. Podobnie jak Genia, malutkie sadzonki widziałam po około 70 zł. Oby dobrze rosła i cieszyła Cię swymi kwiatami :D

Halinko, na żółtą magnolię polowałam parę lat :lol: :lol: Trochę się obawiałam reakcji M na cenę, ale sam zapłacił :D
MONIKO,dziękuje .Ja też mam nadzieję ,że moje magnolie będą chciały u mnie rosnąć ,no i oczywiście kwitnąć :P
Widać ,że z twoim M można robić zakupy .
Mój chociaż nie jest sknerą ,to jak kupuje kwiaty to zawsze pyta ,gdzie ja to chcę jeszcze zmieścić .
A przecież u mnie miejsca mnóstwo . :wink: :;230
RENATKO ,nie ma u ciebie Biedronki ,ani Brico .Myślałam,że te markety są we wszystkich miastach,nawet w tych malutkich .
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Jolu piękne zakupy .Ten eukomis jest różowy?Piękne te orliki .W jakiej cenie.
Genia
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

GENIU,Eucomis wgląda na różowy ,a czy taki będzie :?: Duża sadonka za 3,99.
ORLIK -ładne 2 sztuki w środku za1,99.Były jeszcze inne kolory ,ale nie pamiętam jakie .
brunetka2
1000p
1000p
Od: 24 wrz 2008, o 13:19

Post »

Jolu tak sie składa ze nie ma u mnie ani Biedronki ani innego marketu :D z jednej strony żałuje ale z drugiej sie ciesze :D za dużo by szło pieniazków :D ale mam allegro i tam najwiecej kupuję , bo chyba najprzyzwoitsze sa tam ceny :D jeśli chodzi o eukomis to też w tym roku sobie kupiłam, posadziłam go chyba z miesiac temu do ziemi ale na razie cisza nic sie nie dzieje :cry: wiec czekam dalej
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

RENATKO ,z tymi marketami to dobrze i nie dobrze .Ja ich nie mam w swojej miejscowości ,bo mieszkam na wsi ,do miasta mam 4km .Jeżdżę tam ze 2 razy w tygodniu ,więc zdarza się ,że uda się coś fajnego upolować . :wink:
Do kupna Eukomisa przymierzałam się już wiele razy ,miałam go już nawet w koszyku ,ale zawsze jakoś wyjmowałam .Nie chciałam sobie robić kłopotu z wykopywaniem i przechowywaniem .A teraz kupiłam ,bo ...................tak sam mi wszedł do koszyka i nikt go nie wyłożył . :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2007, o 10:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Joluś, właśnie skończyłam spacer po Twoim ogrodzie :D i trochę mnie bolą plecy :wink: od schylania się przy każdej roślince :D bo wszystko musiałam dokładnie obejrzeć :lol:
...dobrze, że nie pogryzły mnie "przyjaciółki" Twojego męża ... hi hi hi

Masz tak dużo i taką różnorodność jak w najlepszym Centrum ogrodniczym ;:138 ;:138 ;:138

Piękne powojniki kupiłaś i Magnolie ... ja to nawet nie myślę o Magnoliach na swojej działce :roll: w naszym klimacie nie przetrwały by nawet jednej zimy :wink:

Jeszcze do Ciebie zajrzę :D
Na pewno będą jeszcze jakieś nowości zakupowe ... :lol:
maryla73ab
1000p
1000p
Od: 26 sie 2008, o 19:21

Post »

Udane zakupy,magnolie powalają swoją ceną,oby dobrze rosły i tak pięknie kwitły jak na zdjęciach.
pozdrawiam Maryla...

Moje wątki
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

MARYLKO,dziękuje
ANIU ,cieszę się ,że ci się u mnie spodobało .
Zapraszam ponownie .
Oj ,będzie tych roślinek ,jeszcze dość sporo .
Właśnie czekam na przesyłki z kilku miejsc . :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”