Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko ja nie kupowałam ciemierników po 200 zł my tylko oglądałyśmy na alegro ,ja mam od Liski 3 pełne oczywiście jeszcze nie kwitły i nie wiadomo czy będą pełne Kupiłam kwitnący pełny biały za 19 zł a ciemno różowy za 12.99 .Kupowałam jesienią za 100 zł od Ismeny ale to był prezent od męża na święta i rocznicę ślubu .kogra pisze:Widzę Geniu, że nabytków nowych masz mnóstwo.
Ciemierniki to wdzięczne kwiaty ale ja bym 200 zł mimo wszystko nie dała / jak na mnie to za drogo /.
Ale Ty już masz, więc niech Ci pięknie kwitną.
Mam nadzieję, że pstrykniesz im fotki i wstawisz a ja będę podziwiać.![]()
Jolu ,Zosiu nie przejmujcie się i nie zawracajcie sobie głowy takimi błahostkami ,życie niesie nam prawdziwe kłopoty ,a ja cieszę się że mogłam sprawić Wam radość. Dlaczego myślisz Zeniu że Twoje kwiatki to jakiś wstyd ,wszystkie kwiaty są piękne .A ja chciałam tylko sprawić Wam radość i nie odbierajcie mi tego .Temat zakończony
taro dziękuję za słoneczko może za chwilkę wyjdzie.
Genia
- e-genia
Witaj Olu myślałam że jak odpowiedziałam Marcinowi to wystarczy on też o neriny pytał,przepraszam.aleksandra odwazna pisze:Geniu dziękuję , chodziło mi o te nerine - nie dopatrzyłam się opisu.Śliczne - a szczególnie
mniej spotykana - biała.
Wczoraj byłam na imieninach i ominęła mnie taka dyskusja.
Życzę Ci Geniu , żeby wszystko pięknie zakwitło to i my oczy nacieszymy.
Dziękuje ja też mam taką nadzieje że wszystko zakwitnie
- e-genia
[quote="kubanki"]Oczywiście masz rację, ale to tak samo jak poczytasz o jakichś ludzkich chorobach, też mi się zaraz wydaje, że albo już na to choruję, albo dzieci, albo w najlepszym razie za chwilę mnie złapie
Tak mam, na szczęście szybko mi taki obłęd przechodzi
Mąż działa na mnie bardzo tonująco ;)
Co do pogody, to ja teraz śledzę dokładnie, bo nie mogę dopuścić do przemarznięcia wrzosów i powiem tak: na każdej stronie co innego, ot choćby na jutro dla Torunia, na onecie pochmurnie i opady, na wp.pl cały dzień słonecznie, na weekend na wp do -5, na onecie do -2, to przecież spore różnice. Tak więc w sumie to nie wiadomo jak będzie w tym tygodniu, a co dopiero do końca marca.[/quot
Masz rację może się nie sprawdzić prognoza pogody w sobotę miało być słońce i dziś też a jest ponuro .Dobrze że chociaż mąż Cię uspakaja
Genia

Co do pogody, to ja teraz śledzę dokładnie, bo nie mogę dopuścić do przemarznięcia wrzosów i powiem tak: na każdej stronie co innego, ot choćby na jutro dla Torunia, na onecie pochmurnie i opady, na wp.pl cały dzień słonecznie, na weekend na wp do -5, na onecie do -2, to przecież spore różnice. Tak więc w sumie to nie wiadomo jak będzie w tym tygodniu, a co dopiero do końca marca.[/quot
Masz rację może się nie sprawdzić prognoza pogody w sobotę miało być słońce i dziś też a jest ponuro .Dobrze że chociaż mąż Cię uspakaja
Genia
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Gieniu kochana.
Znów mnie troszke nie było i tyle sie dzieje w Twoim wątku, że nie nadążam.
Gieniu -w sobotę (poczytałam wcześniej u Ciebie) wsadziłam wszystki cebule lilii i kłącz liliowców.Myślę, że nic im nie będzie.
Kany od Ciebie już wychodzą w doniczkach. Ale na nie jeszcze czas chyba?
Gieniu dopiero doczytałam, że pytałaś mnie o marcinki. Jeśli nie kłopot to będę bardzo wdzięczna.
Kochana Gieniu, za dziewczynami zapytam-czym sie można Tobie odwdzięczyć??
Miłego i ciepłego dnia życzę.
Znów mnie troszke nie było i tyle sie dzieje w Twoim wątku, że nie nadążam.
Gieniu -w sobotę (poczytałam wcześniej u Ciebie) wsadziłam wszystki cebule lilii i kłącz liliowców.Myślę, że nic im nie będzie.
Gieniu dopiero doczytałam, że pytałaś mnie o marcinki. Jeśli nie kłopot to będę bardzo wdzięczna.
Kochana Gieniu, za dziewczynami zapytam-czym sie można Tobie odwdzięczyć??
- e-genia
Giguś już wszystkie marcinki wysłałam nie odpisałaś więc zrozumiałam że Cię nie interesują ,ale jesienią znowu będą więc się nie martw .Napisałam już że nie zawracajcie sobie tym głowy jak czasem mnie cos zainteresuje to sama poproszę ,zgoda ,oczywiście jeżeli to będzie można dzielić czy samo się będzie siać.Więc się nie martwgiga45 pisze:Witaj Gieniu kochana.
Znów mnie troszke nie było i tyle się dzieje w Twoim wątku, że nie nadążam.
Kochana Gieniu, za dziewczynami zapytam-czym się można Tobie odwdzięczyć??
Genia
- e-genia
Elu witaj i przepraszam że Ci zaraz nie odpisałam ale dziś mam urwanie głowy ,przyszłam z ogrodu ale jeszcze muszę dom ogarnąćtija pisze:Witaj Gieniu Za oknem szaro , buro i nijako ale w domu też się siedzieć nie chceidę troszeczkę pogrzebać w ogrodzie oby tylko nie padało .
Gieniu widzę że Ty ciągle robisz za Dobrą Wróżkę i uszczęśliwiasz ludzi .
Słoneczka życzę
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt: