Ogród Idy74 2009r cz.1
- Cynthia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Najlepsza dieta- jedz wszystko co lubisz (ogranicz tylko tłuszcz i cukier-ale bez przesady)
5 posiłków dziennie, żeby zmieściły się na malutkim talerzyku. Nie podjadaj pomiędzy posiłkami.
Ja schudłam 4 kg w tydzień i nie ma efektu jojo. Potem to wchodzi w krew i taki sposób jedzenia zostaje. A żołądek się kurczy i nie jesteś głodna- taki posiłek wystarcza,jesz wszystko co lubisz,same plusy.
Oczywiście to dla tych co nie mają dużego wysiłku fizycznego
5 posiłków dziennie, żeby zmieściły się na malutkim talerzyku. Nie podjadaj pomiędzy posiłkami.
Ja schudłam 4 kg w tydzień i nie ma efektu jojo. Potem to wchodzi w krew i taki sposób jedzenia zostaje. A żołądek się kurczy i nie jesteś głodna- taki posiłek wystarcza,jesz wszystko co lubisz,same plusy.
Oczywiście to dla tych co nie mają dużego wysiłku fizycznego

Pozdrawiam słonecznie - Baśka 

- judyta
- Od: 10 lut 2008, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
O ! o! Dziewczynom się języki rozwiązują..Ida nie katuj, mów co obgadywałyście, bo mnie zeżre ciekawość ..a wiesz ciekawość to pierwszy stopień do piekła..no chyba nie chcesz mnie tak zapuszkować

serdecznie pozdrawiam, judyta.
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
- judyta
- Od: 10 lut 2008, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nie jestem pewna, ale chyba Cyklon, miałam dwie odmiany, bardzo podobne do siebie. Jutro poszperam w kajecie. Stawiaj w dobrze oświetlonym miejscu, bo po wschodach lubi się wyciągać..ale potem wraca do normyida74 pisze:Judyto mam Twoja paprykę ostrąJak się nazywa
![]()

serdecznie pozdrawiam, judyta.
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cynthio, ja piję tylko wodę...jak post to post
Chodzi o to, żeby niczego nie dostarczać do organizmu
Zobaczysz, jak świetnie się człowiek czuje po takim dniu 
Ponieważ będzie to Twój pierwszy taki dzień, znajdź sobie zajęcie, żebyś nie myślała o jedzeniu i omijaj szerokim łukiem lodówkę
Gdy poczujesz gło, wypij szybko szklankę wody. Organizm szybko się przyzwyczaja, niedługo łatwo będzie Ci to przychodzić.
Mam za sobą kilka postów dwutygodniowych, najgorsze są trzy pierwsze dni, potem czujesz się świetnie
Ale do tego nie namawiam bez konsultacji z lekarzem i trzeba się wyciszyć i mieć spokój.

Ponieważ będzie to Twój pierwszy taki dzień, znajdź sobie zajęcie, żebyś nie myślała o jedzeniu i omijaj szerokim łukiem lodówkę

Mam za sobą kilka postów dwutygodniowych, najgorsze są trzy pierwsze dni, potem czujesz się świetnie