Storczyki Jolanty
- Agita
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lis 2008, o 15:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A kiedy wracasz Jolu? 
Wiecie co, nie wiem czemu ale ja się w ogóle nie boję tej hodowli vandy... Może powinnam? ;) Wydaje się to b. proste i b. przyjemne, czego tu się bać?! Dopóki jest bez podłoża, zachodu z nią mniej niż z falkami, wszystko widać jak na dłoni, dostęp do każdego korzenia jest... Jola pisała, że są nawet łatwiejsze niż falki, jestem w stanie w to uwierzyć.
Ale przyznaję, z podłożem bardziej bym się bała, bo tu już trzeba większego wyczucia. Ja na początek pozostanę przy wazonie...

Wiecie co, nie wiem czemu ale ja się w ogóle nie boję tej hodowli vandy... Może powinnam? ;) Wydaje się to b. proste i b. przyjemne, czego tu się bać?! Dopóki jest bez podłoża, zachodu z nią mniej niż z falkami, wszystko widać jak na dłoni, dostęp do każdego korzenia jest... Jola pisała, że są nawet łatwiejsze niż falki, jestem w stanie w to uwierzyć.
Ale przyznaję, z podłożem bardziej bym się bała, bo tu już trzeba większego wyczucia. Ja na początek pozostanę przy wazonie...
Pozdrawiam, Agnieszka
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
- agata0806
- 1000p
- Od: 11 lut 2009, o 14:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No to prawda że Jola ma niesamowitą kolekcję,może kiedyś jej dorównam hehe..
Hej,ja też nigdy nie miałam Vandy a mimo to kupiłam bez żadnych oporów,poczytałam Joli wątek i już wiedziałam o co chodzi i Vandzia na mnie nie narzeka.. ;:6
Życzę Wam powodzenia w uprawie...Jest łatwa,nie martwcie się na zapas...
Hej,ja też nigdy nie miałam Vandy a mimo to kupiłam bez żadnych oporów,poczytałam Joli wątek i już wiedziałam o co chodzi i Vandzia na mnie nie narzeka.. ;:6
Życzę Wam powodzenia w uprawie...Jest łatwa,nie martwcie się na zapas...
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40