Widzę, że sezon wysyłkowy się znowu zaczął. Do kogo dziś nie zajrzę tam jakieś paczuszki.
Sliczne roślinki, Kasiu. Trzymam mocno kciuki za to by spodobało im się u Ciebie i rosły pięknie
Kasieńko jeszcze raz dziękuje za roślinki już rosną.
Dzięki wam dziewczyny zakochałam się w grudnikach i wielkanocnikach i choć od dzieciństwa był w moim rodzinnym domu to nigdy właściwie nikt go za bardzo nie lubił. Nawet co roku nie kwitł. Ale mimo upływu lat przetrwał u mojej siostry (która też go nie lubi) i teraz jego odnóżki są u mnie. :P :P :P cieszę się z tego i mam nadzieję, że mu będzie dobrze u mnie. Kupiłam sobie też na wyprzedaży jednego, ale nie wiadomo jakiego. Okaże się jak zakwitnie.
Kasiu, rośliny u Ciebie są zdrowe i dorodne, a szczególnie grudniki. Poza tym mają cudne doniczki. Gratuluje pasji.
Lucynko teraz dopiero zauważyłam że gościłaś u mnie nadal nie dostaję powiadomień Cieszę się że grudnie mają już swój nowy domek. Dziękuję za pochwały dla moich zielonych. Niech wszystkie Twoje grudniki i wielkanocniki Ci pięknie rosną i odwdzięczą się kwiatami
Wioleto cieszę się, że się podoba
Lucynko to jest maleństwo w takiej najmniejszej może 5 cm doniczce. Były też trochę większe ale chyba za 9 zł. Szukaj, może się gdzieś tańszy trafi
Dawno tu nie zaglądałam i widzę ze sprawiłaś sobie ślicznego Rhipsalidopsisa, czy zakwitł już w całej okazałości może?
Jak Ci idzie ukorzenianie hibiskusa?