Odrobine w ogrodzie - Beata T

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

a dlaczego nie odwiedzasz swojego wątku?

Pokaż/ napisz do kupiłaś... pozazdraszczamy i samy kupimy :)
z uśmiechami Iza
u liski
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 sie 2007, o 18:40

Post »

:cry: jakiś wirusek się wkradł na forum bo zginęły 2-3 dni a dziś rano nie mogłam wysyłać wiadomości poszły tylko 3
Izo jeszcze nic nie nabyłam no tylko mieszankę zielonych mieczyków i teraz się zastanawiam co z nimi zrobić chyba do doniczki wsadzę ( nie mogłam się im oprzeć były jeszcze fioletowe ale rozsądek przemówił je trzeba wykopywać na zimę ) no i małe przyjątko było więc 2 dni w kuchni ...

Kochani moi ja do was zaglądam i czytam sobie tylko nie odpisuję bo na leżąco nie wygodnie a nie mogę wisieć nad komputerem bo mnie bolą 4 literki ale to nie miejsce żeby pisać co mi dolega i nawet jak stracę wenę ogrodową to i tak będę oglądać wasze kwiatki bo ja uwielbiam wszystkie roślinki a tu są takie wspaniałości, no i tyle wspaniałych osób
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

O to współczuję !

To zdrówka życzę

Ja tez mam 5 cebulek mieczyków i nie wiem co robić :( ale zaczynają wypuszczać, wiec pewno trzeba gdzieś wsadzić ..
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Beatko, to nie wirus, tylko przenosiny forum na inny serwer. Teraz już powinno być wszystko w porządku :D Przykro mi, ze jesteś niezdrowa :( Wiosna idzie, więc musisz zmobilizować wszystkie siły i nastawić umysł na bardzo pozytywne myslenie, zeby szybko stanąć na nogi! Ogród czeka ...
Życzę szybkiego wyzdrowienia! ;:168
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Dziękuję moje drogie Izunie ja już mam taką przypadłość z którą się musiałam pogodzić .... w zeszłym roku uczyłam się odnowa chodzić a mimo to ogród kwitł i nie był zaniedbany z czego jestem bardzo dumna bo wszystkie prace pielęgnacyjne wykonywałam sama :lol: a teraz coś jest nie tak ja nie mam siły się ruszać no i samo przez się tracę chęci do działania ech....no dobrze niech i ja mam coś z wiosny już wypatrzyłam pęknięcia ziemi i wierzchołki kwiatków jak będzie coś widać bez przymrużenia oka to szybko pokarze ..... a mniemam że u mnie psi ząb i w tym roku będzie pierwszy " Izo- chatte "
Izo- lisko proszę mnie usprawiedliwić za to małe zaniedbanie staram się pojąć picase a moja główka musi to sama pojąć no i troszeczkę pochłonęło mnie szydełko może coś opchnę :lol:
a dla osłody żeby i u mnie się coś działo takie cudo mam do pielęgnacji no i postudiować trzeba co i jak żeby za szybko nie padło :wink: Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

:)
Moja mała kuzyneczka poprosiła mnie o haft pieska (najlepiej beagle) o i szukam :)
Ma być na poduszce :)

a co na szydełku robisz teraz?
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

W hafcik się jeszcze nie bawiłam więc nic nie posiadam a ta nazwa pieska to mi i tak nic nie mówi w tej kwestii nie pomogę :? Ja skończyłam kocyk na prezencik dla maluszka a teraz robię kardigan :wink:
dzisiaj odkryłam że mi kany wychodzą - wsadzone w doniczkach :P
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

oooooooo u mnie też wychodzi ale ta co kupiłam... ta co na jesieni wykopałam nic nei puszcza :(
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

A moje kany skończyły w kompoście.
Jesienią kiedy wykopywałam, zapomniałam w szklarni i teraz jak oje odkryłam to nadawały się już tylko na przekompostowanie. :cry:
Ale nie będę płakać, bo to były te najbardziej popularne, no i jest z nimi dużo pracy.
A ja dążę do ogródka samoobsługowego, czyli pod hasłem dla roślinek - zadbaj o siebie sama. :wink: :lol:
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

oooooo Grażynko a jak poznać, że kłąze nei nadaje się do wysadzenia?
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Izo dziwne może zimniej miały i jeszcze na nie czas :lol: albo zgniły ( zmarzły )albo wyschły na wiór
Grażynko ja mam te drobne nic specjalnego ale te liście ach :P ja to muszę mieć ogród samo obsługowy tylko jak je dostałam to wsadziłam teraz będą w donicach no i same chcą u mnie być a ja nie mam sumienia się ich pozbyć ... oj szkoda że tak się stało u Ciebie ale sama mówisz nie płaczesz w to miejsce coś innego posadzisz :wink:

a taka wiosna była u mnie rok temu
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mama mi mówiła, ze już kupuje bratki na rynku...
wiosna :)
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Lisko, jeśli kłącze jest nadgniłe / miękkie / lub nie ma wypuszczonego świeżego pączka, to tylko na kompost się nadaje.
Jeśli kłącze ma biały nalot to też szkoda zachodu - i tak będzie chorować.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

kogra pisze:Lisko, jeśli kłącze jest nadgniłe / miękkie / lub nie ma wypuszczonego świeżego pączka, to tylko na kompost się nadaje.
Jeśli kłącze ma biały nalot to też szkoda zachodu - i tak będzie chorować.
nie miało świeżego pączka :(
Myślałam, że w ziemi wytworzy buuuuuuuuuuuu
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Izo mimo zimy w górach już u was bratki sprzedają u mnie tylko prymulki i to w makietach a na dzień kobiet były jakieś kwiatki ale takie mizeroty :? a zaglądałaś czy coś puszczają , niech sobie jeszcze w doniczce posiedzą czasami coś spisujemy na stratę a tu miła niespodzianka i piękny okaz rośnie

U mnie poranek biały 0 na termometrze słońce próbuje się przebić .....a miałam się wybrać do ogrodu w poszukiwaniu wiosny

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”