Dala- mój piękny ogród cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dalo witaj słonecznie :!: Jak słoneczko świeci to i zapał do roboty większy :lol: Wieczorkiem wyślę zdjęcie kawałka w ogrodzie do obsadzenia ,może pomożesz coś zaplanować jak czas będziesz miała :lol: Miłego dnia i ciekawych rozmów ze swoimi krzaczkami :wink:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Dzień dobry Dalo :) miłego dnia :) u mnie coś zaczęło padać, ale skoro mówicie, że mżawka przyjemna jest to może się przełamię... do 12 mam czas :wink:
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj, Dalo :D U mnie kolejny zimny i ponury dzień...mam nadzieję, że chociaż Tobie pogoda dopisze :)
Miłego dnia :)
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
ada.kj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 12:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Również wpadłam się przywitać Dalo. Nie wiem jak u Ciebie, ale podejrzewam, że podobnie zimno, wietrznie, pogoda chyba niesprzyjająca pracy w ogródku. Miłego dnia życzę
Obrazek
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Awatar użytkownika
Babopielka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 wrz 2007, o 19:28

Post »

Witaj Dala :D
Ja dzisiaj odwiedzam znajomych na forum ,bo muszę w domu siedzieć ,więc pobiegam chociaż po Waszych ogrodach :lol: I od razu mi lepiej :D Jestem ciekawa czy coś już u Ciebie kwitnie w ogrodzie ,bo u mnie dopiero przebiśniegi zaczynają się rozwijać i krokusy nieśmiało wystawiają pączki :( coś ta wiosna wolniutko do nas idzie :roll:
x-d-a

Post »

Halinko, Karolku,

Dzisiaj u mnie pogoda taka sobie, ale nie pada i co jakiś czas wygląda słoneczko.
Za dużo czasu nie miałam, ale troszkę w ogrodzie podziałałam.
Z każdym dniem robi się coraz ładniej i coraz więcej czasu spędzam w moim ogródeczku (czasem nawet jak jest mżawka).
x-d-a

Post »

Moniko, Alu, Ido, Ado

witam Was dzisiaj trochę póżniej, ale wczoraj przyjechał do nas i został do dzisiaj nasz starszy syn i spędziliśmy ten czas bardzo rodzinnie. Niestety, dość rzadko się widujemy i każde spotkanie to dla nas święto.
Udało mi się po [południu wyskoczyć na godzinkę do ogrodu i kontynuować moje wielkie pozimowe porządki.

Pogoda jest średnia, ale nie jest tak żle, nawet od czasu do czasu wychodzi słoneczko. :lol:
x-d-a

Post »

Babopielka pisze:Witaj Dala :D
Ja dzisiaj odwiedzam znajomych na forum ,bo muszę w domu siedzieć ,więc pobiegam chociaż po Waszych ogrodach :lol: I od razu mi lepiej :D Jestem ciekawa czy coś już u Ciebie kwitnie w ogrodzie ,bo u mnie dopiero przebiśniegi zaczynają się rozwijać i krokusy nieśmiało wystawiają pączki :( coś ta wiosna wolniutko do nas idzie :roll:
Bożenko,
dzisiaj zrobiłam parę fotek, które pokazują wczesną wiosenkę w moim ogrodzie :D Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50

Post »

Witaj Dalo :D
U mnie słońce na przemian ze śniegiem :?
na pewno jesteś bardzo szczęśliwa,że syn do Was przyjechał.Masz dziś miły dzień :D
A wiosna u Ciebie w ogródku prześliczna :!:
Pozdrawiam ;:7
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

Daluś ale u Ciebie wiosenka daleko posunięta :shock: :D ,u mnie nosy wieksze lub mniejsze roślinki pokazują,a Twoje kwitną lub niebawem zakwitną :D
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
ada.kj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 12:03

Post »

Dalu. U Ciebie widzę na całego wiosna. A ja znów nie byłam na działce. Buuu. Ale pogoda jest tak zmienna, że nie mogę dojechać. Jeżeli jutro nie będzie pogody to już w tym tygodniu nie dam rady dojechać. Widzę dużymi krokami zbliżasz się do sreberka. Szykuj szampana.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
x-d-a

Post »

Adusiu, szampan się już mrozi i zapraszam na niego wszystkich moich forumowych przyjaciół.

Tak szybko to zleciało, nawet nie wiem, kiedy i jak tak się rozpisałam.
Ale fajnie mi się pisze, tylko mój M. nie zawsze jest zachwycony, bo mówi, że wołami nie można mnie od kompa oderwać...
brunetka2
1000p
1000p
Od: 24 wrz 2008, o 13:19

Post »

Witaj Dalo
piękna wiosna już u Ciebie.
chiacynty niedługo zakwitną , a i żonkile coraz większe
x-d-a

Post »

Renatko, Halinko, Cynthio,

dzięki za wizytę w moim ogrodzie.

W ten dość ponury dzień kontakt z Wami jest jak promyczek słońca :lol:

Miłego wieczoru życzę.
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Narcyze kochani narcyze, żonkil to tylko odmiana jedna.. żółte i wiele na łodyżce, nic wspólnego z tymi co macie na myśli.... taka jakaś moda na tą nazwę weszła :roll: przepraszam ale wyczulona na ten jeden szczególik jestem :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”