Karolku dziękuję za rozpoznanie mojego kwiatuszka
Już poczytałam o nim i wiem co i jak ...
Iwonko ze mnie narciara taka, że szkoda gadać Moi chłopcy uwielbiają szusowanie, więc ja razem z nimi jeżdżę i zjeżdżam z górki na pazurki
Ze mnie gatunek ciepłolubny i wolałabym takie ferie jak Ty miałaś
Joluś, dziękuję Kochana za śliczne kwiatuszki To nic, że troszkę o mnie zapomniałaś, ale za to dostałam od Ciebie najpiękniejsze ... bo żółte ... a to mój ulubiony kolor
Byłam dzisiaj na "spacerze" po marketach Lidl i Real miałam po drodze więc nie było sposobu żeby je ominąć
Zobaczcie co upolowałam ... niestety tylko tyle na więcej nie miałam funduszy a chciało sie o wiele...wiele... więcej
Oczywiście nie obyło się bez "kupienia wiosny" do domu
Aanulko zakupy widzę udane
Nad taką pergolą z LIDLA też się zastanawiałam, ale gdzieś tu na forum jest dyskusja na temat tych tanich pergoli, że niby nie są najlepsze, że takie lada co.. i nie kupiłam..
Odpakowałaś już swoją Aniu? I jak to wygląda? MOże jednak kupię..
Jolu, na pewno nie jest to takie solidne jak by się chciało, ale za takie pieniądze nie ma co wymagać cudów
Rozpakowałam i zobacz jak to wygląda ... wydaje mi się, że w miarę solidne są te rurki ...
Witaj Aniu!
Super zakupy, a szczególnie te kalosze.
Mamy coś wspólnego, ja też urodziłam syna 13-tego, a najważniejsze jest nastawienie, każda cyfra może być szczęśliwa.
Pozdrawiam serdecznie.
Anulko ale fajne zakupy jak zobaczyłam kalosze to aż się roześmiałam od ucha do ucha , piękne są , Róża od syna jest bardzo ładna , masz dobrze wychowanego synka .
Kochanie nie chcę Ci robić kłopotu , Zbyszek będzie w poniedziałek w Olsztynie to może go poproszę i kupi , bo jemu też ten krzaczek bardzo się podoba
Wcale nie takie skromne te Twoje zakupy! Kaloszki urocze! Ja dostałam w zeszłym roku od Mamy - niestety w kolorze Barbie Szkoda, że w poprzednim roku mieli tylko jednokolorowe...
Gratki za syna!
Ja na 13-tego też nie narzekam - urodziłam córcię.