Dala- mój piękny ogród cz.1
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lis 2008, o 17:19
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Dalu, pewnie mnie niektórzy teraz za to zgromią co powiem, ale: przepiękna jest zima u Ciebie w ogrodzie...... 8)
Taki spokój, piękny pies na zimowym spacerku, cudna kocica swojsko mruczy , na parapecie? ot, życie,patrząc na zwierzaki, leniwie się sączy w te zimowe dni.........Czas stanął w miejscu.......
Pozdrawiam
Taki spokój, piękny pies na zimowym spacerku, cudna kocica swojsko mruczy , na parapecie? ot, życie,patrząc na zwierzaki, leniwie się sączy w te zimowe dni.........Czas stanął w miejscu.......

Pozdrawiam
- harwi
- Od: 5 mar 2008, o 14:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Psiurki urocze są. Kiciuś również Oj jak ja bym chciała mieć takie duuuuuuże parapety ale coś mi się wydaje, że to chyba jest blat w kuchni. Ale zapewne podczas wysiewów robi za parapet hihi
Zima to u nas faktycznie się zrobiła. Ale dobrze, że najpierw popadało a teraz mrozik chwyta.
A ja dziś częstuje pączkiem smacznego
http://www.paczekdlaciebie.pl/124929
Zima to u nas faktycznie się zrobiła. Ale dobrze, że najpierw popadało a teraz mrozik chwyta.
A ja dziś częstuje pączkiem smacznego
http://www.paczekdlaciebie.pl/124929
Kochanie, uważaj na psa.
Smokini zgubiła w śniegu aparat, ja dziś-buta.
Faktycznie...Magiczne jest Twoje miejsce!
Bardzo mi się podoba

Smokini zgubiła w śniegu aparat, ja dziś-buta.
Faktycznie...Magiczne jest Twoje miejsce!
Bardzo mi się podoba

Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Dala może to i dobry pomysł z tym zjazdem tylko powiedz gdzie ta Sobótka się znajduje i czy gdzieś w pobliżu jest jakiś zajazd albo motel żeby przenocować.dala pisze:Dziewczynki, nie ma sprawy, wiosną możemy zrobić zjazd ogrodomaniaków w moim ogrodzie!
A tymczasem wyczytałam, że dzisiaj jest Dzień Kotka, więc przedstawiam moją wiekową kocicę Bubę (ma 19 lat, ale jest w niezłej formie).
A dla równowagi jeden z moich piesków ze swoją kumpelką (oj, chyba na czymś ich przyłapałam)
A kotek przemiły i jeszcze te piękne pieski .
A ja tam lubię zimowe pejzaże u mnie już któryś rok tyle co kot napłakał ?przepraszam kotki/
śniegu a tak dzięki Tobie i Hani mogę troszeczkę nacieszyć swoje oczy
Genia
Witam serdecznie w Tłusty czwartek i życzę smacznych i niskokalorycznych pączków (są takie na świecie
)
U mnie dalej pada, tak że musimy robić tunele dla piesków, żeby nie zagubiły się w tym śniegu.
Dzisiaj pokażę Wam, że ok. 10 dni temu wiosna już była w moim ogrodzie, ale niestety musiała uciekać w popłochu.

A dla]dwostr, ewluk i rivendel jeszcze trochę zimy:

Majeczko, moja kocica, to już bardzo poważna starsza pani i ona przyjmuje często takie dostojne pozy.
harvi, masz rację, kotka leży na blacie kuchennym, ona ma tam swoje miseczki, żeby pieski jej nie wyjadały. Pączki już dzisiaj były?
Geniu, Sobótka leży ok. 30 km na południe od Wrocławia (na trasie Wrocław - Wałbrzych). Musiałabym się rozejrzeć i coś wymyślić i zorganizować w sprawie noclegu. Ale myślę, że wszystko da się zrobić.
Pozdrowienia

U mnie dalej pada, tak że musimy robić tunele dla piesków, żeby nie zagubiły się w tym śniegu.
Dzisiaj pokażę Wam, że ok. 10 dni temu wiosna już była w moim ogrodzie, ale niestety musiała uciekać w popłochu.

A dla]dwostr, ewluk i rivendel jeszcze trochę zimy:

Majeczko, moja kocica, to już bardzo poważna starsza pani i ona przyjmuje często takie dostojne pozy.
harvi, masz rację, kotka leży na blacie kuchennym, ona ma tam swoje miseczki, żeby pieski jej nie wyjadały. Pączki już dzisiaj były?
Geniu, Sobótka leży ok. 30 km na południe od Wrocławia (na trasie Wrocław - Wałbrzych). Musiałabym się rozejrzeć i coś wymyślić i zorganizować w sprawie noclegu. Ale myślę, że wszystko da się zrobić.
Pozdrowienia
Dalo....dopiero dzisiaj dodarłam do twego ogrodu, obejrzałam go dokładnie i przyłączam się do pochwał jakie otrzymałaś
Widzę że jest dopieszczony na każdym kawałku i z pomysłem urządzony.....serdeczne gratulacje 

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Niestety, Ido, nie mam pluskwicy, choć już kilka razy przymierzałam się do jej kupienia. Zdaje się, że kwitnie na biało i lubi raczej cień. Chciałam ją posadzić razem z tojadami.ida74 pisze:Dalo czy masz moze pluskwicę![]()
.Bo u Geni widziałam taka ładną i chora jestem na nią
Basiu, dziękuję za miłe słowa i zapraszam częściej do mojego ogrodu.
Ewo, te przebiśniegi są już zasypane kompletnie śniegiem. Ciekawa jestem, czy w ogóle przeżyją.