Parapetowce Zuzi
- rastharsis
- 200p
- Od: 20 sie 2008, o 22:56
- zuzia55
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 kwie 2008, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
KASIU-niecierpek i begonka są z naszej wymiany i ładnie rosną,natomiast filek i mleczaki padły jak pisałam,ale może kiedyś jeszcze zdobędę te szczepki i coś z nich wyjdzie.
PIOTRKU-lubie pokrzywki i one chyba mnieteż tolerują.
MONIKO-powkładalam trochę szczepek bo zima juz mi sie znudzila i nie mogę doczekac się więcej słońca i dłuższego dnia ,jak nasze roślinki.
OLU-dziękuję za pochwały
DOROTKO-może trzeba zmieniac im stanowisko,to będzie mniej strat w przedszkolu fiołkowym.
RASTHARSIS-Już mam Cię zapisaną na ukorzenione koleuski,jak będzie cieplej i będą większe korzonki ,to polecą do Ciebie.
PIOTRKU-lubie pokrzywki i one chyba mnieteż tolerują.

MONIKO-powkładalam trochę szczepek bo zima juz mi sie znudzila i nie mogę doczekac się więcej słońca i dłuższego dnia ,jak nasze roślinki.
OLU-dziękuję za pochwały

DOROTKO-może trzeba zmieniac im stanowisko,to będzie mniej strat w przedszkolu fiołkowym.
RASTHARSIS-Już mam Cię zapisaną na ukorzenione koleuski,jak będzie cieplej i będą większe korzonki ,to polecą do Ciebie.
- rastharsis
- 200p
- Od: 20 sie 2008, o 22:56
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No to bardzo ładny finał ta wizyta miała. Fiołeczki urocze 

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt: